bgd2006, la Nov 14 2007, 03:24 PM, a spus:
si daca iti spun ca rulam xp pe el in conditii bune, ce ai mai zice? si cu prg instalate, si internet, si muz, si filme... fara joace de dupa 2001.
deci nu e chiar asa inutil, sau bun de aruncat.
Tu poţi să-mi spui că rulai XP "īn condiţii bune", dar asta nu īnseamnă să te şi cred. Pe de-o parte, XP SP2 + cele 80 de update-uri, deci XP-ul la nivel de octombrie 2007, nu se compară cu XP dinainte de SP 1.
Eu am instalat XP SP 2 şi pe Pentium Pro la 200 MHz cu 192 MB RAM (EDO) şi rulează.
Dar
cum rulează, nu vrei să afli
Asta nu le īmpiedică să meargă ca routere pe la şcoli, cu Fedora 6. Dar nu cu XP SP2.
Pe de altă parte, e foarte posibil să ai o imagine idilică a trecutului. Eu am sācāit vreo 2 ani un amic să-mi aducă un emulator de Z-80 şi jocurile celebre din Basic (Chucky Eggs, de exemplu) după care eram nebun īn 1992-1995. Iar cānd le-a adus, am fost super-dezamăgit: erau exact aşa cum le ştiam, dar de-acum aveam alte standarde īn primul rānd īn materie de grafică, aşa că a trebuit să recunosc că amintirea era idilică, fără nici o legătură cu realitatea.
Anonymus Kline, la Nov 14 2007, 08:17 PM, a spus:
ce? nu il arunca ca astia nu stiu despre ce vorbesc... Am io un tovaras la care sa il donezi, ca e baiat de treaba, pacat ca nu prea e bine cu banii (orfan de tata)....
Īn prezent, sunt disponibile gratis sisteme cu PII la 266 - 350 MHz. Nu cu tot cu monitor, dar găseşti şi monitoare gratis.