sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Double x Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   paul2dana 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 20 November 2007 - 07:50 PM

poate cineva sa ma ajute sa inteleg ce e cu aceste vitamine ...un prospect in limba romana m-ar ajuta foarte tare..as vrea sa mai stiu daca cei bolnavi de hepatita c au voie aceste medicamente..va multumesc
0

#2 Utilizator offline   Gia 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 05

Scris 21 November 2007 - 03:35 PM

Vezi postareapaul2dana, la Nov 20 2007, 08:50 PM, a spus:

poate cineva sa ma ajute sa inteleg ce e cu aceste vitamine ...un prospect in limba romana m-ar ajuta foarte tare..as vrea sa mai stiu daca cei bolnavi de hepatita c au voie aceste medicamente..va multumesc

Sunt vitamine din gama Nutrilite care se distribuie prin reteaua Amway. Trebuie intrebat un distribuitor Amway; tot el ar trebui sa te lamureasca ce este cu ele. Am gasit cate ceva despre subiect la adresa: http://www.oralchelation.com/LifeGlowBasic...cription/p4.htm
Daca avem voie sau nu sa le luam, cred ca ramane la aprecierea noastra, eventual trebuie intrebat un medic si vazut daca nu au o cantitate prea mare de fier. In rest auzisem ca produsele din gama Nutrilite sunt de calitate buna.
:flowers:
0

#3 Utilizator offline   paul2dana 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 08-March 06

Scris 25 November 2007 - 06:56 PM

Vezi postareaGia, la Nov 21 2007, 04:35 PM, a spus:

Sunt vitamine din gama Nutrilite care se distribuie prin reteaua Amway. Trebuie intrebat un distribuitor Amway; tot el ar trebui sa te lamureasca ce este cu ele. Am gasit cate ceva despre subiect la adresa: http://www.oralchelation.com/LifeGlowBasic...cription/p4.htm
Daca avem voie sau nu sa le luam, cred ca ramane la aprecierea noastra, eventual trebuie intrebat un medic si vazut daca nu au o cantitate prea mare de fier. In rest auzisem ca produsele din gama Nutrilite sunt de calitate buna.
:)

multumesc foarte mult...am sa intreb si medicul
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Urmările tratamentului hepatitei c cu interferon
teme combinate