Imi place foarte mult acea muzica lina si duioasa.., caderi de apa, ciripitul pasarelelor, fosnetul frunzelor, vuietul de vand imbinate cu acele instrumente inventate de om, dar care fac cu adevarat sufletul sa se simta bine ascultandu-le.., pianul, vioara si harfa... De multe ori simt ca plutesc, cand stau linistit, ascultand acele sunete minunate care-mi plac atat de mult...
Pagina 1 din 1
Sunetele albe...
Scris 14 June 2005 - 01:19 PM
Desigur. M-ai atins la inimioara cand ai amintit de aceste sunete. Ceea ce nu stiu si vreau sa stiu, este ce oameni folosesc acest sunete in muzica lor. So far, stiu de trupa NU, care chiar sunt superbi.. desi nu i-am gasit la tarabe, nici unde. Daca ai informatii (si DOWNLOAD INFORMATIONS please ! ) , trimite-mi mesaj..
Aceasta postare a fost editata de daemon: 21 June 2007 - 03:00 PM
Scris 12 June 2007 - 07:23 PM
..., la Jun 6 2005, 08:59 PM, a spus:
Imi place foarte mult acea muzica lina si duioasa.., caderi de apa, ciripitul pasarelelor, fosnetul frunzelor, vuietul de vand imbinate cu acele instrumente inventate de om, dar care fac cu adevarat sufletul sa se simta bine ascultandu-le.., pianul, vioara si harfa... De multe ori simt ca plutesc, cand stau linistit, ascultand acele sunete minunate care-mi plac atat de mult...
doar uneori o pot asculta, dar trebuie sa am multa rabdare
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Muzica arabeasca | dark_pearl | 44 | 24.391 |
|
Slow music
Recomandati-mi cateva piese |
Simbiotik | 1 | 2.576 |