sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Chatul - doar o distractie sau ceva mai mult? Este chatul o modalitate de a-ti insela partenerul? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   adina2001adina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-September 07

Scris 04 November 2007 - 03:11 PM

Vezi postareaArgv, la Nov 4 2007, 02:54 PM, a spus:

Pai ocupa-l, da-i de lucru ca are prea mult timp liber :yes: Nu ca vreau sa fiu indiscret dar cat de des faceti dragoste?

Ducem o viata sexuala normala cred eu. Poate sa fie o data la cateva zile sau de mai multe ori pe zi - depinde de cat de obositi suntem.

Vezi postareaKilkoana, la Nov 4 2007, 03:07 PM, a spus:

Tu Alinuta, daca ai id-ul prietenului si fiind la munca ii faci un erotic chat , in timp ce redactezi cine stie ce document, sa vezi ca va sta toata ziua pe ace la munca si va astepta seara....ca sa puneti in practica. :bye:
Merge si sms, pentru locurile de munca unde nu ai acces la net. :bye: Doar , cere ceva mai mult talent la scris.

Am facut-o si pe asta dar mie mi-a venit 1000 de nervi cand mi s-a umplut ecranul cu mesaje de la toti plictisitii cu propuneri. Ma gandeam ca asa face si el cu altele. Si oricum se prinde ca sunt eu.
0

#22 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 04 November 2007 - 03:18 PM

Vezi postareaadina2001adina, la Nov 4 2007, 05:05 PM, a spus:

Mersi de sfat. Pe mine nu m-a deranjat in principiu ca sta pe net. Ce ma doare este ca s-a ascuns si nu a recunoscut pana nu i-am aratat dovezile. Iti dau dreptate si asta cred si eu, dar nu vreau sa ma gandesc la asta pentru ca ajung la concluzia ca daca lipseste ceva si gaseste la alta si atunci nu mai are rost sa fim impreuna. Stiu ca sunt posesiva dar daca nu gaseste la mine tot ce vreasau nu ma accepta asa cum sunt, punem punct si gata. I-am spus si lui asta si bineinteles ca a facut pe victima. Dupa cum am mai spus, il iubesc mult si nu vreau sa ne despartim, dar nici sa stam impreuna doar de dragul de a fi casatoriti. Am lasat-o mai moale in ultimul timp intrucat nici el nu a mai intrat pe net. Sper sa fie bine in sensul in care eu credeam adica ca nu ne lipseste nimic.
Va multumesc mult pentru ca m-ati tolerat, ceea ce mi-ati spus stiam si eu dar poate ca nu voiam sa recunosc. Oricum face foarte mult bine sa poti vorbi cu cineva si sa primesti sfaturi. Prietenii te condamna in loc sa-ti dea sfaturi -asta stiu ca e offtopic.

Adina, nu te condamna nimeni, cred ca in foarte multe relatii s-a ridicat problema respectiva.
Am auzit de la unii ca isi pot spune pasul mult mai usor in fata unor taste, foarte multe din fanteziile exprimate online raman in lumea virtuala. Destul de putine se si implinesc.

Eu zic ca nu are rost sa-l lecuiesti prin interzicerea accesului la net. Asa vei ramane etern cu suspiciunea. Imi spunea cineva "Fiecare pasare pe limba ei moare". Tu esti posesiva, nu ai ce face cu asta.
In 7 ani , s-a instalat deja o oarecare uzura in viata de cuplu, iar sa te reinventezi depinde doar de tine.
Cred ca il iubesti si sunt convinsa ca te iubeste, poate ca deja esti prea previzibila.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 04 November 2007 - 03:26 PM

0

#23 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 04 November 2007 - 03:19 PM

draga adina,

din punctul meu de vedere ai barbatul pe care il meriti ...
el pe net cu fetele tu pe net cu noi ne intrebi ce-i de facut ?
noi ... te sfatuim, e un fraier, te inseala, te iubeste ... si tu ce faci intre timp ? asculti la niste necunoscuti de pe net si ii reprosezi sotului ca se uita la fetite tot pe net ?

eu zic sa ramai in comunitatea nostra minunata, ne distram de minune p`aci, mergem la intalniri, ne cunoastem ... si nu-i mai sparge parolele sotului ca nu-i frumos.
0

#24 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 04 November 2007 - 03:22 PM

Vezi postareaadina2001adina, la Nov 4 2007, 05:11 PM, a spus:

Am facut-o si pe asta dar mie mi-a venit 1000 de nervi cand mi s-a umplut ecranul cu mesaje de la toti plictisitii cu propuneri. Ma gandeam ca asa face si el cu altele. Si oricum se prinde ca sunt eu.

Nu asa pe vreun site, pe messenger, doar lui. Ideea e sa stie ca esti tu. Faptul ca sunt doar taste relaxeaza si ajungi sa vorbesti foarte deschis si mult mai lejer decat te-ai astepta.

Vezi postareaTihuana, la Nov 4 2007, 05:19 PM, a spus:

eu zic sa ramai in comunitatea nostra minunata, ne distram de minune p`aci, mergem la intalniri, ne cunoastem ... si nu-i mai sparge parolele sotului ca nu-i frumos.

Pai , o tinem, clar ca e fata desteapta,are instalat program de spy si noi recunoastem ca mai tre sa -i controlam din cand in cand!
Si ii si spune ca noi avem un topic special "sex cu forumisti"?

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 04 November 2007 - 03:27 PM

0

#25 Utilizator offline   adina2001adina 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 18-September 07

Scris 04 November 2007 - 03:28 PM

Vezi postareaKilkoana, la Nov 4 2007, 03:22 PM, a spus:

Nu asa pe vreun site, pe messenger, doar lui. Ideea e sa stie ca esti tu. Faptul ca sunt doar taste relaxeaza si ajungi sa vorbesti foarte deschis si mult mai lejer decat te-ai astepta.

Pai , o tinem, clar ca e fata desteapta,are instalat program de spy si noi recunoastem ca mai tre sa -i controlam din cand in cand!

Multumesc foarte mult. cea mai tare faza e ca toata poveste asta ne-a condimentat viata sexuala. Ii arat eu lui ca nu are ce sa gaseasca in plus fata de acasa pe net. Mersi mult de sfaturi, promit sa nu ii mai sparg conturile, desi imi cam place. Trebuie sa plec, mai vb.
0

#26 Utilizator offline   blue_wings 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-March 07

Scris 04 November 2007 - 08:04 PM

Draga mea...iti dau eu un sfat pentru ca si eu ma simt oarecum in postura sotului tau...

Adica am si eu o adresa separata de mail unde lista de contacte este plina de femei. Unele din ele sunt foste prietene, altele doar simple amice. Niciodata nu mi-am inselat sotia, si nici nu as face-o...insa am momente in care simt ca vreau sa fiu singur, sa discut cu alte femei, si nu vreau nici sa imi supar sotia.
Esti sigura ca sotul tau te inseala? Sau doar ii place si lui sa piarda vremea si sa socializeze?
0

#27 Utilizator offline   SimpluOana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 04 November 2007 - 08:41 PM

Vezi postareayoghy, la Nov 4 2007, 03:01 PM, a spus:

Site-uri de matrimoniale si alte prostii si conturi si femei pe net...eu nu as accepta in locul tau,mi se pare o prostie mai ales ca sunteti casatoriti,asta nu inseamna ca trebuie sa il ti in lanturi dar nici asa sa se apuce sa flirteze cu toate pipitele de pe net,stai de vorba serios cu el despre treaba asta si spune-i ca il iubesti si trebuie sa inteleaga ca te doare ceea ce face si ar trebui sa inceteze.

