sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Seinfeld Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dunadan_ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 13-August 07

Scris 22 November 2007 - 08:52 PM

No, cum se pare ca trasul de maneca nu functioneza de fiecare data, si cum se pare ca sunt ceva cazuri roportaliene care simt nevoia sa discute despre Seinfeld la psihologie :o:, ma vad nevoit sa deschid un nou topic cu acest serial, la locul lui, si pentru oamenii care l-au inteles,placut etc
e un serial misto, ca daca nu ar fi fost misto nu s-ar fi facut 9 ani. Succes nu are cum sa nu aibe, americanii nu sunt prea iubiti prin lume, iar un serial care face misto de psihozele si frustrarile lor nu are cum sa nu placa. Iar la americani a avut succes pentru ca desi da cu piatra dupa ei, americanul e in stare sa se tavaleasca de ras cand desi vede ceva ce_l caracterizeaza din cap pana in picioare, in mintea lui rade pentru ca vede totul proiectat asupra vecinului, sefului, prietenului, familiei....sau pe cine mai uraste el acolo
si in romania daca nu avut succes nu a avut nu pentru ca romanii in ceea ce ii priveste pe americani au pupincurismul in sange(desi daca este sa caracterizeze ceva romania de dupa 89, atunci asta este)...doar ca romanul este inca la telenovele si manele. Bundy-ul este maximul in domeniu pe care il pot gusta....

KRAMER RULLLLZZZZ!mai place cuiva?
0

#2 Utilizator offline   evico 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-October 06

Scris 04 December 2007 - 02:02 AM

Iubesc serialul asta! L-am vazut de atatea ori incat urmarind o scena, imi amintesc aproape fiecare replica ce urmeaza.
Kramer e preferatul meu, e demential... cu toate astea, contrar imaginii si gesturilor lui excentrice, are reactii mult mai normale decat celelalte trei personaje, e un "nevinovat" :pardon:
Americanii... bineinteles ca au facut o intreaga teorie a "fenomenului" Seinfeld :lol2: s-a scris si o carte, "Seinfeld si filozofia".

Aceasta postare a fost editata de evico: 04 December 2007 - 02:08 AM

0

#3 Utilizator offline   dordenoi 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-October 06

Scris 11 December 2007 - 05:50 PM

Este serial meu preferat, de comedie. L-am inregistrat pe casete cand s-a redifuzat si am incercat sa nu scap nici un episod. Imi plac la nebunie Michael Richards in Cosmo Kramer , Julia Louis-Dreyfus in Elaine Benes si Jason Alexander in George Costanza.
0

#4 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 11 December 2007 - 06:12 PM

Romanii stramba din nas la "seinfeld", dintre toti cei cu care am interactionat, n-am dat de unu' care sa aiba, ca si mine, "patima" asta.
Ma uit zilnic la cate un episod si nu cred ca ma voi putea satura vreodata.
George e mentoru' meu! :good:
0

#5 Utilizator offline   Utopia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 11 January 2008 - 10:48 PM

DA, Kramer rules!
Privit la mod general, serialu' e chiar despre nimic, cum zicea Jerry. Nimic...anume, nimic important, nimic esential. Si nici nu e genu' de film care sa vrea sa scoata la iveala ceva profund. Seinfeld e pur si simplu. Nu-i de mirare ca place, eu zic ca are succes pentru ca actorii toti sunt talentati si particulari caracterial vorbind... Nu mai intalnesti altundeva un Kramer sau un George... nici o Elaine. Imi place si Newman. :P
0

#6 Utilizator offline   Dunadan_ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 11 January 2008 - 10:51 PM

Vezi postareaUtopia, la Jan 11 2008, 11:48 PM, a spus:

Imi place si Newman. :D

"hello...UTOPIA!" :P
0

#7 Utilizator offline   stupid_me 

• Bauhambau roz cu picatele albe
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 11 January 2008 - 11:03 PM

mai..sunt tari!
asta e adevarul..nu stiu cat tine de talent , sau pur si simplu ca se dezinhiba in totaliate in fata camerelor de luat vederi...dar sunt cei mai tari!
Sa stai si sa te vezi in oglinda si sa razi in hohote pana la lacrimi ... asa ceva numai la d'ale lui Caragiale mai intalnesti :P
0

#8 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 11 January 2008 - 11:10 PM

Newman :P

mie imi trezeste acel minunat sentiment de dolce far niente ...
vizite fara vreun scop anume la prieteni, nonsalanta cu care te servesti din frigiderul aproapelui, invazia vecinului de vis-a-vis pe care il tolerezi ca oricum nu ai cum scapa de el ... iesitul impreuna la film, oh da ! si comentarii, si intamplari cretine, si obsesii, si despicatu firu `n patru, si ... relatii !! da ! relatiile :jester: cum e cu barbatii ? dar femeile ??? OMG ! :D
si gaguri, si poante ... si ... viata :huh:
nimic si totusi atat de multa viata si atat de mult "omenesc" in serialul asta :jester:

si va mai amintiti de Papi ?
0

#9 Utilizator offline   Utopia 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 29-May 07

Scris 11 January 2008 - 11:19 PM

Vezi postareaTihuanA, la Jan 11 2008, 11:10 PM, a spus:

Newman :P

mie imi trezeste acel minunat sentiment de dolce far niente ...
vizite fara vreun scop anume la prieteni, nonsalanta cu care te servesti din frigiderul aproapelui, invazia vecinului de vis-a-vis pe care il tolerezi ca oricum nu ai cum scapa de el ... iesitul impreuna la film, oh da ! si comentarii, si intamplari cretine, si obsesii, si despicatu firu `n patru, si ... relatii !! da ! relatiile :jester: cum e cu barbatii ? dar femeile ??? OMG ! :D
si gaguri, si poante ... si ... viata :huh:
nimic si totusi atat de multa viata si atat de mult "omenesc" in serialul asta :jester:

Cred...cu Elaine nu?
0

#10 Utilizator offline   Dunadan_ 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 11 January 2008 - 11:20 PM

Vezi postareaTihuanA, la Jan 12 2008, 12:10 AM, a spus:

mda, unul din motivele pt care nu prea iti mai vine sa mananci in oras :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Filme create de amatori Ac!duTZ  54 13.034
Replici noi Ce vedem diseara?
SF sau FANTASY
CavalerulJedi  15 2.913
Hot Topic (New) Atasamente Cel/cele mai marcant/e film/e in conceptia voastra * * * - -
Ce si de ce v-a impresionat
yWAn  253 58.416
Poll (No New) Chestionar:    CHESTIONAR
ETAJUL AL 13-LA
oktavianser  11 3.904
Hot Topic (New) Atasamente Subtitrari, cereri si oferte dan-marius  85 32.006