sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

dragoste sau/si bani? poti amesteca iubirea cu materialismul? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   PrInCeSs_2oO9 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 17-May 05

Scris 08 June 2005 - 04:08 AM

[FONT=Impact][B][SIZE=7][COLOR=red]
Am vazut pana acum multe feluri de iubire, fiecare perversa si egoista in felul ei ! Eu una sincer (poate par ipocrita) nu as iesi in oras cu cineva care sa nu-si poata plati sucul(nu am pretentii sa-la plateasca si pe al meu), sau la fiecare intalnire sa iesim doar in parc pentru ca el nu are bani, nu as putea sa ies undeva cu cineva imbracat prost, asta nu pentu ca as fi eu vre-o diva dar ma gandesc la respectul de sine ca pana la urma cred ca m-as cobora eu. Sper sa nu ma intelegeti gresit, insa fiecare are doza lui de "mandrie' ca sa-i zic asa si fiecare cred ca se respecta intr-un fel sau altul!
In fine, intrebarea mea sete: Am eu o problema sau am devenit prea materialisti cu totii?
0

#2 Utilizator offline   timida 

• par increzuta...?
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 08 June 2005 - 07:08 AM

pana la 18 ani
nu conteaza banii-dragostea e pe primul loc

intre 18 si 30
conteaza dragostea-banii- si frumusetea

dupa 30 de ani
conteaza banii

:good:

sa-auzim de bine
0

#3 Utilizator offline   sk8erboy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-June 05

Scris 08 June 2005 - 09:53 AM

.... si peste 70 ani contezaza sa fii viu :good:) si sa ai miliarde de dolari!!! :o:)
0

#4 Utilizator offline   pustnic_ 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 06-June 05

Scris 08 June 2005 - 01:33 PM

sca8erboy, la Jun 8 2005, 10:53 AM, a spus:

.... si peste 70 ani contezaza sa fii viu :good:) si sa ai miliarde de dolari!!! :o:)
[snapbacca]47411[/snapbacca]

Mie mi-ar ajunge si prima varianta :) ...
0

#5 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 08 June 2005 - 06:26 PM

Iar pe mine m-a enervat, nu topicul in sine, ci gandirea celei care a creat tema...Sa imi fie cu iertare, insa parerea mea este ca nu ai fost indragostita pana acum, pentru ca daca ai fi fost cu adevarat nu ti-ar mai fi pasta nici daca avea pantofi de 100.000 in picioare sau tricou luat de la second hand....Gandeste-te la asta.
Este adevarat ca o doza de materilism exista in fiecare dintre noi pentru ca altfel nu am mai putea supravietui, insa unii sau unele intrec masura. Si poate este mai bine asa, dar....se duce naibii umanismul din noi.
Gandeste-te cum ar fi sa fii indragostita lulea de cineva, sa il suni sa il rogi sa iesiti impreuna...tot ceea ce iti doresti este sa il vezi, iar el sa iti spuna ca nu poate iesi ca nu are bani nici macar de bilet sa vina pana in fata blocului tau....Chiar nu ai face imposibilul sa il aduci la tine sau sa te duci tu la el? Macar sa va vedeti la jumatatea drumului...Sa bati jumatate de oras cu piciorul numai ca sa ii vezi zambetul....E clar ca nu ai fost inca indragostita....

#6 Utilizator offline   PrInCeSs_2oO9 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-May 05

Scris 09 June 2005 - 11:23 PM

ariana2006, la Jun 8 2005, 08:26 PM, a spus:

Iar pe mine m-a enervat, nu topicul in sine, ci gandirea celei care a creat tema...Sa imi fie cu iertare, insa parerea mea este ca nu ai fost indragostita pana acum, pentru ca daca ai fi fost cu adevarat nu ti-ar mai fi pasta nici daca avea pantofi de 100.000 in picioare sau tricou luat de la second hand....Gandeste-te la asta.
Este adevarat ca o doza de materilism exista in fiecare dintre noi pentru ca altfel nu am mai putea supravietui, insa unii sau unele intrec masura. Si poate este mai bine asa, dar....se duce naibii umanismul din noi.
Gandeste-te cum ar fi sa fii indragostita lulea de cineva, sa il suni sa il rogi sa iesiti impreuna...tot ceea ce iti doresti este sa il vezi, iar el sa iti spuna ca nu poate iesi ca nu are bani nici macar de bilet sa vina pana in fata blocului tau....Chiar nu ai face imposibilul sa il aduci la tine sau sa te duci tu la el? Macar sa va vedeti la jumatatea drumului...Sa bati jumatate de oras cu piciorul numai ca sa ii vezi zambetul....E clar ca nu ai fost inca indragostita....
[snapbacca]47546[/snapbacca]

Indragostita am fost pana acum si sunt in continuare, dar nici nu am fost pusa in situatia de a iubi pe cineva care sa nu-si poata plati biletul de autobuz poate ca in situatia asta ti-as da dreptate insa .... pana atunci raman la ideile mele
0

#7 Utilizator offline   fire 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-December 04

Scris 18 June 2005 - 09:35 AM

cred ca fiecare are capriciile lui, anumite aspiratii personale, un anumit "standard" daca il pot numi asa, si mai putin de acel "standard" care ni-la cream fiecare, nu "vrem" sa acceptam anumite lucruri in viata. Sa dau un exemplu mai dramatic, mi-ar fi greu sa-mi imaginez ca cineva ar vrea sa mearga la o intilnire cu o persoana "homeless", nu cred ca tipul de persoana "homeless" ar fi pe agenda cuiva .... samd, trageti concluziile fiecare,
0

#8 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 18 June 2005 - 10:43 AM

prietenul meu la inceputul relatiei avea f multi bani dar in tipm a trecut prin niste etape si ajunsesem sa-i dau bani sa-si plateasca netu sau sa aiba de transport pana acasa sau pana la scoala si uite ca relatia inca mai tine.
:Pe
0

#9 Utilizator offline   TZEP 

• om rau !
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-December 04

Scris 18 June 2005 - 05:33 PM

Citeaza

NU AS PUTE SA ZIC MAI BINE...PARCA MI_AI LUAT VORBELE DIN GURA !
0

#10 Utilizator offline   inanna 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-July 05

Scris 22 July 2005 - 02:29 AM

well , mie mi se pare important sa simti ca si celalat investeste in relatie...si am zis bine INVESTIT! o fata are nevoie sa se simta importanta pentru prietenul, chiar daca in sufletul ei stie ca o zgarietura la masina la-ar supara mult mai mult decat una pe piciorul ei..ex idiot..si ca sa clarific ce vreau sa zic: investiti in persoana care va e alaturi-fie ca e vorba de timp, sentimente, orice vi se pare ca i-ar aduce bucurie..si cum nimic nu e gratis...bani
0

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Ma place ?
...
buterflys  46 6.510
Topic inchis ce nu poti suferi la partenerul tau
mici defecte care uneori te scot din sarite
Marissa  67 13.481
Hot Topic (New) Domnilor...aveti reclamatii!
...si unde dragoste nu e...nimic nu e.
Bagherra  24 7.531
Replici noi Nuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Nuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!
menssana1984  15 6.464
Topic inchis Dragoste sau obisnuinta
Ce-i tine legati la un moment dat
geo3029  67 18.844