sau Inregistrare

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cea mai buna mancare pentru caini teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#91 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-November 11

Scris 25 November 2011 - 06:25 PM

Mancarea uscata sau cea din conserve este plina de conservanti si chimicale daunatoare sanatati pe lunga durata. Mare parte din ea este facuta in China si acum cativa ani au adaugat prea mult lichid de radiator pt masini si multi caini au murit cu rinichii distrusi.
Daca iti iubesti intradevar animalul cand il hranesti te intrebi daca tu ai manca asa ceva.
1

#92 Utilizator offline   Danradupaul 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-February 11

Scris 27 November 2011 - 07:09 PM

Vezi postareaAndreiRN, la 16 November 2011 - 12:08 AM, a spus:

Offff, doamne ce v-au spalat la creier reclamele.
Cea mai buna mancare pt caini este CARNEA.

0

#93 Utilizator offline   Eloin 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members

Scris 27 November 2011 - 07:41 PM

Eu l-am invatat pe al meu sa manance coji de banane si pot sa spun ca se simte foarte bine. Blana ii straluceste, este energic si nici nu are probleme cu scaunul (inainte era constipat), pt ca coaja de banana e foarte bogata in fibre, vitamine si minerale.
0

#94 Utilizator offline   Danradupaul 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 November 2011 - 06:21 PM

incepusem ieri sa scriu si am intrerupt.Este adevarat, cainii sunt carnivori dar numai carne nu este de ajuns in alimentatia sa. Consider ca cei care isi hranesc cainele numai cu mancare gatita gresesc; oricat ar incerca nu pot sa-i asigure cainelui prin mancarea gatita toate elementele nutritive necesare. Exista pe piata hrana pentru caini de calitate (boabe) care satisfac in mare masura nevoile nutritive ale cainilor. Sfatul meu este sa cautati o astfel de mancare care se potriveste cainelui d-voastra.
0

#95 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 28 November 2011 - 06:58 PM

Vezi postareaDanradupaul, la 28 November 2011 - 06:21 PM, a spus:

incepusem ieri sa scriu si am intrerupt.Este adevarat, cainii sunt carnivori dar numai carne nu este de ajuns in alimentatia sa. Consider ca cei care isi hranesc cainele numai cu mancare gatita gresesc; oricat ar incerca nu pot sa-i asigure cainelui prin mancarea gatita toate elementele nutritive necesare. Exista pe piata hrana pentru caini de calitate (boabe) care satisfac in mare masura nevoile nutritive ale cainilor. Sfatul meu este sa cautati o astfel de mancare care se potriveste cainelui d-voastra.

Sa inteleg ca ai facut un studiu pe cel putin 6 luni si 10 caini de varste si rase diverse si ai ajuns la concluzia ca Mama Natura a gresit si concentratele uscate si pline de preservanti sunt mai bune decat carnea?
Mi-ar place sa citesc detali despre acest studiu.
Sau ai cumva un magazin care vinde boabe si .......
Un studiu bun ar fi ca proprietarul sa manance aceasi macare ca si cainele pt o perioada de timp.
Unu mai destept a inceput sa vanda mancare pt caini care sa nu mai faca fecale.
Normal ca este imposibil dar le reduce cu ...... 80%.
Si aceasta mancare nu este decat carne uscata si cainele se satura cu o cantitate mult mai mica.
De fapt cainele este proiectat de natura sa manance odata pe zi sau chiar si de 3 ori pe saptamana doar.
0

#96 Utilizator offline   Danradupaul 

• Boboc
  • Pip

Scris 29 November 2011 - 11:16 AM

Vezi postareaAndreiRN, la 28 November 2011 - 06:58 PM, a spus:

Sa inteleg ca ai facut un studiu pe cel putin 6 luni si 10 caini de varste si rase diverse si ai ajuns la concluzia ca Mama Natura a gresit si concentratele uscate si pline de preservanti sunt mai bune decat carnea?
Mi-ar place sa citesc detali despre acest studiu.
Sau ai cumva un magazin care vinde boabe si .......
Un studiu bun ar fi ca proprietarul sa manance aceasi macare ca si cainele pt o perioada de timp.
Unu mai destept a inceput sa vanda mancare pt caini care sa nu mai faca fecale.
Normal ca este imposibil dar le reduce cu ...... 80%.
Si aceasta mancare nu este decat carne uscata si cainele se satura cu o cantitate mult mai mica.
De fapt cainele este proiectat de natura sa manance odata pe zi sau chiar si de 3 ori pe saptamana doar.

Remarca d-voastra este cam ironica. Va respect parerea drept pentru care astept acelasi lucru. Lupul, a carui stramos este cainele, traia si traieste si acum liber si isi alege singur hrana din natura; hrana lui nu e numai carne si atat. Ma repet, cainele este carnivor dar are nevoie si de alte componente in hrana sa in afara de carne care este componenta de baza. O mancare uscata (boabe), evident de calitate, contine o multitudine de componente, pe langa carne ca element de baza. D-voastra nu le cunoasteti, nu le puteti procura si nici administra corect ca suplimente la carne. Va inteleg reticenta fata de mancarile comerciale care se gasesc pe piata; multe dintre ele sunt de o slaba calitate, unele chiar periculoase. Eu folosesc o mancare uscata de calitate dar nu neg faptul ca o mai suplimentez cu mancare gatita.
0

#97 Utilizator offline   AndreiRN 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 29 November 2011 - 06:13 PM

Frumos ai scris dar ai ocolit sa ne spui care sunt acele elemente gasite in mancarea uscata ce nu se gasesc in carne?
Personal am produs peste 300 de caini lup si uni din ei au ajuns chiar ofiteri.
Hai sa enumeram impreuna ce contine aceasta mancare uscata din comert in general produsa in china.
1. Malai si/sau tarate de porumb se foloseste ca material inert de umplutura.
2. Synthetic antioxidants ca ethoxyquin si synthetic preservatives ca, BHA si BHT pot cauza seizures in caini.
3. Ovaz si derivativele acestuia.
4. Resturi animale nefolosibile omului cum ar fi copite, coarne, capete, unghii si ghiare care de fapt sunt foarte asimilabile si nutritive cainilor daca ar fi dehidratate si prezervate cu vit E sau C.
5. Grasimi animale si vegetale care sunt asimilabile si bune dar modul lor de prezervare poate fi cauza unui cancer.
6. Sfecla sau reziduri din prelucrarea sfeclei care ofera celuloza si ceva vitamine si zaharine.
7. Grau sau orez sau taratele sau praful ramas in urma procesari acestor cereale.
8. In sau faina de in care contine un ulei foarte bun sanatati.
9. Si desigur soia care ofera cea mai ieftina proteina vegetala si care este foarte stabila.

http://www.canine-ep...ingredients.htm
0

#98 Utilizator offline   Irio 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 25-April 12

Scris 25 April 2012 - 11:32 AM

Hrana uscata de la Biomill,elvetiana,foloseste cineva sau a folosit,spre exemplu Biomill junior maxi cu 32 proteina si 14 grasime mi se pare destul de ok si la 12Ron kg e ceva mai acceptabil decat altele...Stie cineva ???

Biomill Junior MAXI este o hrana Super Premium completa si echilibrata destinata cateilor in crestere din rasele mari (catei care la varsta de adult au peste 25 kg greutate corporala) .Biomill Junior MAXI se administreaza incepand de la varsta de 4 saptamani

COMPOZITIE: Carne de pasare deshidratata, grau , porumb , orez , peste si grasimi din peste , grasimi vegetale si animale , proteine vegetale , oligozaharide , fermenti , minerale , vitamine , beta caroten , extract din cartilagii de pasare , DL-Metionina , extract de yucca. Materiile prime nu provin din culturi biologice .

ANALIZA MEDIE: Proteina bruta 32% , grasime bruta 14% , minerale 7% , celuloza bruta 2,5% , vitamina A 20.000 UI/kg , vitamina D3 1500 UI/kg , vitamina E 300 mg/kg , vitamina C 50 mg/kg , cupru 20 mg/kg , seleniu 300 mcg/kg , antioxidant aprobat C.E.E. Nu contine coloranti si conservanti .

AVANTAJE NUTRITIONALE PARTICULARE :
- Best Digestion: Probiotic pentru o mai buna flora intestinala (fibre de acacia) care asigura o digestie optima
- Arthro+: Prin continutul in extract din cartilagii de pasare si amestecul de chondroitina si glucozamina se asigura o regenerare rapida a cartilajelor articulare
- Odor Control: Inlatura sau diminua mirosul neplacut al fecalelor si al cavitatii bucale datorita continutului de extract de yucca
- Imuno+: Contine un complex antioxidant puternic (amestec de vitamina E , C ,seleniu , beta-caroten) pentru intarirea sistemului imunitar al cateilor si cainilor batrani
- Omega 6/3: Contine acizi grasi esentiali Omega 6/3 echilibrati (raport 5/1) pentru o piele si o blana sanatoasa si pentru optimizarea sistemului imunitar
- Maxi Croc: Dimensiunea si forma crochetelor sunt adaptate special pentru cainii de talie mare

Astept raspuns ...

Fisiere atasate

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 10 Pagini +
  • « Prima
  • 8
  • 9
  • 10
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Care caine este cel mai potrivit pentru paza?
pareri privind alegerea cainelui de paza
hans  111 34.904
Replici noi Atasamente Pedigree-ul? griff  4 7.154
Replici noi Atasamente Pitbull
teme combinate
Masacru7  8 3.350
Replici noi Cum iti confirmi ca nu "se simte bine"?
Vezi ca ciobanescul tau german e lipsit de energie
Colla  1 669
Hot Topic (New) Hingherii din Romania
sistemul din romania se rasfrange si animalelor
Sashaaa  50 862