Ati fi dispusi sa economisiti resursele de apa, energie electica si termica? ati fi dispusi sa reciclati hartie, sticla etc. ?
Scris 22 November 2007 - 08:06 PM
Cāt aţi fi dispuşi să economisiţi ? La cāt aţi putea renunīa pentru binele comun ? Aīi putea folosi mai puţină apă ( aţi renunţa la risipă ? ).
Dacă toţi dintre noi ar ajunge să facă acest lucru cāţi ani credeţi ca am adăuga īn plus pt. Terra? Sau sunteţi de părere că de la vorbe la fapte este un drum lung ?
Cānd credeţi că nu vom mai avea resurse naturale ?
Puteţi adăuga orice fel de răspunsuri pe această tema.
Scris 25 November 2007 - 08:35 PM
Mergi cu RATB-ul sa vezi cat de economisti sunt romanii.
Scris 26 November 2007 - 05:56 PM
dani, la Nov 22 2007, 09:06 PM, a spus:
Cāt aţi fi dispuşi să economisiţi ? La cāt aţi putea renunīa pentru binele comun ? Aīi putea folosi mai puţină apă ( aţi renunţa la risipă ? ).
Dacă toţi dintre noi ar ajunge să facă acest lucru cāţi ani credeţi ca am adăuga īn plus pt. Terra? Sau sunteţi de părere că de la vorbe la fapte este un drum lung ?
Cānd credeţi că nu vom mai avea resurse naturale ?
Puteţi adăuga orice fel de răspunsuri pe această tema.
economie de apa nu e ok. Dar resusele ... Da! Trebuie folosite chibzuit!
De fapt... cred ca intrebarea ta ar trebui sa incepa cu un nivel mai mic: Ati fi dispus sa nu mai risipiti resusele???
Scris 18 December 2007 - 07:11 PM
Cat despre intrebarea pusa, insuccesul acestui topic (a se citi lipsa de raspunsuri) spune multe despre felul in care noi romanii abordam aceasta problema.
Scris 22 December 2007 - 11:18 AM
Scris 22 January 2008 - 03:36 PM
daca va tenteaza, principalele teme discutate vor fi schimbarea climatica si energia, viitorul europei si dialogul intercultural. normal ca dialogul poate sa divagheze..
pentru mai multe informatii:
http://europa.eu/deb...pe/index_ro.htm
Scris 22 January 2008 - 05:19 PM
Scris 04 February 2008 - 06:56 AM
in ce priveste resursele? toata ziua ii cicalesc pe ai mei sa stinga lumina in urma lor
dar nu cred ca voi ajunge sa procedez ca pensionarii care nu arunca apa de dupa baie pentru a o folosi la closet
Aceasta postare a fost editata de flori de camp: 04 February 2008 - 06:58 AM
Scris 04 February 2008 - 03:53 PM
in rest,nu folosesc masina decat foarte,foarte rar,de cele mai multe ori circul cu bicicleta.lumini aprinse in casa nu prea exista,noi suntem romantici,avem casa plina de lumanari.
reciclez tot ce se poate,in privinta asta sunt fericita ca nu sunt in romania,acolo este o mare porcarie cu gunoiul.in europa sunt recipiente speciale pentru fiecare lucru ce se poate recicla.container pentru produse alimentare,container pentru plastic,pentru hartie,pentru sticle verzi si albe,pentru cutii de bere...toate separat.mi se pare super.
mai nou,aici au inceput de cateva luni o campanie pentru folosirea masinii de spalat.spun ei ca daca folosesti masina de spalat numai la 30 grade,ori de cate ori ai ocazia,din electricitatea economisita,vor avea curent elecric 3 milioane de familii,un an in plus.o fac si pe asta,nu e greu deloc.putina economie nu strica nimanui.
Contact
Facebook
Twitter
RSS