Cunoaste-ma pe tine insusi
Scris 24 November 2007 - 04:23 PM
Hehe
)
Deci, in ordinea inmormantarii..
Nu fumez decat extrem de rar si numai daca vreau sa fiu "nasty" ca sa ma exprim asa.
aaaa... care era next.. nu stiu daca pot sa ma tin de ordine, da, sunt nascuta pe 25 noiembrie, multumesc de urari.
GJ, ti-e dor de mine?
I'll be back
Maxim doua saptamani o sa ma tina nebuneala cu topicul asta, daimon, ziceam, pentru ca la intoarcerea acasa probabil o sa-l sterg.
Jedi, am fost foaarte cuminte si am mancat de-am spart, daca vrei sa stii, inclusiv broccoli, ca-mi place.
lavi, mi-e tare dor de tine in mod special, ca pe restul i-am mai vazut..
aicea imi place si nu-mi place, abia astept sa ma intorc la nebunii mei de acasa
P.S. titlul topicului nu-mi apartine, bineinteles. Mi-a placut formularea si am preluat-o, atat.
Deci, in ordinea inmormantarii..
Nu fumez decat extrem de rar si numai daca vreau sa fiu "nasty" ca sa ma exprim asa.
aaaa... care era next.. nu stiu daca pot sa ma tin de ordine, da, sunt nascuta pe 25 noiembrie, multumesc de urari.
GJ, ti-e dor de mine?
Maxim doua saptamani o sa ma tina nebuneala cu topicul asta, daimon, ziceam, pentru ca la intoarcerea acasa probabil o sa-l sterg.
Jedi, am fost foaarte cuminte si am mancat de-am spart, daca vrei sa stii, inclusiv broccoli, ca-mi place.
lavi, mi-e tare dor de tine in mod special, ca pe restul i-am mai vazut..
aicea imi place si nu-mi place, abia astept sa ma intorc la nebunii mei de acasa
P.S. titlul topicului nu-mi apartine, bineinteles. Mi-a placut formularea si am preluat-o, atat.
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 24 November 2007 - 03:54 PM
Scris 03 December 2007 - 01:53 PM
da' nu-i dupa tine 
acu' stai si raspunde la intrebari
de exemplu .. ce-ti fac kinderii?
acu' stai si raspunde la intrebari
de exemplu .. ce-ti fac kinderii?
Scris 04 December 2007 - 09:06 PM
Maica, ce sa faca.. invata poezii pentru Craciun.
Decat ca in loc de "uratura" in contextul "spun baietii-o uratura", lui Filip i-a iesit "spun baietii o muratura".. a trebuit sa-i explic etimologia cuvantului uratura..
Aseara, fiindca tot veni vorba, ii intrebam despre ceva domestic birds si nu stiu cum am dat-o-n animale din jungla, in engleza.. Si andrei stie si cum se spune la arici..
"in engleza la arici se spune arici" accentul pe a, desigur...
Decat ca in loc de "uratura" in contextul "spun baietii-o uratura", lui Filip i-a iesit "spun baietii o muratura".. a trebuit sa-i explic etimologia cuvantului uratura..
Aseara, fiindca tot veni vorba, ii intrebam despre ceva domestic birds si nu stiu cum am dat-o-n animale din jungla, in engleza.. Si andrei stie si cum se spune la arici..
"in engleza la arici se spune arici" accentul pe a, desigur...
Aceasta postare a fost editata de Amarena: 04 December 2007 - 09:07 PM
Scris 26 December 2007 - 06:11 AM
sarbatori fericite 
chiar daca ii cu intarziere..
ma rodea o curiozitate, is convins ca ai mai explicat tu asta ... dar mi-i lene sa sap
de unde vine nicku', amarena?
chiar daca ii cu intarziere..
ma rodea o curiozitate, is convins ca ai mai explicat tu asta ... dar mi-i lene sa sap
de unde vine nicku', amarena?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Demascarea | Strut | 116 | 2.395 |
|
Eu pe cine recomand?(topic pentru concurs)
Din experienta personala va recomand.... |
ddea | 4 | 1.356 |
|
Cercetare / prospectari de piata
consulting |
basaru | 1 | 1.385 |
|
0.01 dolari Lancable RJ45 USB este posibil? | Jweori | 4 | 836 |
|
Questions for a gay man...
Ignorance is not bliss! |
Lüigi | 70 | 3.032 |