Deja-vu...Normalitate sau Para-normalitate?
Scris 24 December 2008 - 09:59 PM
Stiu ca se spune ca se intampla atunci cand revezi persoane pe care le-ai cunoscut in alta viata sau cand sunt scene asemanatoare pe care le-ai trait deja in alta viata, sau ceva de genul. Personal cred ca este un fel de autosugestie cum spunea cineva mai sus, sau pur si simplu chiar am mai vazut scena respectiva sau am auzit replica intr-un context asemanator.
Scris 09 January 2009 - 12:52 AM
Dar am un deja-vu pe care nu mi-l autosugerez, de fiecare data cand trec pe langa cate o fabrica noaptea si daca mai e si in ultimul hal acea fabrica, sentimentul e si mai puternica, dar niciodata nu dureaza mai mult de maxim o secunda si din cauza asta nu-mi pot da seama imaginea care imi vine in minte si de acel sentiment.
Scris 14 January 2009 - 02:54 PM
Exista o "Societate a tragatorilor de sfori "? Exista "Papusari" la scara mondiala ? Exista "PLANUL DIVIN" ? Noi,muritorii,suntem simple marionete ?Actori intr-un film cu un scenariu scris in cine stie ce birou cosmic ? Sau subteran...
Suntem manevrati sau avem iluzia ca ne bucuram de libertate ?Gindim sau gindurile ne sunt "suflate"?
Cine suntem,de unde venim,incotro ne indreptam ? Si alte intrebari care fac deliciul filozofiei
Faci AVC si nush de ce la-ai facut...
Poate filmul are totusi un happy end..
Scris 22 January 2009 - 02:22 PM
Scris 24 January 2009 - 07:36 PM
Citind postarile nu am putut sa nu observ ca la majoritatea aceste senzatii au fost cam la aceeasi varsta, deci probabil face parte din procesul de crestere si maturizare, cu alte cuvinte e ceva normal.
Scris 24 January 2009 - 09:23 PM
Scris 03 February 2009 - 11:47 AM
Deja-vu`ul este aceea perioada din burta mamei .. copilul isi face " planificarile vietii " iar la un momendat cand trebuie sa se intample ceva bun sau rau .. ai senzatia ca parca ai mai vazut asa ceva o data
Scris 03 February 2009 - 12:01 PM
Cat despre explicatia "stiintifica", stiam ca fenomenul este produs din pricina unui tip de "rateu", dezechilibru temporar al unei structuri din creier, amigdala, parca, dar nu stiu sigur.
Scris 03 February 2009 - 12:27 PM
Guma_hubba_bubba, la Feb 3 2009, 11:47 AM, a spus:
Deja-vu`ul este aceea perioada din burta mamei .. copilul isi face " planificarile vietii " iar la un momendat cand trebuie sa se intample ceva bun sau rau .. ai senzatia ca parca ai mai vazut asa ceva o data
Asta a spus profesoara de psihologie? Inseamna ca a ajuns rau de tot invatamantul.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
90% din cazurile celor care ies din trup atrag şi duhuri necurate cu ei? | Dimineata | 102 | 13.256 |
|
Schimbarea culorii ochilor | Lion79 | 44 | 12.213 |
|
Prima chakra | Dantallion | 31 | 3.367 |
|
Vis cu caracter religios in care a vorbit Iisus | VictorN | 12 | 2.852 |
|
Ma pot opune? | Dragos. | 18 | 3.253 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS