sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prostata la 50 + ani Trebuie sa merg la doctor? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 11 November 2007 - 12:47 AM

Fac pipi de vreo 3 ori in timpul nopti, in afara de cele de la culcare/seara si sculare/dimineata.
Ma trezeste din somn vezica si o duc...

Nu am probleme cu glicemie sau diabet...

Cred ca trebuie sa merg la doctor....dar imi este frica...daca gaseste un adenom de prostata...sau alte asemenea...

FN
0

#2 Utilizator offline   Minnie 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 11 November 2007 - 08:55 AM

Esti culmea!
Si daca nu te duci, crezi ca dispare de la sine adenomul(asta in cazul in care il ai)? nu inseamna ca daca urinezi des, gata ai adenom. crede-ma ca te macini si te stresezi mai mult daca stai si te gandesti la posibile diagnostice. Te duci fain frumos la un ecograf intai si vezi daca ai ceva la prostata si cu un drum vezi si care-i treaba in tot abdomenul. De la 40 de ani in sus oricine ar trebui sa faca anual o ecografie abdominala, chiar daca nu-l doare nimic!

Succes!
0

#3 Utilizator offline   fnicolici1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-August 07

Scris 13 November 2007 - 11:31 PM

Vezi postareaMinnie, la Nov 11 2007, 08:55 AM, a spus:

Esti culmea!
Si daca nu te duci, crezi ca dispare de la sine adenomul(asta in cazul in care il ai)? nu inseamna ca daca urinezi des, gata ai adenom. crede-ma ca te macini si te stresezi mai mult daca stai si te gandesti la posibile diagnostice. Te duci fain frumos la un ecograf intai si vezi daca ai ceva la prostata si cu un drum vezi si care-i treaba in tot abdomenul. De la 40 de ani in sus oricine ar trebui sa faca anual o ecografie abdominala, chiar daca nu-l doare nimic!

Succes!

OK, multumesc pentru sfat...intr-adevar ma macin si ma stresez de obicei la fiecare "beep" anormal al organismului
si caut explicatii pe net...

Cu multumiri,
FN
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic