sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nu am ramas niciodata insarcinata Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ioana1 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 19 November 2007 - 11:06 AM

ma numesc ioana,am 22 de ani si pana acum nu am ramas niciodata insarcinata.desi nu mi-am dorit niciodata intr-adevar acest lucru,s-ar fi putut intampla de fff multe ori.am o relatie stabila de 2 ani si nu folosesc nici un fel de metoda contraceptiva...nici macar metoda calendarului,asa ca riscul aparitiei unei sarcini ar trebui sa fie f mare.incep sa imi fac griji in privinta asta mai ales pt ca prietenul meu isi doreste f mult un copil..si mi-e teama sa nu fiu sterila.am menstruatie de 7 ani dar niciodata nu a fost regulata,mi-a intarziat chiar si 2 luni...poate sa fie si asta o cauza???mi-e frica sa fac analize...mi-e frica de rezultat! credeti ca ma puteti ajuta cumva??
0

#2 Utilizator offline   X.E.N.A. 

• searching...for my spring...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-January 07

Scris 19 November 2007 - 11:12 AM

Vezi postareaioana1, la Nov 19 2007, 11:06 AM, a spus:

ma numesc ioana,am 22 de ani si pana acum nu am ramas niciodata insarcinata.desi nu mi-am dorit niciodata intr-adevar acest lucru,s-ar fi putut intampla de fff multe ori.am o relatie stabila de 2 ani si nu folosesc nici un fel de metoda contraceptiva...nici macar metoda calendarului,asa ca riscul aparitiei unei sarcini ar trebui sa fie f mare.incep sa imi fac griji in privinta asta mai ales pt ca prietenul meu isi doreste f mult un copil..si mi-e teama sa nu fiu sterila.am menstruatie de 7 ani dar niciodata nu a fost regulata,mi-a intarziat chiar si 2 luni...poate sa fie si asta o cauza???mi-e frica sa fac analize...mi-e frica de rezultat! credeti ca ma puteti ajuta cumva??

nu, nu te putem ajuta.
TREBUIE sa-ti faci acele analize. :jester:
0

#3 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 19 November 2007 - 11:21 AM

Te sfatuiesc sa mergi la doctor...
0

#4 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 19 November 2007 - 12:56 PM

Daca am fi medici poate iti putea zice ceva...dar asa nu avem cum sa ne dam seama.
Dute la medic si fa-ti un control.
0

#5 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 19 November 2007 - 05:00 PM

Fa-ti niste analize. S-ar putea sa ai trompele uterine infundate. Sau o multime de alte cauze.
0

#6 Utilizator offline   roberta25 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-October 07

Scris 21 November 2007 - 06:17 PM

o problema asemanatoare cu a ta am avut-o si eu, ciclu neregulat, o data la 2 chiar 3 luni. Iti pot recomanda o clinica particulara, medicul de acolo pe mine m-a ajutat foarte mult
abia dupa 3 ani de zile, cu tratamente am reusit sa am un copil.
0

#7 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 21 November 2007 - 07:04 PM

Intai analizele.
La 22 de ani nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme.
Eu am ramas insarcinata la 27 de ani,am dus o viata sexuala normala...deci exista posibilitatea de a ramane.

Aceasta postare a fost editata de hera *: 21 November 2007 - 07:09 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme cu una dintre labii Noname7  13 5.841
Replici noi Ce faci in cazul unor micoze? pisicuttza  5 9.989
Hot Topic (New) Avortul - un rau necesar