sau Inregistrare

• 46 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Credeti ca putem comunica cu spiritele? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 11 June 2005 - 10:24 PM

Nu va mai certati degeaba.Oricum pe mine nu ma convinge nimeni ca baiatul meu plecat la Domnul e dracusor sau mai stiu eu ce tampenie.la-am visat si am scris aici visele mele.Nu am mintit nici o clipa si cred in acele vise pentru ca toate mesajele lui m-au ajutat in situatii deosebite pentru viata mea si a familiei mele.Nu numai eu il visez asa ci si alte persoane din familie care la-au iubit foarte mult. :cheer:

Eu inca nu merg pe apa si nici nu ma aflu in stare de levitatie.Sunt foarte intreaga la minte si apta pentru suferinta! :cheer:

Aceasta postare a fost editata de AnMar: 11 June 2005 - 10:26 PM

0

#12 Utilizator offline   denysa 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 05

Scris 13 June 2005 - 06:18 PM

Da,eu cred.Pana nu de mult timp eram convinsa de contrariu,dar cand sora mea a luat parte la asa ceva m-am convins ca se poate comunica cu spiritele.Si a fost destul de infricosator :">
0

#13 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 15 June 2005 - 07:25 PM

De ce infricosator?
0

#14 Utilizator offline   Irina0609 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-April 05

Scris 16 June 2005 - 08:38 AM

corinae, la Jun 10 2005, 02:39 PM, a spus:

De-a lungul timpului sa-au facut tot felul de incercari de a comunica cu cei plecati dintre noi. Sedinte de spiritism, inregistrari pe banda de magnetofon, diferite dispozitive care de care mai fanteziste, hipnoza...

Credeti ca intr-adevar putem comunica cu cei plecati dintre noi?
[snapbacca]47906[/snapbacca]

Da, cred. Dar pentru a comunica cu "ei" ai nevoie de o anumita pregatire in domeniu. Nu oricine poate face acest lucru. Este foarte periculos pentru cei neinitiati.
Irina
0

#15 Utilizator offline   Irina0609 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 June 2005 - 09:15 AM

esoteria, la Jun 11 2005, 09:43 AM, a spus:

Eu am trait o experienta foarte ciudata in 1991 cand am comunicat cu spirite sau ce or fi fost ele. Sunt inginer, si sunt cu picioarele pe pamant, dar atunci am aflat atat de multe lucruri care mi sa-au adeverit incat nu pot sa nu cred ca a fost ceva. Va spun doar unul: "Ion Tugui, cand era mic, se juca cu Nicolae Labis". la-am cautat pe de-nul Tugui si i-am spus, dorind sa verific (tot timpul verificam, erau ca niste teste, pentru ca nu imi venea sa cred). sa-a facut alb la fata, si mi-a zis ca intr-adevar satele lor erau invecinate si, cand erau mici se duceau la bunicii lui Labis si se urcau prin copaci amandoi! Eu habar nu aveam aceste lucruri, sunt din Mangalia, nu il cunosteam deloc pe Ion Tugui. Apoi mi sa-a spus ca voi fi impreuna cu el, si ca vom avea un baietel care se va numi Ionut. Nu am crezut asa ceva!! Dar asa sa-a intamplat! Am fost sotia lui, i-am facut un baietel, Alexandru Ioan caruia i se zice Ionut.Mi-a aparut o carte: "Dialoguri cu entitati din Invizibil" in 1993. Ion Tugui a murit in bratele mele pe 20.02.2002. Ce sunt toate astea? Nu stiu exact nici acum, si nu cred ca voi sti vreodata, dar eu cred ca trebuie luate in seama.
[snapbacca]48094[/snapbacca]

V-am citit cartea cind a aparut. Eram La Constanta, la niste prieteni, care o aveau in casa. Apoi mi-am cumparat-o si eu. Mi-a placut foarte mult. Sint o fidela cititoare de carti de la Editura Ezoteria. Am in biblioteca si multe carti scrise de Ion Tugui..Va iubesc mult! Irina

Aceasta postare a fost editata de Miclea: 28 June 2005 - 09:19 AM

0

#16 Utilizator offline   Irina0609 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 June 2005 - 09:41 AM

denysa, la Jun 13 2005, 07:18 PM, a spus:

