Pagina 1 din 1
Dinti din semiportelan pe schelet metalic de cinci zile am dinti noi
Scris 11 November 2007 - 05:51 PM
sunt disperata
( am dat 1170 euro pe 13 dinti din semiportelan (al 13-lea e din metal,dar l-am platit tot cu 90 euro ca si pe ceilalti)si m-am ales cu niste dinti oribili:mari,grosi...inestetici;in plus,premolarul e distantat de gingie, se vede dintele de dedesupt.Mi-am vazut noua si minunata dantura abia dupa ce medicul mi-a cimentat-o definitiv.N-am zis nimic atunci,nu stiu nici eu de ce..Luni merg la stomatolog;mi-ar placea sa am curajul sa-i spun ca are doua variante:fie imi reface lucrarea sa-mi placa,fie imi returneaza banii (bani pentru care nu am nici o chitanta )?Voi ce spuneti?
Scris 11 November 2007 - 05:57 PM
Pacat ca nu ai chitanta...
Oare sa ii cari chitanta prima data si dupa ce ti-o da incepi sa comentezi?
Cat de bine il cunosti?
Sau ai putea sa ii zici ca u iti plac si sa mai carpeasca la ei, sa ii faca mai bine
...
Oare sa ii cari chitanta prima data si dupa ce ti-o da incepi sa comentezi?
Cat de bine il cunosti?
Sau ai putea sa ii zici ca u iti plac si sa mai carpeasca la ei, sa ii faca mai bine
Scris 11 November 2007 - 06:04 PM
du-te soro si i-al de gat!
nu ai platit sa-si bata joc de tine,ce vrei sa nu mai zambesti toata viata?
fa-ti curaj!
nasol ca nu ai chitanta,nu stiu ce ai putea face fara.incearca sa scoti inati chitanta de la el,baga un motiv ca-ti trebuie neaparat si apoi stati de vorba.
eu cred ca e pacat sa platesti atatia bani degeaba.
succes.
nu ai platit sa-si bata joc de tine,ce vrei sa nu mai zambesti toata viata?
fa-ti curaj!
nasol ca nu ai chitanta,nu stiu ce ai putea face fara.incearca sa scoti inati chitanta de la el,baga un motiv ca-ti trebuie neaparat si apoi stati de vorba.
eu cred ca e pacat sa platesti atatia bani degeaba.
succes.
Scris 11 November 2007 - 06:14 PM
multumesc pentru sfaturi :*...pe medic nu-l cunosteam inainte;am ajuns la el prin asistenta lui pe care o stiu;l-a laudat si pe el si pe tehnician...o sa vad ce rezolv maine. Va tin la curent
Scris 12 November 2007 - 10:23 PM
ooopsy, la Nov 11 2007, 06:14 PM, a spus:
multumesc pentru sfaturi :*...pe medic nu-l cunosteam inainte;am ajuns la el prin asistenta lui pe care o stiu;l-a laudat si pe el si pe tehnician...o sa vad ce rezolv maine. Va tin la curent
probabil a pus prea mult ciment in coroane daca la proba de schelet a fost buna lucrarea, si...semiportelan nu exista, ori e portelan sau ceramica , ori alt material
portelanul se arde in cuptor aproape la 1000 grade alte materiale nu rezista la astfel de temperatura.
pacat ca medicii iau astfel de preturi de ceramica si pun altceva.
Scris 14 November 2007 - 07:22 PM
Si, ce s-a intamplat? Te-a despagubit? Mai ti-e frica sa zambesti?
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Parodontoza
Mare problema cu dintii si gingiile si s-au rezolvat fericit, intr-un |
ortensia_o | 25 | 60.455 |
|
Probleme dupa extractie molar superior | Alexandru_y_26 | 0 | 1.326 |
|
Tratamente stomatologice pentru persoane care au facut transplant
doresc informatii |
misteria | 1 | 2.688 |
|
Dentistul face sa imi apara carii intentionat? | Zetulica | 3 | 2.754 |
|
Chestionar: Ortodont: diferenta intre reclama, recomandari sau pile si rezultate concrete | Christenmar | 9 | 3.450 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS