Apropo de invocat spirite, sa va spun ce mi s-a intamplat (de fapt ce am visat azi noapte):
Am visat ca "ma jucam" de-a contactul spiritelor si chiar am reusit sa contactez unul, dar era un spirit rau si a inceput sa faca tot felul de lucruri stranii prin casa. A inceput sa-mi intoarca icoanele de pe perete, iar o cruce din plastic, cu suport ce o am pe noptiera am visat ca s-a intors "cu spatele" la mine, plus de asta, multe alte manifestari pe care nu le mai tin foarte bine minte, fiind doar un vis, manifestari ca de exemplu, intreruperea curentului partial... sau aparitia a tot felul de mesaje ciudate pe perete, trantirea brusca si din senin a usilor si ferestrelor... Apoi m-am trezit, gandindu-ma la ce s-ar putea intampla in realitate in acel caz...
Si inainte, (ca acesta a fost primul vis) am mai visat (dar asta e cam OFF TOPIC, dar totusi poate din cauza ca am vrut sa-l contactez pe Chris Benoit am visat...) ca cica venisera cativa wrestleri in Romania si am vorbit cu doi dintre ei despre wrestling. L-am intrebat pe Randy Orton daca e trucat wrestlingul si l-am mai vazut pe Mr. Kennedy cu servieta lui castigata la "Money In The Bank - Ladder Match" la Wrestlemania 23.
Ma rog... poate sunt doar simple vise care nu inseamna nimic... sau poate ca nu.... (astept pareri...

)
Aceasta postare a fost editata de WWE Dan: 18 July 2007 - 04:00 PM