Profesorul perfect Cum ar trebui sa fie?
Scris 06 June 2005 - 09:55 AM
Scris 06 June 2005 - 03:08 PM
Scris 06 June 2005 - 03:57 PM
Scris 06 June 2005 - 05:12 PM
dj_hestia, la Jun 6 2005, 04:57 PM, a spus:
[snapbacca]46963[/snapbacca]
nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun.n-am zis ca un profesor trebuie sa fie superior unui elev pentru. ca ii este,asa ca....da trebuie sa-i fie prieten,sa vorbeasca unui elev ca si unui prieten,sa fie deschis la orice fel de discutie,nu numai legata de materia pe care o preda.eu cred ca un profesor nici nu trebuie sa asculte vaicarelile sau scuzele elevului,pentru ca daca nu vrei sa inveti gasesti diverse motive,numai sa nu inveti.asa ca.....un profesor-prieten asculta vaicarelile elevului doar ca sa se amuze,pentru. ca oricum stie ca ii sunt spune diferite minciuni cat mai plauzibile.nu cred ca exista profesor care se consuma pentru. prostiile elevului, cum spui tu,pentru. ca e obisnuit cu ele.cred mai degraba ca se amuza si e curios sa vada cat de inventivi ii sunt scolarii.
Scris 06 June 2005 - 07:06 PM
trebuie sa le fii prieten dar sa le arati ca autoritatea e in mainile tale....si nu cauta sa te razbuni pe ei prin note proaste...si nu ii forta sa invete anumite lucruri daca nu ii intereseaza..... le pui nota care merita....este foarte importanta obiectivitatea...chiar daca te atasezi de unele persoane iti atragi antipatia multora prin a face diferente...si ceea ce e mai rau se isca conflicte chiar intre colegi.
incearca sa nu ii contrazici chiar daca sunt mai mici au dreptul la o opinie....si chiar daca esti adult nu intotdeauna ai si dreptate.
bafta si din partea mea!!!
Scris 07 June 2005 - 10:01 AM
Scris 07 June 2005 - 12:13 PM
avolina, la Jun 7 2005, 11:01 AM, a spus:
[snapbacca]47149[/snapbacca]
eu zic ca trebuie sa fii tu insati si sa nu-ti mai faci atatea griji,iar elevii care te"calca" in picioare,cum spui tu,nu sunt persoane carora trebuie sa le acorzi foarte mare atentie.trebuie sa te concentrezi foarte mult,dupa parerea mea,asupra elevilor care merita.eu cred ca depinde foarte mult de educatia de acasa,de cei 7 ani de acasa,cum se spune....Tu nu poti "indrepta",in nici un caz un elev, care e obisnuit sa fie nesimtit, si caruia i sa-a permis asta acasa,nu poti sa-la educi tu si nici nu cred ca merita efortul.merita sa incerci,sa-la atentionezi,dar in nici un caz, nu cred ca trebuie sa-i permiti...sa te jigneasca sau sa-ti vb. urat!nu trebuie sa te razbuni pe el la nota.trebuie sa-la apreciezi la adevarata valoare.si cred ca trebuie sa-la "atragi" sa fie atent la ore bagandu-la mai mult in seama:il trimiti dupa catalog.....etc. si vei vedea ca,daca este un om cu bun simt, se va schimba,daca nu....no comment! Nu-ti bate capul cu el! bafta! si sa ne tii la "curent"! :Pe
Scris 07 June 2005 - 12:17 PM
elli24, la Jun 7 2005, 12:13 PM, a spus:
[snapbacca]47174[/snapbacca]
Sa fie!daca voi reusi sa ,,prin"un post va anunt,dar sunt prea putine posturi pe Bucuresti.Oricum daca nu iau anul asta,macar la anul si tot voi reusi sa fiu de partea cealalta a catedrei! :Pe
Scris 16 June 2005 - 11:32 AM
Scris 16 June 2005 - 12:08 PM
Dulcica, la Jun 16 2005, 11:32 AM, a spus:
[snapbacca]48908[/snapbacca]
Mult succes si tie Dulcica! ai mai predat pana acum? eu da in practica pedagogica, la marea mea experienta se adauga si meditatiile.Apropo ce vei preda?la ce facultate esti?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Carte C# | NJock123 | 0 | 1.076 |
|
Contestatie | Romana Arkadievna | 9 | 3.419 |
|
Greva | GeorgeTeck | 2 | 1.030 |
|
Perlele profesorilor! | focker | 99 | 28.751 |