o sa incerc sa nu intru in multe detalii ca sa nu va ametesc.
m-am despartit de fostul cateva luni si am tinut legatura prin telefon.o angajata a lui ridica receptorul la telefon si spunea sa nu mai sun acolo.prietenii si familia lui mi-au spus ca nu e nimic intre ei.
sa spunem ca el m-a indus in eroare,a mintit si nega totul.mi-a cerut sa ne vedem,si pt ca nu raspunea la telefonul de pe fix m-am gandit ca o fi patit ceva si m-am dus la el acasa.(celularul lui e la reparat).
l-am vazut cu angajata in pat dormind(nu faceau nimic erau imbracati amndoi,dar nu asta e important),ia-m injurat pe amandoi si de furie,inainte sa plec am dat cateva suturi in masina lui de a intrat o usa inauntru.m-a vazut o vecina.
a dat telefon la politie si mi-a facut plingere.am incercat sa cad la un acord cu el ca platesc reparatiile dar nu vrea.
acuma ce mi se poate intampla la judecata,mi se va da doar amenda sau risc si inchisoarea?cate sanse sunt sa fiu declarata nevinovata?se va deschide dosar penal?
nu sunt genul de om ca sa ma cobor la un nivel asa de jos,dar nu mai m-am putut controla.va rog sa nu radeti de patania mea.
Aceasta postare a fost editata de Desert_Rose: 12 November 2007 - 02:20 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS