sau Inregistrare

• 46 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Credeti ca putem comunica cu spiritele? Evaluare topic: - - - - -

#241 Utilizator offline   WWE Dan 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-May 07

Scris 13 July 2007 - 02:57 PM

Citeaza

Da' dragutza, daca ma cauti pe topic-urile de wrestling, ai sa deduci ca ma uitam la wrestling pe vremea cand tu descopereai, probabil, oina la scoala

Ma bucur ! Pentru ca si mie imi place foarte mult si nu prea gasesc foarte multi la care sa le placa wrestlingul ca sa am cu cine sa vorbesc despre el... Iar acum, daca te-as mai si intreba despre cine crezi ca va castiga la The Great American Bash, pe 22 iulie, Cena sau Bobby Lashley... as cam da in OFF TOPIC... asa ca revin la subiect... :cry:

Citeaza

Intrebarea era alta. Ce D-zeu ai vrea sa-l intrebi pe Benoit, la scurt timp dupa ce si-a ucis nevasta si copilul handicapat?

Pai tocmai asta-i "intrebarea", ca doar asa se presupune, ca si-ar fi omorat sotia si copilul si apoi s-ar fi sinucis, dar nu e sigur acest lucru... Eu unul nu prea imi vine sa cred ca e adevarat, pentru ca nu parea un om foarte violent, cu toate ca practica wrestlingul... Cred ca era un om destul de serios...
0

#242 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 13 July 2007 - 05:03 PM

Vezi postareaWWE Dan, la Jul 13 2007, 03:57 PM, a spus:

Ma bucur ! Pentru ca si mie imi place foarte mult si nu prea gasesc foarte multi la care sa le placa wrestlingul ca sa am cu cine sa vorbesc despre el... Iar acum, daca te-as mai si intreba despre cine crezi ca va castiga la The Great American Bash, pe 22 iulie, Cena sau Bobby Lashley... as cam da in OFF TOPIC... asa ca revin la subiect... :cry:
Pai tocmai asta-i "intrebarea", ca doar asa se presupune, ca si-ar fi omorat sotia si copilul si apoi s-ar fi sinucis, dar nu e sigur acest lucru... Eu unul nu prea imi vine sa cred ca e adevarat, pentru ca nu parea un om foarte violent, cu toate ca practica wrestlingul... Cred ca era un om destul de serios...

Era un om serios. Insa ,din pacate, nu "se presupune" nimic, concluzia cercetarilor a fost deja anuntata de procurori, se stie deci cu siguranta ca a facut ce a facut. Exista o investigatie in curs, cu scopul de a stabili daca comportamentul sau a fost afectat de steroizi, insa faptele sunt, practic, certe. De altfel WWE a retras de pe piata toate materialele cu el (DVD-uri, carti, postere), iar Vince McMahon l-a numit "monstru", intr-un interviu recent pe CNBC.
0

#243 Utilizator offline   SoSolik 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-July 07

Scris 13 July 2007 - 05:59 PM

Sincer acuma din cate am auzit interviuri, spoturi, etc toti prietenii lui ziceau ca era un om serios si isi iubea familia foarte mult mai ales copii chiar nush ce sa cred. :cry:
0

#244 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 19-March 07

Scris 14 July 2007 - 02:26 AM

pai nu conteaza daca ii sparge pe altii in ring :) ce..tu nu ti`ai iubi familia chiar daca ai fi luptator wrestling?
0

#245 Utilizator offline   LightHammer 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 01-December 05

Scris 15 July 2007 - 05:59 PM

Eu nu as vrea sa contactez cu spiritele.
LAsa sa se odihneasca in pace, eu nu leas deranja.
Nu am nevoie de perepetii.
0

#246 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 16 July 2007 - 01:15 AM

tu nu...noi da :lol:
0

#247 Utilizator offline   WWE Dan 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 18-May 07

Scris 18 July 2007 - 03:57 PM

Apropo de invocat spirite, sa va spun ce mi s-a intamplat (de fapt ce am visat azi noapte):

Am visat ca "ma jucam" de-a contactul spiritelor si chiar am reusit sa contactez unul, dar era un spirit rau si a inceput sa faca tot felul de lucruri stranii prin casa. A inceput sa-mi intoarca icoanele de pe perete, iar o cruce din plastic, cu suport ce o am pe noptiera am visat ca s-a intors "cu spatele" la mine, plus de asta, multe alte manifestari pe care nu le mai tin foarte bine minte, fiind doar un vis, manifestari ca de exemplu, intreruperea curentului partial... sau aparitia a tot felul de mesaje ciudate pe perete, trantirea brusca si din senin a usilor si ferestrelor... Apoi m-am trezit, gandindu-ma la ce s-ar putea intampla in realitate in acel caz...

Si inainte, (ca acesta a fost primul vis) am mai visat (dar asta e cam OFF TOPIC, dar totusi poate din cauza ca am vrut sa-l contactez pe Chris Benoit am visat...) ca cica venisera cativa wrestleri in Romania si am vorbit cu doi dintre ei despre wrestling. L-am intrebat pe Randy Orton daca e trucat wrestlingul si l-am mai vazut pe Mr. Kennedy cu servieta lui castigata la "Money In The Bank - Ladder Match" la Wrestlemania 23.

Ma rog... poate sunt doar simple vise care nu inseamna nimic... sau poate ca nu.... (astept pareri... :o: )

Aceasta postare a fost editata de WWE Dan: 18 July 2007 - 04:00 PM

0

#248 Utilizator offline   ChrisTinA_WhisperWind 

• Blood Elf
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 19 July 2007 - 01:25 AM

wow...ce chestie :good: chiar vrei sa te credem ? :o:
0

#249 Utilizator offline   Costty 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-January 06

Scris 19 July 2007 - 02:29 AM

ti-ai dat singura raspunsul la ce inseamna spiritismul, joaca cu demoni. Nu te juca cu focul si nu te mai tine de prostii, sfat parintesc :good:
0

#250 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 19 July 2007 - 02:53 AM

Vezi postareaChrisTinA_WhisperWind, la Jul 19 2007, 12:25 AM, a spus:

wow...ce chestie :good: chiar vrei sa te credem ? :o:

uite ca eu il cred ..are dreptate ,asa e . :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 46 Pagini +
  • « Prima
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Cum poti scapa de entitati? Jodelle  49 7.173
Hot Topic (New) Atasamente Draci, extraterestri si fantome, ati vazut careva?
Intalnire de gradul III
Burminator  216 35.167
Replici noi Scoli de magie, magie, vrajitori, chestii ciudate 2Raul2  3 1.908
Hot Topic (New) Atasamente Ursitoare... Bagherra  34 12.537
Replici noi Credeti in paranormal?
Voi credeti in vraji,entitati sau spuneti intamplari!!!Ms
Vladutzica11lica  1 892