sau Inregistrare

• 60 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Credeti ca putem comunica cu spiritele? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   dan-marius 

• fara titluri preferentiale :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 10-August 04

Scris 01 July 2005 - 11:58 AM

corinae, la Jun 10 2005, 02:39 PM, a spus:

De-a lungul timpului sa-au facut tot felul de incercari de a comunica cu cei plecati dintre noi. Sedinte de spiritism, inregistrari pe banda de magnetofon, diferite dispozitive care de care mai fanteziste, hipnoza...

Credeti ca intr-adevar putem comunica cu cei plecati dintre noi?
[snapbacca]47906[/snapbacca]

Pai nu sint plecati dintre noi, sint doar decedati.
0

#22 Utilizator offline   Andradada 

• ..................PETA...............
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-June 05

Scris 02 July 2005 - 09:31 PM

hmm...si eu am avut o experienta ca asta...un unghi de-al meu era bolnav...si cu zii inainte sa moara..lam visat cum vine la noi(la fam mea)era imbracat in alb..si ne pupa pe toti..isi lua la revedere si spunea ca ne vom mai vedea...toti erau fericiti..inclusiv el..iam povestit la maicamea iar ea a spus..o sa moara..iar eu..da de unde ce prostii vb..iar dupa o zii...sa-a dus!!oare visele nu sunt un fel de premonitii?
0

#23 Utilizator offline   komma 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-May 05

Scris 04 July 2005 - 03:00 PM

Dunadan, la Jun 30 2005, 08:51 PM, a spus:

caomma trezeste-TE! sa vb cu tonul asta atat de convins si atat de categoric despre lucruri pe care nu le intelegi,asa cum nu le inteleg nici eu,asa cum nu le inteleg multi altii e usor penibil[snapbacca]52494[/snapbacca]

Dunadan, nu am 5 ani si nu sunt nici guru dar o experienta de viata am si eu si pot sa formulez un raspuns categoric daca vreau dar asta nu inseamana, si nu zic nicaieri, ca sunt in posesia adevarului universal, dar cred in ceea ce zic. :agresiv:
0

#24 Utilizator offline   corinae 

• Just me
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 04

Scris 05 July 2005 - 01:27 PM

caomma, la Jul 4 2005, 02:00 PM, a spus:

Dunadan, nu am 5 ani si nu sunt nici guru dar o experienta de viata am si eu si pot sa formulez un raspuns categoric daca vreau dar asta nu inseamana, si nu zic nicaieri, ca sunt in posesia adevarului universal, dar cred in ceea ce zic. :agresiv:
[snapbacca]53151[/snapbacca]

Atunci formueaza-ti altfel raspunsul.
"Oameni buni, treziti-va", "Astea sunt prostii !!!" imi suna destul de categoric.
0

#25 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 05 July 2005 - 08:50 PM

Zilele trecute am avut din nou o experienta deosebita care m-a dat putin peste cap de nu am mai fost in stare sa comunic cu nimeni pentru un timp(la modul mai profund).Eram in bucatarie si tot amanam sa aprind candela care arde mereu de trei ani de zile de cand sa-a dus piticul mare si scapam mereu din mana ceea ce luam de pe masa.I-am spus in gandul meu sa stea o clipa ca o sa-o aprind si din nou am patit acelasi lucru,am scapat ceva din mana.M-am oprit din celelalte treburi si am aprins candela si dupa asta totul a fost in regula.Eram treaza,nu visam si nici nu pluteam cum spunea un domn de pe forum.Asta ce este?Tot aberatie?
0

#26 Utilizator offline   greyt 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-May 05

Scris 05 July 2005 - 11:45 PM

Cred ca exista o legatura intre noi si cei disparuti din familie.Ex ,eu cind visez pe una dintre bunici(era f credincioasa si a murit demult....) totdeauna mi se intimpla ceva in viata ,parca ar vrea sa ma previna .
0

#27 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 06 July 2005 - 10:16 PM

Eu m-am invatat minte ca de doua ori cand la-am visat pe Andrei ca imi transmitea ceva si nu am vrut sa cred acel vis sau pur si simplu la-am ignorat,am avut necazuri asa ca am devenit mai atenta cu toate semnele sau semnalele pe care le primesc.
0

#28 Utilizator offline   Dunadan 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 10-June 05

Scris 06 July 2005 - 11:19 PM

eu unul cred..cred ca exista suflete,ce dintr-un motiv sau altul raman agatate de lumea noastra.pentru ca mai au ceva de facut..pentru ca nu se pot despartii de cineva foarte drag,pentru ca nu au realizat inca ce li sa intamplat.Sau,o alta varianta e ca..au un ascendent in fata noastra,putand din saüatiu,lumea,dimensiunea lor sa interactioneze cu a noastra. Si poate din motivele enumerate mai sus, sau din altele,chiar o fac.Sunt mai putin increzator in capacitatea noastra(vezi spiritism) sa reusim lucrul acesta.dar neavand prea mare idee despre subioect prefer sa nu ma avant.
ceea ce nu inteleg eu este:daca pot face asta,daca toata istoria este plibna de exemple,daca sunt atatia oameni care au pe cineva drag cu care poate comunica intr-un fel sau altul...desi nici unul din aceste spirite,care in mod evident a trecut pragul respectiv,nu vine si face o descriere amanuntita a unora dintre cele mai vechi si tot o data dezbatute probleme ale umanitatii:ce este "dupa"? unde se ajunge?care este adevarul despre reliigiile in care am crezut in timpul vietii mai mult sau mai putin?
Poate ca nu au voie sa o faca? poate ca de acolo unde sunt realizeaza ca e mai bine sa nu o faca?Poate atunci cand sunt "acolo" inteleg cat de putin suntem pregatiti sa STIM?
sau poate ca totul nu este decat e o iluzie?
sa auzim de bine!
0

#29 Utilizator offline   MORRIGAN 

• psycho bitch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 22-June 05

Scris 10 July 2005 - 12:30 PM

corinae, la Jun 10 2005, 02:39 PM, a spus:

Credeti ca intr-adevar putem comunica cu cei plecati dintre noi?
[snapbacca]47906[/snapbacca]

da. de ce nu?sau mai bine vorbim cu fantomele lor.eu cand eram mica credeam ca e una in balcon, pana mi-am dat seama ca sa-ar putea sa nu fie chiar asa.
0

#30 Utilizator offline   meletina 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-September 05

Scris 02 September 2005 - 10:08 PM

As dori sa iau legatura cu doamna Diana Voivozeanu...........pe forum e esoteria.......si a scris cartea "Dialoguri cu entitati din invizibil". Daca stie cineva adresa dumneaei de mail sau un numar de telefon va rog sa-mi scriti pe iustina_meletina@yahoo.com. Va multumesc :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 60 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Mesaj de la vizitatori Equal  23 2.644
Replici noi Strigoi/ moroi
ce parere aveti ? sunt cazuri reale ?
november  18 4.754
Replici noi Zombie Survival
CUM SUPRAVIETUIESTI UNEI APOCALIPSE ZOMBIE???
rudy2007  12 2.661
Hot Topic (New) Atasamente Fantome?
voi ce credeti?
malitzia  564 77.897
Hot Topic (New) Atasamente Vampiri
Adevar sau minciuna
Sisk -=iNGeR=-  1.411 142.193