sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Ce fac daca sunt egoista ? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   malitzia 

• Atena
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 16 November 2007 - 07:55 PM

Cred ca ai devenit dependenta de el. Acest lucru atrage dupa sine un dezastru daca relatia s-ar rupe. Trebuie sa inveti sa te simti bine si fara el. Si daca iese cu prietenii nu inseamna ca nu te iubeste.
0

#12 Utilizator offline   absentA 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-November 07

Scris 16 November 2007 - 09:44 PM

ma simt bine cand ies cu alti ma refer la prieteni...dar totodata ma gandesc si la el ca o sa se supere daca stau mult sau daca ies cu x si y.si cateodata vreau atata de mult sa evit incat incerc sa stau potolita :no: si cum se zice sunt la varsta in care nu poti sa stai potolit :pardon: e o relatie complicata nici macar numai stiu daca se mai merita (dar tin la el si asta ma leaga de el )

Aceasta postare a fost editata de absentA: 16 November 2007 - 09:44 PM

0

#13 Utilizator offline   the listener 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 18 November 2007 - 08:28 AM

Vezi postareaabsentA, la Nov 16 2007, 05:44 PM, a spus:

Sunt foarte egoista ,il vreau numai pentru mine...ma supar cand iese cu prietenii lui ,as vrea sa stea numai cu mine si cand nu e cu mine in casa :x: ce pot sa fac si eu sa numai ma supar asa des ? sa-i ofer putin spatiu ? timp de 1 an jumate m-a cam ascultat si nu prea a iesit cu ei asa des....dar acum iese non-stop ...si cu mn mai rar :) stiu ca sunt de vina...dar ce-mi recomandati si mie in situatia asta ?

se pare ca la tine nu e "parteneriat" ci " sclavie" :yahoo: ...... :hi: nu traiti in munti .....oamenii socializeaza ..... isi pun intrebari ....au prieteni ..... si se simt bine...... tu si el formati un cuplu...... va iubiti..... dar exista si prieteni...... parerea mea e sa te simti bine cind e linga tine...... si sa te simti fericita ca are si prieteni ..... e o calitate a fiecarui om......
multa iubire
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis conversatii erotice mihaela2000  9 9.452
Topic inchis Stiri: Basescu vine in fata Parlamentului cu un mesaj legat de politica interna stiri  0 2.350
Topic inchis M-am indragostit si vreau sa fim impreuna
Acum e acum, pentru ca ea nu stie...
Sorinake  20 23.163
Hot Topic (New) Am nevoie de ajutorul vostru
sfat relatie..va rog
clau91  23 6.046
Hot Topic (New) Minti sau manipulezi? Marius-Doru  39 6.833