sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sarbatori, traditie, ROMANIA strigam intr-un glas, "iubire! pace! ..." Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 19 November 2007 - 01:29 PM

De cand sunt pe forum nu am Vazut topicuri despre aspectele elementare din viata noastra.

Cea mai mare ipocrizie a unui ateu este cand se supara ca nu a primit cadouri de craciun, sa se supara ca e in tura in zilele de sarbatoare...

Propun sa discutam despre importanta datei de 25 decembrie ... dar si despre felul in care "sperati" sa va petreceti sarbatorile de iarna.
0

#2 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 19 November 2007 - 01:33 PM

din punctul meu de vedere, as evita luna decembrie (luna cadourilor), ma deprima (asta fara legatura cu semnificatia zilei de Craciun).

Nu-mi place sa fac cumparaturi in general, dar parca in decembrie asta e un MUST si cum nu-mi plac lucrurile impuse...
Plus ca se exagereaza extrordinar cu reclamele...toata lumea e fericita, toata lumea zambeste, totul TIPA de globulete, braduti, familii fericite, prieteni pe viata si alte clisee...
0

#3 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 19 November 2007 - 01:34 PM

Eu anul acesta il voi sarbatori prin munca... daca nu intervine ceva sau cineva. Am ramas in urma cu termenele Limita si o sa ma straduiesc sa recuperez. Dar daca vreti o sa va povestesc despre cum petreceam sarbatorile de iarna pe vreme cand eram un membru marcant si activ al familiei mele. :jester:

cat despre latura cealalta va intreb. Este sau nu 25 decembrie o sarbatoare crestina???
0

#4 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 19 November 2007 - 01:37 PM

Vezi postareaSithLord, la Nov 19 2007, 01:34 PM, a spus:

Eu anul acesta il voi sarbatori prin munca... daca nu intervine ceva sau cineva. Am ramas in urma cu termenele Limita si o sa ma straduiesc sa recuperez. Dar daca vreti o sa va povestesc despre cum petreceam sarbatorile de iarna pe vreme cand eram un membru marcant si activ al familiei mele. :jester:

cat despre latura cealalta va intreb. Este sau nu 25 decembrie o sarbatoare crestina???

este atat de crestina cat este oricare sarbatoare ce da motiv de "beutura si haleala" pana se umplu spitalele de oameni ce au "sarbatorit" nasterea Domnului.
0

#5 Utilizator offline   delia delia 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-February 07

Scris 19 November 2007 - 01:40 PM

Vezi postareaSithLord, la Nov 19 2007, 01:34 PM, a spus:

...............
Este sau nu 25 decembrie o sarbatoare crestina???

Pentru mine, DA!
E perioada cea mai frumoasa din an.
Atmosfera este deosebita incepand de la zapada, brad, decoratiuni interioare si exterioare pana la regruparea familie, bucuria revederii si nostalgia copilariei.
Din punct de vedere al esentei crestine - imi place extraordinar de mult cum se sarbatoreste aceasta data la catolici!
0

#6 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 19 November 2007 - 03:04 PM

Vezi postareaSithLord, la Nov 19 2007, 01:29 PM, a spus:

Propun sa discutam despre importanta datei de 25 decembrie ... dar si despre felul in care "sperati" sa va petreceti sarbatorile de iarna.

Īmi plac sărbătorile de iarnă. Ador zilele premergătoare Crăciunului mai ales cīnd ninge. E superb să fiu pe stradă, seara, īn timp ce ninge feeric īn lumina becurilor portocalii de pe stālpi. Crăciunul e o zi īn care mă simt foarte bine, pentru că atunci avem obiceiul să ne adunăm īmpreună toţi membri familiei. Deşi nu se ştie īn ce zi s-a născut Isus ( 25 Decembrie fiind o dată aleasă ), nu mă supăr că e iarna ! ( deşi īn Biblie e scris că păstorii dormeau afară īn noaptea naşterii, şi e frig, chiar dacă e o iarnă din Israel. Nu prea pare că naşterea a fost iarna. )
0

#7 Utilizator offline   Eddie_Killer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-February 07

Scris 19 November 2007 - 05:18 PM

25 Decembrie 1975 e data in care s-a infiintat IRON MAIDEN! Normal ca e importanta pt. mine! Nu importanta......... foarte importanta! :jester:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  0039.jpg (21.46K)
    Number of downloads: 3

0

#8 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 November 2007 - 05:29 PM

Imi place atmosfera de sarbatoare, :jester: imi place sa cumpar cadouri pentru cei dragi, :o: imi place sa decorez casa, :jester: imi place sa colind pietele dupa un brad frumos, :o: sa cumpar decoratiuni pentru brad, :doh: imi plac cozonacii si sarmalutele, iar daca mai si ninge frumos afara e perfect. Abia astept sa vad copii ce reactie vor avea la brad, la cadouri, cand se fac mai mari o sa il aducem si pe Mos Craciun. :doh:
0

#9 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 19 November 2007 - 05:37 PM

Vezi postareaEnki, la Nov 19 2007, 05:29 PM, a spus:

Imi place atmosfera de sarbatoare, :jester: imi place sa cumpar cadouri pentru cei dragi, :o: imi place sa decorez casa, :jester: imi place sa colind pietele dupa un brad frumos, :o: sa cumpar decoratiuni pentru brad, :doh: imi plac cozonacii si sarmalutele, iar daca mai si ninge frumos afara e perfect. Abia astept sa vad copii ce reactie vor avea la brad, la cadouri, cand se fac mai mari o sa il aducem si pe Mos Craciun. :doh:

Sunt ispitit sa ma i-au de tine pentru ca sarbatoresti ziua unei Persoane cu care ai anumite divergente,dar pentru ca ai prezentat asa fain craciunul am cazut in reverie.O las pe altadata...pe alt topic. :)
0

#10 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 November 2007 - 05:55 PM

Nu am divergente cu Isus, a fost un om care a incercat sa invete lumea sa iubeasca, sa fie mai buna, ce as putea sa ii reprosez? Nu are nici o vina ca imaginea lui a fost folosita cu scopuri politice si economice de control al maselor. Dar aici nu e locul pentru discutat astea, aici vorbim despre atmosfera de sarbatori in familie, Craciun, cadouri, brad, sarmalute aburinde si cozonaci. :jester: Si zapada. :o: Avem traditii de familie de Craciun, la cumparatul si impodobitul bradului, pregatitul si masa de Craciun, e cea mai faina perioada din an, la egalitate cu vacanta de vara. :jester:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Primele trei legi.
Direct la sursa
Namaste  7 6.736
Hot Topic (New) cuplu fascinant o sole mio  82 14.456
Topic inchis Pacatul
Sunteti pacatosi?
equillibrium  321 33.884
Hot Topic (New) Atasamente Originile zeilor si ale religiilor
in ce conditii au aparut zeii, mai multe pareri sunt bune !
Marauder  92 15.615
Topic inchis Ce insemnatate are crucea
atunci cand se rupe la gatul unei persoane ?
Master_  20 4.525