sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum se termina o relatie... ...inainte de a incepe? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 13 November 2007 - 09:12 PM

...e o idee care mi-a venit spontan citind pe aici...

L-ati vazut / ati vazut-o si vi se pare o persoana atragatoare, sau cel putin interesanta, cu care ati fi tentati sa incepeti o relatie. Va intalniti si vorbiti de cateva ori. Ce v-ar face sa renuntati? Si, eventual, sa o si luati la fuga? :cheer:

Ce va sperie cel mai tare la cineva (exceptand, desigur, cazurile din filme cu psihopati, nebuni si alte "varietati" similare :doh: )? Sau, nu neaparat "sperie": dezgusta, revolta, etc. Ati prins ideea... :yawn:

Ce tipuri de defecte sau comportamente nu ati admite sub nici o forma la un viitor prieten/o viitoare prietena?

Aceasta postare a fost editata de Malkia: 13 November 2007 - 09:16 PM

0

#2 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 13 November 2007 - 09:20 PM

Vezi postareaMalkia, la Nov 13 2007, 09:12 PM, a spus:

Ce tipuri de defecte sau comportamente nu ati admite sub nici o forma la un viitor prieten/o viitoare prietena?

Pentru inceput, aerele de superioritate, aspectul [aici ma refer la cat de ingrijit e], lipsa simtului umorului. :doh:
0

#3 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 November 2007 - 09:53 PM

Adevarat, dar as completa: aerul de umilinta? Un tip care e de acord cu tot ce spui, care e in stare sa te lase sa te stergi pe picioare pe el, iti spune poezioare penibile cu scopul perfid de a te baga in pat, desi te dezgusta teribil? fetelor, nu va doresc...mai ales daca nu scapi de el muuuult dupa ce i-ai dat un sut in fund.... :doh:
0

#4 Utilizator offline   Nebuloasa 

• && she does what makes her feel alive.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-April 07

Scris 13 November 2007 - 09:58 PM

Aerele de superioritate , sau tendinta de a se considera inferior ma face sa o las balta. Partea a 2-a nu ar fi o problema prea mare pentru ca asta se poate rezolva in timp.

Dar un barbat care se considera zeu, ma dezgusta.
0

#5 Utilizator offline   Pruncul 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 07

Scris 13 November 2007 - 10:01 PM

Prostia si lipsa de caracter.
0

#6 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 13 November 2007 - 10:03 PM

Vezi postareaMalkia, la Nov 13 2007, 11:53 PM, a spus:

Adevarat, dar as completa: aerul de umilinta? Un tip care e de acord cu tot ce spui, care e in stare sa te lase sa te stergi pe picioare pe el, iti spune poezioare penibile cu scopul perfid de a te baga in pat, desi te dezgusta teribil? fetelor, nu va doresc...mai ales daca nu scapi de el muuuult dupa ce i-ai dat un sut in fund.... :doh:

Atragi ceea ce esti tu-n acel moment. :cheer:
Sunt violenta, normal ca-l fac si pe cel de langa mine sa arunce cu buzduganu-n geamuri.

Aminteste-ti ca si tu stateai iris in iris cu sefu' tau, ii adulmecai cuvintele si-i suspinai cuminte-n ureche.
Daca si el era exasperat de atitudinea ta "servila"?
0

#7 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 November 2007 - 10:10 PM

Ce ziceti de...disperare? ;) Imi place reclama veche cu Sprite ("Fetele simt cand esti disperat")...dar e si jenant, si de speriat... Aaaa, dar gelozia? Nici nu ati vorbit bine si deja te intreaba "care-i treaba" cu...amicul tau din copilarie?!? Let's get serious....

Vezi postareamadra, la Nov 13 2007, 10:03 PM, a spus:

Atragi ceea ce esti tu-n acel moment. :yawn:
Sunt violenta, normal ca-l fac si pe cel de langa mine sa arunce cu buzduganu-n geamuri.

Aminteste-ti ca si tu stateai iris in iris cu sefu' tau, ii adulmecai cuvintele si-i suspinai cuminte-n ureche.
Daca si el era exasperat de atitudinea ta "servila"?

Aaa, si te-ai hotarat sa dai cu buzduganu' si aici? :doh: Hmmm, nu cred ca asta am zis, era doar o intrebare personala, nu am actionat in NICI UN fel...in plus, am admis ca era ceva de moment si cum m-a apucat...mi-a si trecut. Nu ai auzit de vise imposibile? De ce is vise? Pentru ca sunt imposibile. Si invers. Restul care sunt posibile le trec la categoria "aspiratii".

Si nu, nu atragi persoane asemanatoare...atragi cele mai variate tipuri de persoane, si daca simti ca nu ai cea mai mica tangenta cu tipu' respectiv care moare dupa tine imi zici tu mie ca "asa te simteai atunci"? :cheer:
0

#8 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 13 November 2007 - 10:14 PM

Vezi postareaMalkia, la Nov 13 2007, 11:12 PM, a spus:

Nu-mi plac grandomanii,cei care se dau mai buni decat sunt si mincinosii;nu suport mamosii ;nici tipicarii...Eh,si-ar mai fi,dar astea sunt esentiale.
0

#9 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 13 November 2007 - 10:26 PM

Vezi postareaMalkia, la Nov 13 2007, 09:12 PM, a spus:

...e o idee care mi-a venit spontan citind pe aici...

L-ati vazut / ati vazut-o si vi se pare o persoana atragatoare, sau cel putin interesanta, cu care ati fi tentati sa incepeti o relatie.

Niciodată nu am fost tentat de ideea "hai să īncep o relaţie". Pentru mine relaţiile de prietenie se verifică odată cu trecerea timpului. Doar cunoscānd un om pot să văd dacă avem gānduri comune sau nu.
0

#10 Utilizator offline   Ly_na 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-March 07

Scris 14 November 2007 - 08:11 PM

Vezi postarealupini, la Nov 13 2007, 10:26 PM, a spus:

Niciodată nu am fost tentat de ideea "hai să īncep o relaţie". Pentru mine relaţiile de prietenie se verifică odată cu trecerea timpului. Doar cunoscānd un om pot să văd dacă avem gānduri comune sau nu.

pai e si normal....nu poti deodata cum vezi o persoana si ii zici hai sa incepem o relatie....intai te impreetenesti si pe urma poate se primeste ceva mai serios....
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Dragoste, Iubire, Amor