sau Inregistrare

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Scrisoare pentru EL nu pot sa renunt, nu pot sa uit Evaluare topic: * * * * *

#21 Utilizator offline   SimpluOana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 10 November 2007 - 12:23 AM

Vezi postareaGregori, la Nov 9 2007, 04:24 AM, a spus:

Si totusi, eu cum pot sa te uit?

uneori nu e posibil sa uiti... pur si simplu lasa in trecut! atat! :jester:

Stii cat e de greu sa faci ceea ce propui tu aici?
Poate chiar imposibil,crede-ma!

Vezi postareaheidy_, la Nov 9 2007, 09:52 PM, a spus:

Nu cred ca exista cineva pe forumul asta sa o inteleaga cu adevarat. Nu puteti intelege ceea ce simte. Nu este obsedata de el. Nu este nicio iluzie. Este pur si simplu ceea ce simte. Este chiar dragoste..

Daca iti spun,va spun,ca am inteles perfect,ma crede cineva?
Din pacate eu nu pot sa intru in detalii,nu am curajul ei.La mine s-a blocat undeva...nu mai vrea sa iese la suprafata.
Nu pot sa dau sfaturi legate de asta,pentru ca nu am stiut sa mi le dau mie.
Tot ce pot spune e ca o chestie din asta te poate tine blocat in trecut,Si pot trece ani de zile fara sa-ti dai seama ca lucrurile s-au schimbat.Tu scrii pagini si pagini despre celalalt,cauti portite de iesire dintr-o situatie sufocanta.Inveti sa iubesti altfel,inveti sa disimulezi,dar sufletul ti se usuca.Si cel mai dureros e ca nu poti spune nimanui.Poate si mai dureros ca partenerul de viata te iubeste enorm.Si asa ajungi sa mergi seara de seara la culcare cu un sentiment de vina,de durere in suflet,cu un gust amara pentru toate deciziile pe care le-ai luat,pe care el-ILUZIA-le-a luat.
Te suna si te cauta cand e trist,il suni si-l cauti pe ascuns cand te doare.Ii intalnesti privirea insotita de zambetul cunoscut si intoarce capul si tu te intrebi de ce?De ce mai intoarce capul cand singur a decis ca nu ar merge?
Pana la urma inveti sa traiesti asa:cu durere,cu intrebari,cu gust amar,cu vina.
Si de uitat...niciodata!
Asta ramane pe veci!
E singura mare iubire din viata!Nu toti oamenii pot sa o resimta asa!Fericit sa fie cel care nu trece prin ea!
0

#22 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 10 November 2007 - 04:00 AM

Vezi postareabuzdugan, la Nov 9 2007, 11:37 PM, a spus:

Love is .... LOVE only if it is shared !!!!

Nu, iubire e atunci cand simti.

Vezi postareaSimpluOana, la Nov 10 2007, 12:23 AM, a spus:

E singura mare iubire din viata!Nu toti oamenii pot sa o resimta asa!Fericit sa fie cel care nu trece prin ea!

Asta este singurul lucru cu care sunt de acord. Decat sa-l cunosti pe cel pe care stii ca-l vei iubi pentru totdeauna, mai bine sa mori cautandu-l. :bataita:
0

#23 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 10 November 2007 - 04:21 AM

Vezi postareaheidy_, la Nov 10 2007, 04:00 AM, a spus:

Asta este singurul lucru cu care sunt de acord. Decat sa-l cunosti pe cel pe care stii ca-l vei iubi pentru totdeauna, mai bine sa mori cautandu-l. :o:

Nu ai de unde sa stii ca il vei iubi toata viata ..asa crezi .Oamenii se schimba cu timpul ,cu varsta ..vremurile, poti doar sa speri ca el, ea, este acela care va fi alaturi de tine tot timpul . :bataita:
0

#24 Utilizator offline   J0' 

• i wanna live forever.. so far, so good :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-October 05

Scris 10 November 2007 - 06:25 AM

Vezi postareaheidy_, la Nov 10 2007, 03:00 AM, a spus:

Nu, iubire e atunci cand simti.

Asta este singurul lucru cu care sunt de acord. Decat sa-l cunosti pe cel pe care stii ca-l vei iubi pentru totdeauna, mai bine sa mori cautandu-l. :bataita:

Nu e adevarat , e o mare ,mare minciuna care vine din inconstientul tau , crezand ca asta iti aduce alinare .... Cu adevarat nu il iubesti pe el , ci imaginea creata de mintea ta despre el!!!
0

#25 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 10 November 2007 - 05:27 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Nov 10 2007, 04:21 AM, a spus:

Nu ai de unde sa stii ca il vei iubi toata viata ..asa crezi .Oamenii se schimba cu timpul ,cu varsta ..vremurile, poti doar sa speri ca el, ea, este acela care va fi alaturi de tine tot timpul . :jester:

Asta este parerea ta. Nu ai de unde stii ce e in sufletul omului si nici n-ai sa stii pana cand nu iubesti astfel.
0

#26 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 10 November 2007 - 09:21 PM

Vezi postareacsampetru, la Nov 9 2007, 05:06 AM, a spus:

E o obsesie ce dureaza din facultate, deja au trecut 5 ani si eu tot nu pot sa uit o relatie ce nu a fost niciodata implinita.
Nu o sa imi mai alimentez aceasta obsesie, osa ma autosugestionez ca si pana acum sa uit.

Mergi la un psiholog . Nu merit sa -ti irosesti sentimentele pt ceva ce nu exista. Repet : un psiholog te poate ajuta. :jester:

Vezi postareaheidy_, la Nov 9 2007, 05:43 AM, a spus:

Nu este o obsesie.

Dar ce e ? :)
0

#27 Utilizator offline   dubito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 10 November 2007 - 09:39 PM

Eu cred ca este necesara o ..confruntare. O intalnire, o conversatie sincera, in care sa se spuna totul pe fata, fara sa se ascunda nimic. Vei observa ca lucrurile nu stau chiar asa cum crezi tu...sau poate dimpotriva. Oricum ar fi, te-ai lamuri. Fa un efort o zi, oricat de greu ar fi sa-l convingi sa va vedeti sau oricat de greu ti-ar fi chiar tie. Ai sa te simti eliberata dupa...
Succes ..si curaj..:jester:
0

#28 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 10 November 2007 - 10:14 PM

Vezi postareadubito, la Nov 10 2007, 11:39 PM, a spus:

Eu cred ca este necesara o ..confruntare. O intalnire, o conversatie sincera, in care sa se spuna totul pe fata, fara sa se ascunda nimic. Vei observa ca lucrurile nu stau chiar asa cum crezi tu...sau poate dimpotriva. Oricum ar fi, te-ai lamuri. Fa un efort o zi, oricat de greu ar fi sa-l convingi sa va vedeti sau oricat de greu ti-ar fi chiar tie. Ai sa te simti eliberata dupa...
Succes ..si curaj..:jester:

Parerea mea este sa nu faca asta pt ca ea se v-a agata de orice vine din partae lui : un zambet...un gest...o vorba. V-a interpreta totul ca o sansa...ca o portita catre EL.
Este f corect ceea ce spui tu , insa cred ca nu este benefica intr-o situatie de iubire obsesiva.
0

#29 Utilizator offline   dubito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 09-May 06

Scris 10 November 2007 - 10:22 PM

Ok, poate. Dar problema e ca ea ''se autosugestioneaza sa il uite'', ceea ce are ca efect exact ce se intampla: ii e din ce in ce mai dor sau orice sentimente nutreste fata de el. Nu poti baga sub pres un eveniment de genul asta, trebuie sa il confrunti. In general trebuie sa treci prin tot ceea ce te face sa te temi, sa te fastacesti, tot ce nu te lasa sa traiesti linistit. Altfel nu va trece niciodata, doar se va estompa, acoperi, uita partial..dar va reveni la urmatoarea..depresie.
Acum nu garantez ce se va intampla la o posibila intalnire a lor, dar zic din proprie experienta ca cel mai probabil se dezumfla balonul imens de iluzii...
0

#30 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 10 November 2007 - 10:28 PM

Vezi postareaJ0', la Nov 10 2007, 06:25 AM, a spus:

Nu e adevarat , e o mare ,mare minciuna care vine din inconstientul tau , crezand ca asta iti aduce alinare .... Cu adevarat nu il iubesti pe el , ci imaginea creata de mintea ta despre el!!!

Aren't we all, when in love? :jester:

Vezi postareaheidy_, la Nov 9 2007, 08:52 PM, a spus:

Nu cred ca exista cineva pe forumul asta sa o inteleaga cu adevarat. Nu puteti intelege ceea ce simte. Nu este obsedata de el. Nu este nicio iluzie. Este pur si simplu ceea ce simte. Este chiar dragoste..

I fully agree :)
0

Impartaseste acest subiect:

• 17 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Help!
Va rog sfatuiti-ma ce sa fac!
MihaiD2  26 1.851
Poll (No New) Chestionar:    Necaz mare, necaz!
HELP
Baa'l  41 3.960
Hot Topic (New) Foarte gelos
pe un ex
Ale-x-  115 9.613
Hot Topic (New) Sunt baiat si m-am indragostit de un prieten.Ce sa fac?
il iubesc pe unul din prietenii mei si nu stiu ce sa fac...
Skydes  40 6.115
Hot Topic (New) Are balta peste?
femeile sunt mai multe decat barbatii-un mit urban
Cristi din prahova  116 5.944