Chirurgii veterinari rusi au creat primul caine transexual. Masculul, ranit la testicule intr-o lupta, a fost transformat in femela. Pentru a fi cat mai "convingator", patrupedului i-au fost implantate si pungute cu silicon.
Sursa: Jurnalul National
Ce ziceti si de stirea asta? :blinca:
Pagina 1 din 1
Rusii au caine transexual
Scris 06 June 2005 - 09:09 PM
roportal, la Jun 6 2005, 09:25 PM, a spus:
Chirurgii veterinari rusi au creat primul caine transexual. Masculul, ranit la testicule intr-o lupta, a fost transformat in femela. Pentru a fi cat mai "convingator", patrupedului i-au fost implantate si pungute cu silicon.
[snapbacca]47048[/snapbacca]
[snapbacca]47048[/snapbacca]
Buna eu zic ca e haioasa. Nu stiu daca as plati ata de mult pentru o operatie .Eu cred ca Rusii au facut-o numai de dragul de a vedea daca se poate, pentru ca noi oricum , multi dintre noi neutralizam animalul ca sa nu avem probleme. Cred ca daca il neutralizau(il lasau fara bilute) era la fel de bine , pentru caine.
Eh saracul catel prin cate trebuie sa fii trecut, nu cred ca e o operatie usoara.
Scris 06 June 2005 - 09:57 PM
Wow Am ramas tablou initial, acum ca mi-am revenit ... ma gandesc ca totusi a fost ranit catelul respectiv... si na! :Pe "la-au salvat" ... ce pot sa spun? tot ciudat ramane .... (mi se pare mie sau oamenii aia erau cam maniaci.. e doar un caine... si daca era castrat ce ? )
Scris 08 June 2005 - 12:37 PM
Nu am citit articolul dar cred ca vine si o intrebare fireasca acum : cainele-catea...poate...intra ...in calduri ? :
: :
:
Scris 08 June 2005 - 12:57 PM
Mai, mai ce minuni mai auzi in ziua de azi...
Te mai miri de oameni, daca ajung si caini transexuali :blinca: ...
Te mai miri de oameni, daca ajung si caini transexuali :blinca: ...
Scris 24 June 2005 - 12:17 PM
h3h3... ce tare... macar la-au salvat.... nah ce pot spune... ar trebui sa il aduca pe la Roccay meu... isasa a meu se da mai mult la caini decat la catele.. gay dog :De si la al meu ii plac cel mai mult motaneii sa ii... no comment
" ... so.... daca vedeti vreo adresa ... pls... conntact me...acolo il voi duce pe catelul meu... si poate va fi si gravid acel catel.... licae that film... Gravidul daca va mai aduceti aminte
nu e o idee prea frumoasa ca sa devina "femela" dar macar e in viata... si asta e cel mai important lucru :Pe
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pierdut!
Catel |
dangel | 0 | 2.020 |
|
caut dresor - Suceava | Tinta Raluca | 0 | 3.822 |
|
Gasit femela ciobanesc german nr de identificare tatuat pe urechea stanga 8874 | aemil | 1 | 3.914 |
|
Bichon maltese sau frise? | ioana_silvia2004 | 4 | 4.760 |
|
Cate rase sunt |
Stefan cel Mare | 4 | 6.319 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis