sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

O rugaminte mare. Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Decushor 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-November 07

Scris 21 November 2007 - 11:54 AM

Salut la toti.
Sunt pentru prima data pe acest forum..defapt nici nu am cautat ca sa fiu mai inainte,decind am aflat ca mama mea ce este bolnava de hepatita C timp de vrio 20 ani,acum are Ceroza si se simte foarte rau.
Eu am citit diferite comentarii referitor la acest subiect,,si diferite suspine,
Mama mea are 43 ani si virusul de Hepatita C la primit prein infectarea singelui de asistentii medicali in timpul nasterii fratelui meu,ea avusese o scurgere mare si ia fost adaugat singe si el sa aflat sa fie infectat,,si de atunci se chinuie toata viata,
Noi suntem crestini si nu consumam alcool,si ne alimentam cu mincare cit de cit curata,dar nustiu dece a progresat boala asa de trare..
Acum mama mea locuieste in Italia si incearca in tot fel sa faca cuva rost de o operatie prin transplant de ficat..

Ultimile noutati nu au fost inbucuratoare,,deoarece sa inflamat tare burta si ia fost scos deja de 2 ori lichid si a avut si hemoragii,,si ea spune ca se simte foarte rau.
Eu am scanate toate rezultatele ei dar sunt in Italiana,,,

Rugamintea mea este:
Daca poate cineva sa ma lamureasca mai simplu ce e cu ea si ce se poate de facut,,dar am uitat sa amintesc de problema ei cu Vena Portala si din cauza asta ia fost refuzat sa fie pusa pe lista de asteptare pentru transplant.
As dori sa stiu fara ca sami spuneti cu cuvinte mai delicate si pe departe,,ce sanse mai are????????E dur dar asta e...

Daca ar putea sami traduca rezultatele ei,,sunt scanate si pe 6 pagini ,,,sunt in ITALIANA.

Va multumesc mult si sa va dea Domnul sanatate la toti.
0

#2 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 21 November 2007 - 12:07 PM

Tatal meu a vut tot ce a re mama ta,a fost si in coma hepatica si a scapat. I-am luat Legalon e f bun . Si regim si a mai trait 5 ani....
Sanatate multa mamei tale si curaj
0

#3 Utilizator offline   Rodica` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-May 06

Scris 21 November 2007 - 12:14 PM

Analizele pe care le-ai primit din Italia trebuie sa le vada un medic. De aici din Romania. N-are a face ca sunt in italiana. Arata-le la un medic.
0

#4 Utilizator offline   IONEL26 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-October 06

Scris 18 December 2007 - 07:51 PM

Vezi postareaDecushor, la Nov 21 2007, 11:54 AM, a spus:

Salut la toti.
Sunt pentru prima data pe acest forum..defapt nici nu am cautat ca sa fiu mai inainte,decind am aflat ca mama mea ce este bolnava de hepatita C timp de vrio 20 ani,acum are Ceroza si se simte foarte rau.
Eu am citit diferite comentarii referitor la acest subiect,,si diferite suspine,
Mama mea are 43 ani si virusul de Hepatita C la primit prein infectarea singelui de asistentii medicali in timpul nasterii fratelui meu,ea avusese o scurgere mare si ia fost adaugat singe si el sa aflat sa fie infectat,,si de atunci se chinuie toata viata,
Noi suntem crestini si nu consumam alcool,si ne alimentam cu mincare cit de cit curata,dar nustiu dece a progresat boala asa de trare..
Acum mama mea locuieste in Italia si incearca in tot fel sa faca cuva rost de o operatie prin transplant de ficat..

Ultimile noutati nu au fost inbucuratoare,,deoarece sa inflamat tare burta si ia fost scos deja de 2 ori lichid si a avut si hemoragii,,si ea spune ca se simte foarte rau.
Eu am scanate toate rezultatele ei dar sunt in Italiana,,,

Rugamintea mea este:
Daca poate cineva sa ma lamureasca mai simplu ce e cu ea si ce se poate de facut,,dar am uitat sa amintesc de problema ei cu Vena Portala si din cauza asta ia fost refuzat sa fie pusa pe lista de asteptare pentru transplant.
As dori sa stiu fara ca sami spuneti cu cuvinte mai delicate si pe departe,,ce sanse mai are????????E dur dar asta e...

Daca ar putea sami traduca rezultatele ei,,sunt scanate si pe 6 pagini ,,,sunt in ITALIANA.

Va multumesc mult si sa va dea Domnul sanatate la toti.

Am si eu o nelamurire. Sotia mea si-a facut testul pentru HCV si i-a iesit negativ dar ca rezultat i-a iesit 0.04 pe o scara de la 0 la 0.9. Ce inseamna de fapt aceasta valoare? Are cumva virusul in sange sau e doar o valoare pur si simplu si nu trebuie sa ne facem probleme? Astept raspuns. Multumesc!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Fobie Carrina_19  4 11.192
Replici noi hepatita b-intrebari si raspunsuri 2468v  14 11.051
Replici noi analize hvb
va rog ajutati-ma