Salut,
Caut si eu un prog de creat filme, gen gen win movie maker dar mai complex sau Sony Vegas dar mai stabil.
Ideea e ca trebuie sa creez un film de aproximativ o ora cu ceva efecte de imagine si sunet. Deasemenea o sa il prezint pe un video proiector , deci imi trebuie o rezolutie destul de buna.
vegas ar fi ok dar trb sa astept 28 de ore pt crearea lui si la un moment dat cedeaza .
Astept sugesti
Multumesk anticipat.
Pagina 1 din 1
Video Movie Maker (EDITOR) program de creat filmulete
Scris 29 November 2008 - 12:32 AM
lordul3tz, la Nov 10 2007, 05:59 PM, a spus:
Salut,
Caut si eu un prog de creat filme, gen gen win movie maker dar mai complex sau Sony Vegas dar mai stabil.
Ideea e ca trebuie sa creez un film de aproximativ o ora cu ceva efecte de imagine si sunet. Deasemenea o sa il prezint pe un video proiector , deci imi trebuie o rezolutie destul de buna.
vegas ar fi ok dar trb sa astept 28 de ore pt crearea lui si la un moment dat cedeaza .
Astept sugesti
Multumesk anticipat.
Astept sugesti
Multumesk anticipat.
Ulead Video Studio 10 printre cele mai bune/usor de folosit dar trebuie sa ai aparat puternic ca sa-l folosesti bine.
E foarte bun pentru formatul mpeg si pentru DVD.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Avi to DVD. | djidji_thebest | 0 | 2.012 |
|
Salvare Track-uri
trebuie vreun program? |
OacOac | 5 | 6.601 |
|