Pagina 1 din 1
Probleme majore cu mouse-ul Se blocheaza cursorul
Scris 14 November 2007 - 02:29 AM
Am si io o problema mai delicata ku mouse-ul .... zilele trecute mi-am cumparat o tastatura si un mouse wirreless din carrefour ... am ajuns aksa... am instalat driver ... dar n-am apucat bine sa ma bucur de ele k la un moment dat se blocheaza cursorul la mouse p ecran ... isi revine abia dupa 2,3 sec ... nu sh ce plm sa-i fac ....
Scris 15 November 2007 - 03:12 AM
deci nu e numai ku mouse-ul .... e ku tot sistemul .... nu sh ce plm are ... se blocheaza ... se opreste muzica ... se blocheaza imaginea ... si dupa 2,3 sec isi revine ....
Scris 15 November 2007 - 06:38 AM
daca totul a fost pus ''ca la carte'' , inclusiv driverele aferente, si nu sunt incompabilitati hardware in sistem, ar trebui sa zboare. evident va conta configuratia ci incarcarea......
succes!
instaleaza ultimele versiuni de drivere ale placii video!
succes!
instaleaza ultimele versiuni de drivere ale placii video!
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 15 November 2007 - 06:39 AM
Scris 15 November 2007 - 11:36 AM
Am mai observat ceva ....Windows task manager ... --> Performance ... Nivelul la CPU Usage e mereu ridicat ... oare n-o fi si de aici ceva....
Scris 26 November 2007 - 10:53 AM
Mamba the Samba, la Nov 15 2007, 10:36 AM, a spus:
Am mai observat ceva ....Windows task manager ... --> Performance ... Nivelul la CPU Usage e mereu ridicat ... oare n-o fi si de aici ceva....
Instaleaza-ti process explorer si vezi la procesul care iti tine procesorul ocupat, sectiunea threads, in ce API lucreaza; Am avut o problema asemanatoare cu o tastatura/mouse wireless Logitech si cred ca era ceva problema de drivere
Scris 29 November 2007 - 06:30 PM
Am rezolvat-o !!! Am fost ku el la un service de calculatoare .... Faza era k mai aveam o placa de retea si tot cauta sa se conecteze si de la asta se ttot bloca tot muzica, filme, tastatura,inclusiv cursor de tastatura ....akuma mi-a mai achizitiona niste placute de memorie, preventiv ptr viitor ...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Ionut_cor72z | 3 | 754 |
|
Problema Dvi:(( | maslinaUcigasa | 1 | 1.447 |
|
Chestionar: Cand va-ti cumparat ultimul pc...? | r4ull | 1 | 5.882 |