Oare tiganii din Rusia,Ungaria,Germania,etc nu au aceias stramosi precum tiganii romani?
Scris 13 November 2007 - 10:58 AM
Scris 13 November 2007 - 11:13 AM
mondialu_Tgv, la Nov 13 2007, 10:58 AM, a spus:
Bine pusa problema!
Eu nu fac diferenta intre etnii,toti suntem oameni,cu aceleasi drepturi si obligatii.
Si de ce romanii sunt priviti ca un popor de tigani?...as mai aduga eu.
Oare tiganii au influentat un popor intreg?...sau lucrurile se petrec tocmai invers?(ma refer la nivelul de infractionalitate).
Scris 13 November 2007 - 11:42 AM
mondialu_Tgv, la Nov 13 2007, 10:58 AM, a spus:
simplu; aici(in romania) au avut timp de gainarii...nu i-a pus nimeni la munca-societatea (a se citi regimurile) i-a lasat de izbeliste!
nu conta ca nu merg la scoala,ca nu fac armata etc...ca nu au serviciu-pe romani ii lua de pe strada si-i "incadrau" in munca...
pe tigani,niciodata...si ce sa faca tiganu'? tr.sa se descurce!
copiii tiganilor,la randul lor, nu au fost motivati sa invete,sa munceasca;nu si-au vazut parintii plecand dimineata la lucru si venind seara..dorindu-si in felul acesta sa "faca scoala" sa se educe si sa nu mai "traga" asemeni parintilor!
cel mai bun exemplu au fost parintii...
concluzia;tiganii nu au "cultul"muncii...nu stiu ce-i aia sa se trezeasca dimineata la 6.00 sa-si puna mancare in gamela si sa plece la serviciu!...daca stiau "mersul"asta nu mai aveau timp de acest gen de infractiuni pe care-l practica!
sper ca,desi zici ca esti tigan,doresti sa faci si altceva decat "spalatul parbrizelor"
Scris 21 November 2007 - 08:23 AM
buleala, la Nov 13 2007, 11:42 AM, a spus:
nu conta ca nu merg la scoala,ca nu fac armata etc...ca nu au serviciu-pe romani ii lua de pe strada si-i "incadrau" in munca...
pe tigani,niciodata...si ce sa faca tiganu'? tr.sa se descurce!
copiii tiganilor,la randul lor, nu au fost motivati sa invete,sa munceasca;nu si-au vazut parintii plecand dimineata la lucru si venind seara..dorindu-si in felul acesta sa "faca scoala" sa se educe si sa nu mai "traga" asemeni parintilor!
cel mai bun exemplu au fost parintii...
concluzia;tiganii nu au "cultul"muncii...nu stiu ce-i aia sa se trezeasca dimineata la 6.00 sa-si puna mancare in gamela si sa plece la serviciu!...daca stiau "mersul"asta nu mai aveau timp de acest gen de infractiuni pe care-l practica!
sper ca,desi zici ca esti tigan,doresti sa faci si altceva decat "spalatul parbrizelor"
Scris 21 November 2007 - 09:19 AM
Scris 21 November 2007 - 10:12 AM
Scris 21 November 2007 - 10:19 AM
Kahila, la Nov 21 2007, 10:12 AM, a spus:
realitatea-i clara; am batut toate topurile!
e ca in muzica,e premiat ala cu cele mai mari vanzari!
repet,cum i-am cresct asa-i avem!
trebuie intai sa ne schimbam noi,majoritatea,sa fim mult mai seriosi si responsabili cu noi insine,si dupa aceia sa putem schimba ceva...o sa dureze ani!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Alfabetul rusesc | Raluca11 | 11 | 31.427 |
|
Facerea de bine.......?!? | EmmaD | 17 | 10.094 |
|
|
Nachtvogel | 13 | 7.458 |
|
invitatie la colaborare | Cristian Gaita | 1 | 2.446 |
|
de unde se aprovizioneaza magazinele bamboo?
stie cineva?? |
iepu' | 1 | 2.333 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis