sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

cum sa scapi de ganduri legate de sinucidere? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-January 07

Scris 13 November 2007 - 12:59 PM

Vezi postareaerena21, la Nov 6 2007, 10:28 PM, a spus:

am o intrebare pt oricine poate raspunde , cum sascapi dde gandurile legate de sinucidere mai ales ca de la o vreme numei la asta ma gandesc si la cum sa nu imi fac rau, ar trebuii sa imi out timpu-mi s-ar putea zice dar eu nu prea am timp liber si tunci cand am devin depressa si am tendinta de a-mi face rau cu toate ca ma zic ca nu imi face bine
si fac si terapie si nu iese nimic bun inca si in plus am si de vreo saptamana crize atac de panica sau spamofilie ceva dde genu :crazy:

ai incercatsa traiesti contar mottoului tau? :inlove:
adica sa te consideri un fel de stapan al universului sa te consideri pe tine cea mai importanta?
0

#22 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 13 November 2007 - 01:12 PM

Vezi postareahernandez, la Nov 13 2007, 12:59 PM, a spus:

adica sa te consideri un fel de stapan al universului sa te consideri pe tine cea mai importanta?

Egosim?
Egocentric? :inlove:
0

#23 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 13 November 2007 - 02:47 PM

Vezi postareaGigJoe, la Nov 13 2007, 02:12 PM, a spus:

Egosim?
Egocentric? :cheer:

da si Daa. cam asta e trendul:P cei care nu sunt asa risca :doh:
0

#24 Utilizator offline   Ghijoi 

• matza
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 02-March 07

Scris 13 November 2007 - 03:00 PM

Vezi postareaerena21, la Nov 6 2007, 09:28 PM, a spus:

am o intrebare pt oricine poate raspunde , cum sascapi dde gandurile legate de sinucidere mai ales ca de la o vreme numei la asta ma gandesc si la cum sa nu imi fac rau, ar trebuii sa imi out timpu-mi s-ar putea zice dar eu nu prea am timp liber si tunci cand am devin depressa si am tendinta de a-mi face rau cu toate ca ma zic ca nu imi face bine
si fac si terapie si nu iese nimic bun inca si in plus am si de vreo saptamana crize atac de panica sau spamofilie ceva dde genu :doh:

faci rost de bani...multi...ii produci si-i cheltui!...iti trece de sinucidere!
0

#25 Utilizator offline   atlass 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-December 06

Scris 13 November 2007 - 08:12 PM

"Saharian"...mai lasa-ne cu filozofelile tale...fii si tu serios odata!!
Are dreptate "bulelala"... tb sa gs lucruri care iti fac placere si care sa compenseze restul, cum ar fi sa iti iei "toale", sa faci cumparaturi, sport etc..cat despre dilema responsabilitatilor, stai calma ca nu esti singura cu aceasta problema...si eu mai trec prin asta..dar nu uita ca responsabilitatile sunt o forma de maturizare care vine treptat..NU poti sa iti asumi peste noapte TOTUL..sa fi si familist convins, sa tragi si tare la serviciu, sa si inveti, sa iti faci de mancare etc..
Ele vin treptat, ca sa iti dea timp sa te obisnuiesti cu ele! :doh:
Ai rabdare, si incearca sa vezi totul cat mai optimist..adica uita-te si la jumatea plina a paharului...pt ca responsabilitatile iti dau si independenta...financiara si nu numai..dar poti sa fi alaturi de prieteni cand au nevoie, ai bani sa iesi intr-un club, sau sa iti faci micile placeri, sau iti permiti o vacanta langa omul iubit! Studiind poti sa cresti profesional etc.
Priveste partea plina a paharului! :cheer:
0

#26 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 13 November 2007 - 09:30 PM

Vezi postareahernandez, la Nov 13 2007, 12:59 PM, a spus:

ai incercatsa traiesti contar mottoului tau? :doh:

"AM INVATAT SA NU PUN POVARA MEA PE UMERII CELOR DIN JUR. SA NU-I INTRISTEZ CU NECAZURILE MELE. AM INVATAT CA ZAMBETUL MEU II POATE FACE CELUI DE-ALATURI ZIUA MAI BUNA. CA DACA FIECARE OM ARE UN ROST, AL MEU ESTE ACELA DE A DARUII"

Sa ma consider stapan al universului-cam complicat deorece eu nici macar pe mine nu sunt sigura adica ce o sa fac maine, oare cum ma voi simtii, cine sunt? si intrebari de genu stai sa invata sa controlez starile depresive si atunci poate voi avea timp sa traiesc asa, prefer sa ma scufund in probleme cdelorlalti pentru a uita de ale mele , prefer sa il fac sa zambeasca pe cel de landa mine doar pentru a nu-l vedea in starea in care sunt eu uneori si uite asa se duce viata mea... prefer sa il pun pe cel de langa mine pe prim plan deorece daca ma pun pe mine am toate sansele sa esuez in ceea ce vreau sa fac :cheer:
0

#27 Utilizator offline   virgin tudor 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 13 November 2007 - 11:03 PM

iti doresc sa gasesti si tu pe cineva care sa te faca sa zambesti :doh:
probabil ca viata e resemnare
0

#28 Utilizator offline   rimpoce 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-May 07

Scris 13 November 2007 - 11:36 PM

Vezi postareaerena21, la Nov 6 2007, 09:28 PM, a spus:

si fac si terapie si nu iese nimic bun inca si in plus am si de vreo saptamana crize atac de panica sau spamofilie ceva dde genu :doh:

Nu scapi niciodata mai ales daca ai ancercat o data.Gandurile raman oricate antidepresive si neuroleptice ai lua.Nu poti sa scapi de ele
0

#29 Utilizator offline   elandi 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-September 05

Scris 14 November 2007 - 12:34 AM

Vorbesti din experienta? Spune-ne!
Daca raman doar ganduri, nu e foarte rau...
0

#30 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 15 November 2007 - 10:41 AM

Da dar gandurile se pot transforma in fapte, te gandesti,te gandesti, tegandesti...........pac si o data tot o faci ,deci trebuie sa scap de ganduri :spiteful:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari