adina2001adina, la Nov 4 2007, 05:05 PM, a spus:
Mersi de sfat. Pe mine nu m-a deranjat in principiu ca sta pe net. Ce ma doare este ca s-a ascuns si nu a recunoscut pana nu i-am aratat dovezile. Iti dau dreptate si asta cred si eu, dar nu vreau sa ma gandesc la asta pentru ca ajung la concluzia ca daca lipseste ceva si gaseste la alta si atunci nu mai are rost sa fim impreuna. Stiu ca sunt posesiva dar daca nu gaseste la mine tot ce vreasau nu ma accepta asa cum sunt, punem punct si gata. I-am spus si lui asta si bineinteles ca a facut pe victima. Dupa cum am mai spus, il iubesc mult si nu vreau sa ne despartim, dar nici sa stam impreuna doar de dragul de a fi casatoriti. Am lasat-o mai moale in ultimul timp intrucat nici el nu a mai intrat pe net. Sper sa fie bine in sensul in care eu credeam adica ca nu ne lipseste nimic.
Va multumesc mult pentru ca m-ati tolerat, ceea ce mi-ati spus stiam si eu dar poate ca nu voiam sa recunosc. Oricum face foarte mult bine sa poti vorbi cu cineva si sa primesti sfaturi. Prietenii te condamna in loc sa-ti dea sfaturi -asta stiu ca e offtopic.
Adina, nu te condamna nimeni, cred ca in foarte multe relatii s-a ridicat problema respectiva.
Am auzit de la unii ca isi pot spune pasul mult mai usor in fata unor taste, foarte multe din fanteziile exprimate online raman in lumea virtuala. Destul de putine se si implinesc.
Eu zic ca nu are rost sa-l lecuiesti prin interzicerea accesului la net. Asa vei ramane etern cu suspiciunea. Imi spunea cineva "Fiecare pasare pe limba ei moare". Tu esti posesiva, nu ai ce face cu asta.
In 7 ani , s-a instalat deja o oarecare uzura in viata de cuplu, iar sa te reinventezi depinde doar de tine.
Cred ca il iubesti si sunt convinsa ca te iubeste, poate ca deja esti prea previzibila.
Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 04 November 2007 - 03:26 PM