Da,eu cred.Pana nu de mult timp eram convinsa de contrariu,dar cand sora mea a luat parte la asa ceva m-am convins ca se poate comunica cu spiritele.Si a fost destul de infricosator :">
[snapbacca]48487[/snapbacca]

Poti sa descri ce a fost infricosator ?
Irina
0

#17 Utilizator offline   komma 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 13-May 05

Scris 28 June 2005 - 06:30 PM

Oameni trezitiva!
Sa vorbesti cu spirite? :huggles: Sa crezi ca ele sunt printre noi, sau dupa altii in noi. Ca spiritele iti pot face rau sau bine. Astea sunt prostii !!!.
Sa ma ierti AnMar respect si inteleg suferinta ta dar cred ca visele sunt un raspuns al subconstientului si nu al unui spirit. Cei morti traiesc doar in amintirea noastra, a celor ce le plangem disparitia, dar atat si nimic mai mult.
0

#18 Utilizator offline   cmc 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-June 05

Scris 29 June 2005 - 11:44 AM

Si eu am avut o patanie cu lucrurile astea (viziunile astea). Eram acasa era ziua mea (o zi inainte sau dupa) Asteptam sa vina niste prieteni pe la mine sa mergem intr-un club. I-am asteptat o ora - doua ei nu veneau si tot asteptandui am inceput sa vad lucruri, tot felul de minuni (floricele, tractorase, era si o bara pentru dansatoarele din cluburile de noapte parca) toata noaptea am vazut tot lucruri de astea. Ma tot gandeam eu oare de la ce vine, care este legatura. Deabia noaptea cealalta mi-am dat seama cand am trecut printr-un club si era aceasi bara pe care o vazusem cu o noapte inainte. M-am gandit sa scot si o carte despre lucrurile astea dar inca ma mai gandesc la titlu.
0

#19 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 30 June 2005 - 08:25 PM

caomma nu vei crede ceea ce spunem noi cei care am trecut printr-o suferinta cumplita decat cand vei avea contact cu asa ceva si nu-ti doresc deloc.Nu ma supara afirmatia ta pentru ca stiu ce inseamna teama de necunoscut si aceasta reactie de respingere a lucrurilor care se leaga intr-un fel sau altul de el.Asa cum nimeni nu poate simti ceea ce simt eu ca mama a doi copii sortiti pieirii.Legatura dintre mine si primul meu copil a fost extraordinar de puternica si vad prin visele pe care le am acum dupa moartea lui, ca este la fel.Nu impun nimanui sa creada si poate e mai bine sa fi mai nestiutor.Cu prietenie,AnMar.
0

#20 Utilizator offline   Dunadan 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 10-June 05

Scris 30 June 2005 - 08:51 PM

caomma, la Jun 28 2005, 07:30 PM, a spus:

Oameni trezitiva!
Sa vorbesti cu spirite?  :huggles: Sa crezi ca ele sunt printre noi, sau dupa altii in noi. Ca spiritele iti pot face rau sau bine. Astea sunt prostii !!!.
Sa ma ierti AnMar respect si inteleg suferinta ta dar cred ca visele sunt un raspuns al subconstientului si nu al unui spirit. Cei morti traiesc doar in amintirea noastra, a celor ce le plangem disparitia, dar  atat si nimic mai mult.
[snapbacca]52121[/snapbacca]

caomma trezeste-TE! sa vb cu tonul asta atat de convins si atat de categoric despre lucruri pe care nu le intelegi,asa cum nu le inteleg nici eu,asa cum nu le inteleg multi altii e usor penibil.Nu crezi? perfect..este dreptul tau.dar nu face pe "cunoscatorul" in domeniu pentru ca singurii adevarati cunoscatori sunt doar cei ce au trecut deja .."the thin red line".
de ce nu se limiteaza oamenii la " eu cred..","pasrerea mea personala este.." ,"ma indoiesc ca..."..?
pentru ca sunt oameni! :soc:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 46 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente yeti omul zapezilor,monstrul din loch ness,godzilla etc eddy1973  47 19.656
Replici noi o chestie ciudata Lion79  3 1.345
Hot Topic (New) Elfi si zane
voi credeti in ei?...uite ca altii cred :)
Arcangelo  57 9.964
Replici noi Strigoi/ moroi
ce parere aveti ? sunt cazuri reale ?
november  18 4.383
Hot Topic (New) Atasamente Draci, extraterestri si fantome, ati vazut careva?
Intalnire de gradul III
Burminator  216 35.167