Cine ti-a zis tie ca flirteaza?
Era asta o certitudine? :blink:

Vezi postareaClassicAlina, la Nov 4 2007, 03:54 PM, a spus:

Hai sa iti spun ... trebuia sa il sperii bine de prima data cand l-ai prins pe chat.
Si eu mi-am prins prietenul pe chat ... ne certasem intr-o zi si nu am mai vorbit .... asa ca am intrat pe chatul unde ne-am cunoscut si era acolo, vorbea cu fetele ... am spus sa il las in pace si nu i-am spus ca sunt acolo ... L-am luat tare a 2-a zi si i-am spus ca imi e dor de el,.... el a spus ca si lui ii e dor si sa ne impacam ... si l-am luat la rost ... ce a facut in seara respectiva pe chat ? i-am spus ca nu mai vreau sa aud de el .. si o saptamana am refuzat sa mai vorbesc cu el ... Cred ca s-a lecuit dupa.. ca nici yahoo messegerul nu il mai instaleza pe calculator ... :)
Iti salvezi casnicia numai daca se lasa de chat ... chatul nu aduce nimic bun intr-o casnicie ...
Aveam un sef care era casatorit si avea si un copil ... isi facuse cont pe matrimoniale cu adresa de mail a firmei ... la care aveam acces :) ... am ramas socata cand am vazut mesajele :blink:

Sa fim seriosi si sa spunem ca totusi exagerezi.Cel putin eu asa cred.
Ce insemna sa bagi spaima in cineva?Crezi ca asa se mentine o relatie?
Crezi ca cineva sta de frica in ea? :blink:
0

#28 Utilizator offline   skateboard 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 06

Scris 04 November 2007 - 09:56 PM

eu zic sa-l parasesti, sa vezi ce repede intra in panica, cand stie ca ii este bine, in loc sa faca altceva constructiv pt familia voastra, el pierde timpul in speranta ca poate mai face si el sex cu cineva ..se gandeste la fericirea lui, nu a ta

e un curvar
0

#29 Utilizator offline   SimpluOana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 04 November 2007 - 09:58 PM

Vezi postareaskateboard, la Nov 4 2007, 10:56 PM, a spus:

eu zic sa-l parasesti, sa vezi ce repede intra in panica, cand stie ca ii este bine, in loc sa faca altceva constructiv pt familia voastra, el pierde timpul in speranta ca poate mai face si el sex cu cineva ..se gandeste la fericirea lui, nu a ta

e un curvar

Inseamna ca noi toti de pe forumul asta suntem curvari? :blink:
0

#30 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 06 November 2007 - 03:02 AM

Vezi postareaSimpluOana, la Nov 4 2007, 10:58 PM, a spus:

Inseamna ca noi toti de pe forumul asta suntem curvari? :o:

NU e vorba de forum ... daca accepti Pm-uri de la persoane si intrii in conversatii pe teme sexuale ... care incita :P si iti plac ... poate atunci poti sa crezi ca ai depasit o limita... dar majoritatea vorbim aici de experiente de viata si incercam sa dam sfaturi cat de cat la obiect.
Ceea ce vorbeste el pe chat sau mess cu alte femei nu este de tolerat. Ce poate sa vorbeasca cu ele si cu tine nu ?De ce vrea sa isi umple golul asta ? Asta face un adolescent care are o prietena de cateva luni si mai cauta diversitate ... nu un om care e deja stabilit la casa lui.
NU am exagerat cu nimic cand i-am spus ca s-a terminat intre noi atunci cand l-am gasit pe chat ... l-am facut sa vada ce e importantt pentru mine ... si ca pe mine ma deranjeza.
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    Atasamente Ai amant/amanta? Armina  539 48.718
Topic inchis E de condamnat ce mi se-ntamla? Codrina  218 18.335
Topic inchis Atasamente primul sarut (frantzuzesc) edy09  161 134.698
Hot Topic (New) Frumoasa si bestia......crezi ca exista asa ceva?
de ce exista femei frumoase langa barbati urati?
tomyblue  36 14.057
Hot Topic (New) cum ii dau papucii fara sa-l ranesc?
vreau sa ma despart de el..si nu stiu cum sa-i zic:D
Deneyra  37 14.557