sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Atuurile unei femei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   MiRa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 11-May 07

Scris 06 November 2007 - 09:51 AM

Ce atuuri credetzi ca trebuie sa aiba o femeie pentru ca barbatzii sa se simta atrasi de ea???;:o:
0

#2 Utilizator offline   Marius-Doru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member

Scris 06 November 2007 - 09:54 AM

Vezi postareaMiRa, la Nov 6 2007, 09:51 AM, a spus:

Ce atuuri credetzi ca trebuie sa aiba o femeie pentru ca barbatzii sa se simta atrasi de ea???;:P

Sensibilitatea este, poate, atuul principal al unei femei. ... :o:
0

#3 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 November 2007 - 09:58 AM

Vezi postareaMiRa, la Nov 6 2007, 09:51 AM, a spus:

Ce atuuri credetzi ca trebuie sa aiba o femeie pentru ca barbatzii sa se simta atrasi de ea???;:P

Fiecare are alta ierarhie de valori...
Eu unul caut inteligenta si independenta. N-as putea sta langa o persoana care sa ma priveasca tamp ca pe un zeu. Vreau un partener de viata, o persoana care sa ma provoace, sa ma ajute sa cresc.

Pentru initiativa si determinare sunt gata sa ofer libertate si suport pe cat ma duce mintea :o:
0

#4 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 06 November 2007 - 09:58 AM

Stiu eu 2 ... poate chiar 3 atuuri :o:
0

#5 Utilizator offline   MiRa 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Mirckuitori

Scris 06 November 2007 - 10:04 AM

Si sa fiu prima care isi zike parerea:Sunt sigura ka un barbat destept va aprecia o fata cu atitudine ,pentru mine atitudinea conteaza foarte mult in aprecierea unui om...mergeam intr'o dimineata ku autobuzul la scoala sji ma tot uitam la fata aceea de langa mine ce semana ku un inger cu parul lung sji blond sji ochii de un albastru azuriu si trasaturiile fetei atat de frumoase si ma ma gandeam eu ke ce fain ar fi fost daka ar f fost sji cat de cat desteapta...dar eroare!!!isi deschise gura"pwla mea ka mor de somn si ma duk la scoala ka nu am fost de nush cat timp si inka la ce scoala era...scoala de tampitzi evident...sji asha se transformase fata frumoasa intr'o mahalagioaica proasta:D:D:D
0

#6 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 06 November 2007 - 10:06 AM

Vezi postareaMiRa, la Nov 6 2007, 10:04 AM, a spus:

Si sa fiu prima care isi zike parerea:Sunt sigura ka un barbat destept va aprecia o fata cu atitudine ,pentru mine atitudinea conteaza foarte mult in aprecierea unui om...mergeam intr'o dimineata ku autobuzul la scoala sji ma tot uitam la fata aceea de langa mine ce semana ku un inger cu parul lung sji blond sji ochii de un albastru azuriu si trasaturiile fetei atat de frumoase si ma ma gandeam eu ke ce fain ar fi fost daka ar f fost sji cat de cat desteapta...dar eroare!!!isi deschise gura"pwla mea ka mor de somn si ma duk la scoala ka nu am fost de nush cat timp si inka la ce scoala era...scoala de tampitzi evident...sji asha se transformase fata frumoasa intr'o mahalagioaica proasta:D:D:D

Fata draga. Scrie lizibil. Ti-am zis ca a 2 a oara nu te mai rog. Pentru ca nu va mai exista cazul.
Citeste: http://www.roportal..../ftopic788.html si mai lasa limbajul de mirc!!!

0

#7 Utilizator offline   Marius-Doru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 November 2007 - 10:07 AM

Atitudinea. Atitudinea este una din cele mai bune arme ale unei femei moderne. O folosesti? :o:
0

#8 Utilizator offline   Maąt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 06 November 2007 - 10:21 AM

Vezi postareaMarius-Doru, la Nov 6 2007, 10:07 AM, a spus:

Atitudinea. Atitudinea este una din cele mai bune arme ale unei femei moderne. O folosesti? :o:

Am deschis la un moment dat un subiect legat de Atitudine . Aici aveti raspunsurile : http://www.roportal....topic33201.html . :P
0

#9 Utilizator offline   biscuiti 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-July 07

Scris 06 November 2007 - 10:21 AM

Vezi postareaMarius-Doru, la Nov 6 2007, 10:07 AM, a spus:

de cand e atitudinea o arma?!
de miraboglovira nu mai 'zike nimik'...dadu singura cu batul in balta
0

#10 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 06 November 2007 - 12:24 PM

Frumusetea este conditia "necesara dar nu suficienta".
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse