CFR Cluj
Scris 20 November 2007 - 04:20 AM
In rest nu-mi dau cu parerea, ca n-am treaba. Doar ca .. fotbalul nu se joaca pe spectacol, pe placutul spectatorilor; ci pe goluri.
Scris 20 November 2007 - 06:55 AM
joaca frumos, combativ, alert....ceea ce altora le lipseste
desi sunt stelist.....DA, merita!
Scris 20 November 2007 - 03:29 PM
Deja CFR este singura echipa din provincie care nu doar se lauda!!!
Scris 20 November 2007 - 03:34 PM
Ce intrebare e asta? Merita mai mult stoaia, vb. lu` torque sau Rapid, sau Dinamo? Di ce? Pen ca sunt din capitala...aaaa...
Ia sa nu mai jignesti tu pe nimeni, da? Afla ca ai jignit echipa daca ai pus intrebarea asta. Si pe cei care au bagat BANI fara numar acolo. Si pe cei care iubesc echipa. Si pe toti clujenii. Si pe mine.
Scris 20 November 2007 - 11:16 PM
daimon, la Nov 20 2007, 05:20 AM, a spus:
In rest nu-mi dau cu parerea, ca n-am treaba. Doar ca .. fotbalul nu se joaca pe spectacol, pe placutul spectatorilor; ci pe goluri.
In primul rand nu m-am referit la echipele din provincie in general, ci la CFR Cluj in particular. In al doilea rand pot sa spun ca mai degraba mi s-a facut lehamite de jocul anti-fotbal decat de monopolul indelungat al echipelor din Bucuresti. Pana la urma CFR Cluj nu e singura echipa din provincie care joaca fotbal, nu? Joc pragmatic dus la extrem, lipsa de spectacol, stil kick&run si multe, multe FAULTURI pe deasupra. Ca de asta mai aveam nevoie in fotbalul romanesc..
p.s. Si ca fapt divers, daca eu, in calitate de atacant, iti dau un ghiont in coaste tie, in calitate de fundas, tu cazi la pamant sau nu mai poti controla mingea datorita brutalitatii mele si eu bag mingea-n poarta si dau gol, obtin 3 puncte, nu? Mai repet figurile si cu alti "fraieri" ca tine si uite asa ajung in top. Esti multumit?
Somesh, la Nov 20 2007, 04:34 PM, a spus:
Ce intrebare e asta? Merita mai mult stoaia, vb. lu` torque sau Rapid, sau Dinamo? Di ce? Pen ca sunt din capitala...aaaa...
Ia sa nu mai jignesti tu pe nimeni, da? Afla ca ai jignit echipa daca ai pus intrebarea asta. Si pe cei care au bagat BANI fara numar acolo. Si pe cei care iubesc echipa. Si pe toti clujenii. Si pe mine.
O fi bagat bani multi, dar dupa tine un club n-are nevoie decat de bani multi ca sa ajunga pe locul 1? Stai calm ca nu toti clujenii tin cu CFR-ul. Mai exista si U. Cluj chiar daca e nou-promovata si cam in celalalt capat al clasamentului. Plus de asta mai sunt si microbisti cu cap in orasul ala.
Aceasta postare a fost editata de ActorGrabit: 20 November 2007 - 11:24 PM
Scris 21 November 2007 - 09:45 AM
ActorGrabit, la Nov 20 2007, 11:16 PM, a spus:
Sigur or fi. Din pacate ai dat aici de unul cu inima. Care iubeste echipa si apreciaza felul in care a fost construita din nimic. Si care nu concepe intrebari de genul "merita CFR Cluj locul 1?". Le considera jignitoare. Did I make myself clear?
Scris 21 November 2007 - 03:16 PM
ActorGrabit, la Nov 20 2007, 09:16 PM, a spus:
Da pe pisicile soacrei! Am vazut la multe meciuri cum bucurestenii care se cred "rasa superioara " in fotbal, faceau faulturi si de toate, si galeria se comporta ca o gasca de dobitoci.... Su nu numai la fotbal, dar si la volei si la alte sporturi (da eu mai urmaresc si altceva
Si si asa, faulturile se pedepsesc, sau cel putin asa ar trebui... CFR Cluj a afost si ea dezavantajata de arbitrii, ca orice alta echipa din RO....
Aceasta postare a fost editata de Anonymus Kline: 21 November 2007 - 03:16 PM
Scris 21 November 2007 - 04:05 PM
Scris 21 November 2007 - 04:19 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
florin_symi | 867 | 197.388 |
|
Mentalitatea fotbalistului roman | CristianL | 13 | 5.465 |