Cum sa lupt cu tristetea care ma macina? probleme-n cuplu
Scris 13 November 2007 - 11:41 AM
El nici nu neaga dar nici nu afirma aceasta posibilitate, ca si cum i-ar fi indiferent daca ar fi adevarat sau nu.
Nu cred c-as suporta acest lucru. El este totul pt. mine. Nu-mi pot imagina ca-n viata lui chiar ar putea exista, si totusi, am niste dubii. Primeste n telefoane, majoritatea de la persoane de genul feminin, justificand ca sunt in interes de serviciu. O ultima discutie telefonica pe care am auzit-o se incheia cu " Si eu". Ce poate insemna asta, ca si el o iubeste, ce altceva sa cred. Nici nu se oboseste sa se justifice intr-un fel sau altul. Nu stiu ce sa mai cred. Chiar nu stiu, stiu doar ca acest lucru doare si doare f. mult. Numai eu stiu cat il iubesc pe acest baiat, numai eu stiu cat am luptat sa fim impreuna, numai eu ...si el , bineinteles.
Scris 13 November 2007 - 11:59 AM
nu-l mai considera pe el centrul universului. nu-ti pierde speranta la o viata faina doar pt ca el e cum e.
nu mai sta in starea asta.
ti-ai pierdut destula tinerete cu el. da-l naibii
Scris 13 November 2007 - 12:09 PM
Scris 13 November 2007 - 03:42 PM
aime, la Nov 13 2007, 12:09 PM, a spus:
Nu fii copila AIME. Este ceva putred daca el nu vorbeste deschis cu sotia lui.
Intro relatie normala sotii isi povestesc fara rezerve despre relatiile de serviciu.
Daca telefonul lui ( si al ei ) nu sunt totdeauna la vedere ( si accesibile fara ideea de teama ) atunci se pare ca nu mai este comunicare reala / deschisa , apare raceala , reprosurile si.... tot ce este neplacut.
Scris 13 November 2007 - 03:59 PM
buzdugan, la Nov 13 2007, 03:42 PM, a spus:
Pai ce, daca de exemplu nu's de accord sa mi se umble in telefon inseamna ca e ceva putred la mijloc?
Cred ca si asta tine de intimitatea fiecaruia...
Scris 13 November 2007 - 06:12 PM
Scris 06 December 2007 - 02:44 PM
parerea mea:
si eu cred sincer ca este ceva putred la mijloc. in primul rand pentru ca tu ai ajuns sa scrii despre asta pe un forum. intr-o relatie asemenea lucruri se simt. iar ca sa vorbesti cu el mi se pare un nonsens. evident va nega. linistea nu o vei obtine dupa discutia asta. poate ca vei reusi sa il tii in continuare langa tine (chiar acceptand compromisuri care pe cei din jurul tau i-ar indigna), insa eu sunt sceptic.
un fel de incurajare:
pe termen lung, ce nu te omoara te face mai puternica. in general in tot raul e un bine, insa niciodata binele pe care ti-l doresti tu la momentul respectiv.
Scris 06 December 2007 - 03:07 PM
ciobanu corina, la Nov 13 2007, 11:41 AM, a spus:
El nici nu neaga dar nici nu afirma aceasta posibilitate, ca si cum i-ar fi indiferent daca ar fi adevarat sau nu.
Nu cred c-as suporta acest lucru. El este totul pt. mine. Nu-mi pot imagina ca-n viata lui chiar ar putea exista, si totusi, am niste dubii. Primeste n telefoane, majoritatea de la persoane de genul feminin, justificand ca sunt in interes de serviciu. O ultima discutie telefonica pe care am auzit-o se incheia cu " Si eu". Ce poate insemna asta, ca si el o iubeste, ce altceva sa cred. Nici nu se oboseste sa se justifice intr-un fel sau altul. Nu stiu ce sa mai cred. Chiar nu stiu, stiu doar ca acest lucru doare si doare f. mult. Numai eu stiu cat il iubesc pe acest baiat, numai eu stiu cat am luptat sa fim impreuna, numai eu ...si el , bineinteles.
...ce nu inteleg eu e ...de ce trebuie sa te gandesti ca are pe cineva? de crezi ca are pe cineva? la intrebarea asta cam ce ai vrea sa-ti spuna? daca zice ca are ....faci scandal,daca zice ca nu are ...vrei dovezi ca nu are ,adica nu-l crezi ...deci ...de ce te legi la cap daca nu te doare si daca te doare e ca iti provoci singura durerile
Scris 07 December 2007 - 02:21 PM
asa ca dak mai esti inca cu el....inseamna nu te inseala
la faza cu "si eu".....poate o fi zis aia....."am niste acte de tras la xerox" "si eu"
Scris 17 December 2007 - 05:31 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Poti iubi atat de mult incat, daca te paraseste, sa iti doresti moartea? | Ankkkkkk | 110 | 9.023 |
|
Primul sarut | Tommyz0r | 245 | 18.472 |
|
Sunt terminat...
iubire sau mila,obisnuinta |
Sibarba | 61 | 5.245 |
|
Relatie cu o asexuala | Alexandru82 | 73 | 10.383 |
|
Ziua Indragostitilor
o zi deosebita ? |
Ice.girl | 37 | 4.206 |