Aceasta postare a fost editata de dmb: 18 June 2005 - 11:54 AM
Unde, cine, cum, cand............. doctori, asigurari,adrese utile
Scris 08 June 2005 - 01:16 PM
de un an de zile ,tatal meu a fost diagnosticat cu hepatita C,si i sa-a propus interferon si ribavirina.interesandu-ne pe net si la alte persoane despre acest tratament, am ajuns la concluzia ca are mai multe efecte negative decat efecte benefice, motiv pentru care am renuntat la ideea de face tratamentul.intre timp am aflat de dr. Mircea Ciuhri, care face tratament pe baza de extract de insescte si dupa 6 luni de tratament cu medicatia lui , tatei au iesit toate analizele perfecte, ajungand doar purtator de virus C.
adresa dr Mircea Ciuhri este
Clinica INSECTFARM.
Str. Toamnei nr. 100, sector 2, Bucureşti, ROM�NIA
Tel: +40 21 210 00 82; 619 36 34;
Fax: +40 21 210 06 06
Tel. Mobil: 0722 620 787
Site Web: http://www.insectfarm.com
E-mail: ciuhrii@insectfarm.com
Program:
Luni - Vineri: 8.00 - 10.00 / 15.00 - 18.00
sa�mbăteă: 10.00 - 14.00
sper sa va fie de folos si sa ne auzim sanatosi , ca de sanatate avem nevoie cel mai mult, indiferent de varsta.
Aceasta postare a fost editata de dmb: 09 June 2005 - 05:11 PM
Scris 09 June 2005 - 05:35 PM
Am sters mesajul, dar apoi m-am gindit ca nu-i rau sa il las sa-la citeasca fiecare:
Nu sunt bolnava, dar am o solutie pentru cei care doresc sa se vindece de aceasta boala, mai usor si mai ieftin decat daca folositi interferon. Problema este ca va pot da detalii numai daca aveti incredere in vindecari prin metode naturale. Daca nu aveti incredere in asa ceva nu pot face nimic pentru dvs. Pentru cei care doresc acest lucru astept sa ma contactati
Am prevazut ca vor apare "interesatii" si i-am amenintat ca o sa le sterg mesajele. Desigur nu sint vazator cu duhul, sa stiu cine e de buna credinta si cine nu. Dar mai sus avem un exemplu concludent.
Zic ca noi sintem un forum deosebit de deschis si deosebit de sensibil la durerea celorlati. Chiar daca parerile noastre sint diferite, sint convins ca nici unul dintre noi nu incearca sa-si sustina parerea decit ca sa vina in ajutorul celorlalti. Terapiile propuse (oricit de ciudate, sau periculoase au parut unuia sau altuia) au fost expuse direct, asumindu-si fiecare riscul de a fi luat in ris sau "analizat critic".
UN TRATAMENT ADEVARAT functioneaza indiferent daca cred eu sau nu in el. Desigur o atitudine pozitiva ajuta mult, dar chiar daca nu cred ca picaturile in nas desfunda nasul..............ele tot o fac!
V-asi ruga sa-mi raspundeti daca am procedat corect stergind mesajul sau nu.
Si cum sa procedez in continuare.
Marius
Scris 09 June 2005 - 09:42 PM
Scris 10 June 2005 - 09:46 PM
numai tu puteai sa ne aperi de diversi comercianti de suflete zbuciumate.
tine-o tot asa caci unii dintre noi sau mai bine zis persoane care de-abia au aflat vestea si nu si-au revenit din soc pot cadea in plasa diversilor excroci calificati,vrajitoare,vraci,martieni si citi or mai fi....
multumesc
maria
Scris 11 June 2005 - 11:24 AM
Sanatate!
Scris 17 June 2005 - 04:48 PM
tin sa va anunt ca a mai aparut cineva care va poate vindeca .
Am ramas consecvent..........pina o sa ma opriti.
Moarte virusilor
Marius
Scris 08 August 2005 - 03:14 PM
Cu mii de multumiri,
Ameli
Scris 09 August 2005 - 02:21 PM
Scris 10 August 2005 - 07:47 PM
E prea mult pentru mine, ar trebui sa nu maninc nimic 2 luni ca sa pot face acest tratament.
Multa sanatate tuturor,
Ameli
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Iritatie
help |
voxx | 1 | 2.112 |
|
bolile rinichiului