sau Inregistrare

• 46 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Casatoriile intre homosexuali si lesbiene? Dar adoptii? De ce nu sunteti sau sunteti de acord? Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   veretregn 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-October 06

Scris 16 November 2007 - 12:07 AM

Exista cupluri de homosexuali sau lesbiene care au durat o viata. Unul dintre parteneri moare celalalt nu ramane cu nimic dpdv legal. Cum se rezolva o asemenea problema? Exista iubire doar de un singur fel? Heterosexuala? Sunt homosexualii incapabili sa iubeasca?

De ce ar vrea homosexuali si lesbienele - care sunt dupa parerea unora "ahtiati dupa sex si perversiune" - sa se casatoreasca, sa locuiasca impreuna, sa intemeieze familii?

Sunt copiii adoptati de homosexuali sau lesbiene "anormali"? Sunt ei traumatizati? De ce ar fi?

Aveti prieteni: prietene homosexuali/lesbiene? Sunt ei mai intai homosexuali sau mai intai prieteni?

Unde considerati ca se situeaza Romania in ceea ce priveste legislatia antiscriminare si libertatile gay? Dar poporul de rand?
Ma gandesc la doi poli opusi Olanda, Belgia, Suedia versus Iran, Nigeria, Sudan (pedeapsa capitala).
0

#2 Utilizator offline   selenush 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 16 November 2007 - 12:38 AM

Vezi postareaveretregn, la Nov 16 2007, 12:07 AM, a spus:

Exista cupluri de homosexuali sau lesbiene care au durat o viata. Unul dintre parteneri moare celalalt nu ramane cu nimic dpdv legal. Cum se rezolva o asemenea problema? Exista iubire doar de un singur fel? Heterosexuala? Sunt homosexualii incapabili sa iubeasca?

De ce ar vrea homosexuali si lesbienele - care sunt dupa parerea unora "ahtiati dupa sex si perversiune" - sa se casatoreasca, sa locuiasca impreuna, sa intemeieze familii?

Sunt copiii adoptati de homosexuali sau lesbiene "anormali"? Sunt ei traumatizati? De ce ar fi?

Aveti prieteni: prietene homosexuali/lesbiene? Sunt ei mai intai homosexuali sau mai intai prieteni?

Unde considerati ca se situeaza Romania in ceea ce priveste legislatia antiscriminare si libertatile gay? Dar poporul de rand?
Ma gandesc la doi poli opusi Olanda, Belgia, Suedia versus Iran, Nigeria, Sudan (pedeapsa capitala).

Daca se iubesc atat de mult si se gandesc la mosteniri sa lase fiecare testament in favoarea partenerului de cuplu, cum d`le un copil sa creasca intr`o familie cu 2 tati si nicio mama sau 2 mame si niciun tata? De ce sa sufere un nevinovat, si da va suferi etichetarile, va suferi sa vada ca familia lui e "altfel" oricat i`ai explica nu ar ajunge sa inteleaga....va avea nevoie de mangaierea calda a unei mame, unde va merge? va avea nevoie de un sprijin puternic din partea tatalui, unde va merge? Si ptr ce? Ca un cuplu de gay sa se simta implinit? Cu ce pret? Nu e oare prea mare pretul asta? Daca iubesc copii intr`adevar sa se gandeasca mai intai la ei, nu la binele lor, hai sa lasam egoismul la o parte....
0

#3 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 16 November 2007 - 12:57 AM

Vezi postareaselenush, la Nov 15 2007, 11:38 PM, a spus:

Daca se iubesc atat de mult si se gandesc la mosteniri sa lase fiecare testament in favoarea partenerului de cuplu, cum d`le un copil sa creasca intr`o familie cu 2 tati si nicio mama sau 2 mame si niciun tata? De ce sa sufere un nevinovat, si da va suferi etichetarile, va suferi sa vada ca familia lui e "altfel" oricat i`ai explica nu ar ajunge sa inteleaga....va avea nevoie de mangaierea calda a unei mame, unde va merge? va avea nevoie de un sprijin puternic din partea tatalui, unde va merge? Si ptr ce? Ca un cuplu de gay sa se simta implinit? Cu ce pret? Nu e oare prea mare pretul asta? Daca iubesc copii intr`adevar sa se gandeasca mai intai la ei, nu la binele lor, hai sa lasam egoismul la o parte....

aceste etichetari se mai fac doar in romania,ucraina,bulgaria... si in tarile musulmane.
nu inteleg de ce tot o trageti cu mangaierea asta calda a unei mame?cunosc mame care isi zvanta copiii in bataie si nu se simt deloc vinovate.
cum o famile normala se simte implinita cu un copil,asa si o famile de gay se simte implinita cu un copil.
nu cred ca pretul e prea mare.daca in acel cuplu exista dragoste si intelegere,daca copilul se simte in siguranta,va creste echilibrat si nu va da doi bani pe etichetari.
si unde este egoismul aici?de ce un copil sarman nu poate beneficia de dragostea,caldura,mangaierea si ulterior de mostenirea chiar si a unui cuplu de homosexuali?este mai bine pentru acel copil sa traiasca pana la varsta majoratului in orfelinat si apoi aruncat in strada?este mai bine sa fie infiat de o famile cu o mama si un tata care sa-l omoare in bataie si sa sa-i arunce in fata vorbe de genul:mai bine te lasam dracu in orfelinat?

Vezi postareaveretregn, la Nov 15 2007, 11:07 PM, a spus:

homosexualii sunt capapili sa iubeasca,chiar mult.
vor sa se casatoreasca pentru a intemeia familii,pentru a se simti acasa,sa iubeasca si sa fie iubiti.
nu sunt anormali(poate doar in sensul ca vor fi la maturitate hetero)si nu sunt traumatizati,atat timp cat sunt iubiti,ingrijiti,nu sunt baturi si abuzati de ce sa fie traumatizati?
am o gramada de prieteni homosexuali si lesbiene.mai inati de toate sunt oameni si prieteni buni pentru mine si nu,nici o tipa nu s-a dat la mine.
cred ca romania se situeaza undeva pe langa iran in ceea ce priveste mentalitatea oamenilor.

Aceasta postare a fost editata de Loreda: 16 November 2007 - 01:02 AM

0

#4 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 16 November 2007 - 12:57 AM

Vezi postareaselenush, la Nov 16 2007, 12:38 AM, a spus:

... hai sa lasam egoismul la o parte....

Cat rahat !!!

Vezi postareaLoreda, la Nov 16 2007, 12:50 AM, a spus:

si sa sa-i arunce in fata vorbe de genul:mai bine te lasam dracu in orfelinat?

Asta i se poate intampla si intr'o familie de homosexuali - right?
0

#5 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 16 November 2007 - 12:59 AM

Eu am un prieten gay dar nu face caz de asta si am tot respectul pentru el. In primul rand este un amic extraordinar, care e intotdeauna acolo cand am nevoie de el...apoi e si un profesionist desavarsit, unul dintre cei mai buni in meseria lui...

Sunt mandra sincer ca pot avea un asemenea prieten care e mai bun decat multi altii, straight. Ce face el cu viata lui personala il priveste. Direct si personal.
0

#6 Utilizator offline   selenush 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 16 November 2007 - 01:02 AM

Vezi postareaLoreda, la Nov 16 2007, 12:50 AM, a spus:

aceste etichetari se mai fac doar in romania,ucraina,bulgaria... si in tarile musulmane.
nu inteleg de ce tot o trageti cu mangaierea asta calda a unei mame?cunosc mame care isi zvanta copiii in bataie si nu se simt deloc vinovate.
cum o famile normala se simte implinita cu un copil,asa si o famile de gay se simte implinita cu un copil.
nu cred ca pretul e prea mare.daca in acel cuplu exista dragoste si intelegere,daca copilul se simte in siguranta,va creste echilibrat si nu va da doi bani pe etichetari.
si unde este egoismul aici?de ce un copil sarman nu poate beneficia de dragostea,caldura,mangaierea si ulterior de mostenirea chiar si a unui cuplu de homosexuali?este mai bine pentru acel copil sa traiasca pana la varsta majoratului in orfelinat si apoi aruncat in strada?este mai bine sa fie infiat de o famile cu o mama si un tata care sa-l omoare in bataie si sa sa-i arunce in fata vorbe de genul:mai bine te lasam dracu in orfelinat?

Da d`le sa`i ia de la oirfelinat da sa nu`i minta ca unul e mama si altul tatal, hai te rog frumos, un copil la 4 5 6 ani ce stie, cum poate sa trateze cu indiferenta alti copii care au aceiasi varsta ca el, poate mai exista decenta in tarile mai sus mentionate, ce`n olanda e bine ca se destrabaleaza toti perversii? Poate din pctul unora e ok, unora care traiesc numai ptr s.x, eu personal n`am nimic cu gay numai ca sunt de parere ca nu tb mediatizati in halul asta ca nu sunt cine stie ce grozavie si nici nu fac mare lucru. Exista familii craes`i maltrateaza copii dar ce? familia de gay nu ar putea face si e3a acelasi lucru? Eh` exemple sunt multe si situatii de tot felul...repet, n`am nimic cu ei numai sa nu faca rau altora prin egoismul lor si cand zic altora ma refer la copii ptr ca sunt suflete pure si oricat s`ar stradui familiile de gay sa fie adevarate...degeaba, Iubirea aia mare a lor sta intr`o hartie? am precizat in primul raspuns ce pot face in cazul de`si doresc averi :biggrin:
0

#7 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 16 November 2007 - 01:06 AM

Vezi postareaLoreda, la Nov 16 2007, 01:50 AM, a spus:

La fel cum sunt mame care isi zvanta copiii in bataie, fara sa simta nici o vina, la fel intr-un cuplu homosexual "mama" poate face acelasi lucru.

Copilul mereu va fi afectat de etichetele care i se vor pune.

Ce te face sa crezi ca intr-un cuplu de homosexuali parintii nu vor da in copil?

Parerea mea, strict personala este ca nu este sanatos ca un copil sa creasca intr-un cuplu de homosexuali/lesbiene. Cu casatoria n-am nimic, faca ce-o vrea, atata timp cat nu se implica in cresterea unui copil.
0

#8 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 16 November 2007 - 01:07 AM

Vezi postareaSeqenenreTao, la Nov 15 2007, 11:57 PM, a spus:

Asta i se poate intampla si intr'o familie de homosexuali - right?

corect,nu ii iau in brate pe homosexuali,exista si printre ei uscaturi.
am vrut doar sa subliniez ca este egal,asta se intampla si in familiile normale.
0

#9 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 16 November 2007 - 01:11 AM

Vezi postareaselenush, la Nov 16 2007, 01:02 AM, a spus:

repet, n`am nimic cu ei numai sa nu faca rau altora prin egoismul lor si cand zic altora ma refer la copii ptr ca sunt suflete pure

Nu mai pomeni de egoism daca promovezi discriminarea - e clar ca egoismul iti limiteaza orizontul-.
0

#10 Utilizator offline   selenush 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 16 November 2007 - 01:12 AM

[quote name='SeqenenreTao' date='Nov 16 2007, 12:57 AM' post='1170545']
Cat rahat !!!

argumenteaza
0

Impartaseste acest subiect: