Sunt in Spania si am probleme mari! Suntem cu sotul in Spania, am fost atrasi aici de un escroc
Scris 05 November 2007 - 12:08 PM
Va rog mult, oricine poate sa-mi dea orice sfat folositor, orice informatie, sa nu ezite s-o faca. Avem nevoie de ajutor. Locuim in zona Castellon, suntem tineri, vorbim liba engleza perfect, El vorbeste franceza si italiana foarte bine. Eu vorbesc maghiara. Amandoi avem experienta in marketing si vanzari, dar nu prea vorbim spaniola. Sotul mai mult. Eu ma fac inteleasa dar atat.
Va rog mult, ajutati-ne!!!
Scris 05 November 2007 - 01:53 PM
1. Cum se procedeaza pentru a se lucra "como autonomo"?
2. Locuieste cineva in zona Castellon?
3. Ce stiti despre locuri de munca unde se cere limba spaniola doar la nivel minim? Practic asta este problema noiastra, ca nu vorbin decat f putin limba...
Scris 05 November 2007 - 03:20 PM
curios...stii cat sunt salariile (la necalificati ) in bucuresti...15 mil...(aproape 500E )si nu-i gasesti!
nu te supara ca zic asta dar ,asa sta realitatea ..
nu disperati ,am inteles ca mai aveti ceva resurse!
cautati de lucru,prin toate mijlocele presa ,net, diaspora
aveti timp suficient
am fost in situatia ta (in urma cu 14 ani)...n-aveam insa nici ce manca si nici unde sta!
nu va pot ajuta cu sv.,insa aveti tot timpul si toate atuurile! acceptati ,in prima faza,orice munca!
succes!
Scris 05 November 2007 - 03:46 PM
buleala, la Nov 5 2007, 03:20 PM, a spus:
curios...stii cat sunt salariile (la necalificati ) in bucuresti...15 mil...(aproape 500E )si nu-i gasesti!
nu te supara ca zic asta dar ,asa sta realitatea ..
nu disperati ,am inteles ca mai aveti ceva resurse!
cautati de lucru,prin toate mijlocele presa ,net, diaspora
aveti timp suficient
am fost in situatia ta (in urma cu 14 ani)...n-aveam insa nici ce manca si nici unde sta!
nu va pot ajuta cu sv.,insa aveti tot timpul si toate atuurile! acceptati ,in prima faza,orice munca!
succes!
Buei, nu mai arata salarii scifi : in ziarul de astazi arata ca abia s-a ajuns la salariul MEDIU de 1000 de lei ....daca un necalificat ia 1500 , cine sunt ceilalti jumatate din total - persoanele care iau sub 1000 ?
Scris 05 November 2007 - 04:52 PM
Scris 05 November 2007 - 05:02 PM
Piersicuta Nebuna, la Nov 5 2007, 04:52 PM, a spus:
Auzi, se mai intampla si de-astea - am trecut si eu prin chestii asemanatoare - problema cu limba este majora - nicaieri nu vei putea gasi un servici calificat daca ai probleme de limba - aviz amatorilor de Japonia !
Si probabil ca paragraful asta taie si Argentina din ecuatie ...
Hai sa arunc si eu o pisica neagra pe masa .....parca ai zis ca vorbiti maghiara ....daca asa stau lucrurile , emigrarea asta a voastra ar cam trebui sa se opreasca la Budapesta ...doar o parere
Scris 05 November 2007 - 05:25 PM
Nu pot emigra in Ungaria deoarece nu-mi place Ungaria si sotul meu se tine cu dintii de ideea de a traii in Spania. Lui ii place f mult tara asta. E frumoasa intr-adevar, doar sa scapam noi din cursa in care suntem.
Stie cineva un site pe care merita sa ma uit pt locuri de munca?
Noi doi din fericire suntem asa
Scris 05 November 2007 - 05:29 PM
Piersicuta Nebuna, la Nov 5 2007, 05:25 PM, a spus:
Nu pot emigra in Ungaria deoarece nu-mi place Ungaria si sotul meu se tine cu dintii de ideea de a traii in Spania. Lui ii place f mult tara asta. E frumoasa intr-adevar, doar sa scapam noi din cursa in care suntem.
Stie cineva un site pe care merita sa ma uit pt locuri de munca?
Noi doi din fericire suntem asa
Poate reconsideri Ungaria ....am trait (si muncit) cateva luni bune in Budapesta si mi-a placut foarte mult - oamenii nu sunt deloc antiromani si climatul general e unul de munca si respect pentru munca ...daca as fi putut invatza maghiara sansele sunt ca as fi ramas acolo ...dar nu puteam nici macar distinge pauzele intre cuvinte
Scris 05 November 2007 - 05:55 PM
Saharian, la Nov 5 2007, 04:29 PM, a spus:
Eu nu sunt romanca, de aceea nu-mi fac probleme de antiromanism. Bineinteles ca ungurii nu sunt antiromani, nici romanii nu sunt antiunguri. Oamenii in general nu se nasc cu ura fata de alte popoare ci sunt instigati sa urasca pt a servi interese politice.
Am nevoie de sfaturi, daca poate sa-mi dea cineva, de cum sa ma descurc in Spania, nu de cum sa plec de aici.
Scris 05 November 2007 - 06:00 PM
Piersicuta Nebuna, la Nov 5 2007, 05:55 PM, a spus:
Am nevoie de sfaturi, daca poate sa-mi dea cineva, de cum sa ma descurc in Spania, nu de cum sa plec de aici.
De Spania nu stiu mai nimic in domeniul care te intereseaza pe tine asa ca nu iti mai irosesc timpul
Piersicuta Nebuna, la Nov 5 2007, 05:55 PM, a spus:
De Spania nu stiu mai nimic in domeniul care te intereseaza pe tine asa ca nu iti mai irosesc timpul
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
diverse lucruri |
SCRIITORUL | 53 | 10.436 |
|
Castiga la loto 6/49 jucand inteligent (?) | danic | 13 | 29.922 |
|
Sweet Lemon (Andreea Crepcia vocal) la preselectia Eurovision 2010
Andreea Crepcia la eurovision 2010 |