sau Inregistrare

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Sfarsitul lumii si al pamantului in 2008. Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 07 November 2007 - 08:58 PM

Vezi postareaCavaleru' Jedi, la Nov 7 2007, 08:47 PM, a spus:

As vrea sa vad si eu profetiile astea... DAR, ATENTIE... formatul in care vreau sa le vad e:

PROFETIE -> TIMP -> EVENIMENT -> TIMP -> PREZENT

nu

EVENIMENT -> INTERPRETARE -> PROFETIE -> PREZENT

ok?

Am spus o parere personala in urma propriilor cercetari in special din Daniel si Apocalipsa.Evenimentul central care sustine aceasta teorie este centrata in jurul razboiului din Irak.Nu intentionez si nu am intentionat sa-mi public argumentele de aceea nu pot sa te servesc in formatul pe care mi l-ai cerut.
0

#22 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 07 November 2007 - 08:59 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Nov 7 2007, 07:47 PM, a spus:

Probabil ca aceiasi experti ai bibliei uita ca ziua de apoi este numai de d-zeu stiuta,

corect!
0

#23 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 07 November 2007 - 08:59 PM

Nu se stie exact...ramane de vazut...noi sa fim sanatosi pana atunci...
0

#24 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 08 November 2007 - 01:07 AM

Vezi postareaGelupanda, la Nov 7 2007, 08:58 PM, a spus:

Am spus o parere personala in urma propriilor cercetari in special din Daniel si Apocalipsa.Evenimentul central care sustine aceasta teorie este centrata in jurul razboiului din Irak.Nu intentionez si nu am intentionat sa-mi public argumentele de aceea nu pot sa te servesc in formatul pe care mi l-ai cerut.

Gresit!

Daca e un studiu dupa Daniel si Apocalipsa ....atunci e vorba de jiji si echipa Sa ... ca la asta se refera profetia.
Astora li se apropie sfarsitul ...desi anul mai ramane de vazut ... !
0

#25 Utilizator offline   bistro 

• Ia chifteaua, neamule!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 08 November 2007 - 01:14 AM

Vezi postareaGelupanda, la Nov 7 2007, 09:18 PM, a spus:

Cercetatorii bibliei,oameni de stiinta,teologi si profeti din toate timpurile au indicat anul 2007 ca fiind ultimul din istoria omenirii.Conform opiniilor acestora si a mai multor profetii biblice,din punctul lor de vedere foarte precise, dupa 1 ianuarie 2008, CERURILE VOR TRECE CU UN ZGOMOT SUIERATOR,IAR ELEMENTELE APRINSE DE MARE CALDURA SE VOR TOPI SI PAMANTUL CU TOATE LUCRARILE DE PE EL,VOR FI ARSE.2 Petru 3.10.
Un fel de potop al lui Noe dar cu foc si cu o stramutare a celor drepti pe alta planeta:DAR NOI POTRIVIT FAGADUINTEI LUI ASTEPTAM CERURI NOI SI UN PAMANT NOU,IN CARE LOCUIESTE DREPTATEA.2 Petru 3.13.
Ar putea avea dreptate acesti profeti,cercetatori si oameni de stiinta contemporani?

De ce mama naibii nu se face o triere?
0

#26 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 08 November 2007 - 02:33 AM

Vezi postareazidita, la Nov 8 2007, 01:14 AM, a spus:

De ce mama naibii nu se face o triere?

Ar trebui ..nebuni' la ..nebuni', sanatosi' la ..spital . :blink:
0

#27 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 08 November 2007 - 01:23 PM

Vezi postareaGelupanda, la Nov 7 2007, 07:18 PM, a spus:

Cercetatorii bibliei,oameni de stiinta,teologi si profeti din toate timpurile au indicat anul 2007 ca fiind ultimul din istoria omenirii.Conform opiniilor acestora si a mai multor profetii biblice,din punctul lor de vedere foarte precise, dupa 1 ianuarie 2008, CERURILE VOR TRECE CU UN ZGOMOT SUIERATOR,IAR ELEMENTELE APRINSE DE MARE CALDURA SE VOR TOPI SI PAMANTUL CU TOATE LUCRARILE DE PE EL,VOR FI ARSE.2 Petru 3.10.
Un fel de potop al lui Noe dar cu foc si cu o stramutare a celor drepti pe alta planeta:DAR NOI POTRIVIT FAGADUINTEI LUI ASTEPTAM CERURI NOI SI UN PAMANT NOU,IN CARE LOCUIESTE DREPTATEA.2 Petru 3.13.
Ar putea avea dreptate acesti profeti,cercetatori si oameni de stiinta contemporani?

Depinde de ce proba biblica aduc. Eu nu am vazut niciun teolog sa stie calendarul biblic, de ex. La intrebarea despre nasterea lui Hristos au 5 raspunsuri, bazate pe istorie, nu pe Biblie. Nu mai zic de data creatiei, pe care niciunul nu o stie.

Nu se retine faptul ca bisericilor (celor care trebuiau sa-l astepte in Ierusalim) li s-a zis ca nu este pt ei sa stie anii si vremurile (Fapte 1:7). Toti teologii actuali provin numai din seminarii, care au hermenutica gresita, inventata de ei insisi.

Cum sa stie ei asa ceva? N-au cum!

Cei salvati, insa, au cum, pt ca numai lor le este revelata informatia.

Amos 3:7

7Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi prooroci.

1 Tesaloniceni 5
1Cīt despre vremi şi soroace, n'aveţi trebuinţă să vi se scrie, fraţilor.
2Pentrucă voi īnşivă ştiţi foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoţ noaptea.

3Cīnd vor zice: ,,Pace şi linişte!`` atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia īnsărcinată; şi nu va fi chip de scăpare.

4Dar voi, fraţilor, nu sīnteţi īn īntunerec, pentruca ziua aceea să vă prindă ca un hoţ.

5Voi toţi sīnteţi fii ai luminii şi fii ai zilei. Noi nu sīntem ai nopţii, nici ai īntunerecului.

Deci, pe cei salvati ziua aceea nu-i va lua pe NEASTEPTATE, ca un hot.......... Scrie clar. Insa au venit coana leana si multi altii falsi apostoli si au dat ei date aiurea, lumea i-a crezut, pt ca lumea nu cere proba biblica, si asa a venit neincrederea in Scriptura.

De ce, totusi, nimeni nu are bunul simt sa vada ca versul unde scrie ca nici fiul nu stie, nu poate vorbi de Hristos, pt ca altfel acesta nu ar mai fi Dumnezeu, daca nu ar stii........... Folosesc un vers pe care nu-l compara cu restul Bibliei. Astea-s roadele necredintei si a faptului de a fi sub autoritatea lui satan: ignorarea Cuvantului lui Dumnezeu. Exact ca in gradina cu Adam si Eva..... Chiar a zis Dumnezeu ca veti muri?
0

#28 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 November 2007 - 01:35 PM

Vezi postareazexelica, la Nov 8 2007, 01:23 PM, a spus:

Depinde de ce proba biblica aduc. Eu nu am vazut niciun teolog sa stie calendarul biblic, de ex. La intrebarea despre nasterea lui Hristos au 5 raspunsuri, bazate pe istorie, nu pe Biblie. Nu mai zic de data creatiei, pe care niciunul nu o stie.

Nu se retine faptul ca bisericilor (celor care trebuiau sa-l astepte in Ierusalim) li s-a zis ca nu este pt ei sa stie anii si vremurile (Fapte 1:7). Toti teologii actuali provin numai din seminarii, care au hermenutica gresita, inventata de ei insisi.

Cum sa stie ei asa ceva? N-au cum!

Cei salvati, insa, au cum, pt ca numai lor le este revelata informatia.

Amos 3:7

7Nu, Domnul Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi prooroci.

1 Tesaloniceni 5
1Cīt despre vremi şi soroace, n'aveţi trebuinţă să vi se scrie, fraţilor.
2Pentrucă voi īnşivă ştiţi foarte bine că ziua Domnului va veni ca un hoţ noaptea.

3Cīnd vor zice: ,,Pace şi linişte!`` atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia īnsărcinată; şi nu va fi chip de scăpare.

4Dar voi, fraţilor, nu sīnteţi īn īntunerec, pentruca ziua aceea să vă prindă ca un hoţ.

5Voi toţi sīnteţi fii ai luminii şi fii ai zilei. Noi nu sīntem ai nopţii, nici ai īntunerecului.

Deci, pe cei salvati ziua aceea nu-i va lua pe NEASTEPTATE, ca un hot.......... Scrie clar. Insa au venit coana leana si multi altii falsi apostoli si au dat ei date aiurea, lumea i-a crezut, pt ca lumea nu cere proba biblica, si asa a venit neincrederea in Scriptura.

De ce, totusi, nimeni nu are bunul simt sa vada ca versul unde scrie ca nici fiul nu stie, nu poate vorbi de Hristos, pt ca altfel acesta nu ar mai fi Dumnezeu, daca nu ar stii........... Folosesc un vers pe care nu-l compara cu restul Bibliei. Astea-s roadele necredintei si a faptului de a fi sub autoritatea lui satan: ignorarea Cuvantului lui Dumnezeu. Exact ca in gradina cu Adam si Eva..... Chiar a zis Dumnezeu ca veti muri?

Tu personal ce crezi?Din moment ce consideri ca cei salvati nu sant in intuneric ca sa fie surprinsi de ziua aceea, in ce data biblica aproximativa(nu calendaristica)ne aflam conform profetiilor?
0

#29 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 08 November 2007 - 01:44 PM

Nu imi vine sa cred ca voi chiar credeti in astfel de prostii.
0

#30 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 08 November 2007 - 01:48 PM

Vezi postareaGigJoe, la Nov 8 2007, 01:44 PM, a spus:

Nu imi vine sa cred ca voi chiar credeti in astfel de prostii.

Crede si nu cerceta...
Sau cerceteaza ca oricum n-ai sa pricepi nimic.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 27 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Abuzul spiritual jackpot  0 1.205
Hot Topic (New) Atasamente Dumnezeu a creat omul...sau invers? crystyann  251 41.671
Hot Topic (New) Ecumenism cu palarii
abordare tip joc
CavalerulJedi  31 10.009
Replici noi Uitati de ce e capabil OMU'
...daca Dumnezeu nu intervine
Elia  14 6.973
Topic inchis despre Dumnezeu
adevar?
rimpoce  18 6.302