sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Chatul - doar o distractie sau ceva mai mult? Este chatul o modalitate de a-ti insela partenerul? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 04 November 2007 - 02:01 PM

Cred ca ai o problema destul de grava. Barbatul cauta :bye: ... cam asta se face pe chat . Cauta ceva ce nu are acasa ... sa nu crezi ca nu vorbeste despre sex cu respectivele femei. Daca i-a intrat asta in sange .. e mai greu de scos ...
Nu stiu ce sa spun ... dar cu sigurana e ceva mai mult ....

Aceasta postare a fost editata de ClassicAlina: 04 November 2007 - 02:02 PM

0

#12 Utilizator offline   adina2001adina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-September 07

Scris 04 November 2007 - 02:30 PM

Vezi postarea*Berbecut*, la Nov 4 2007, 01:38 PM, a spus:

Adinuta , de ce-mi faci impresia ca tu-l impingi sa te-nsele cu toata aceasta suspiciune ? Iata cateva din afirmatiile tale :

1. Sunt o femeie frumoasa , gatesc bine si va pot aduce martori sa va confirme asta .
2. Nu exista probleme sexuale in familia noastra .
3. Ma iubeste si-l iubesc in egala masura .
4. MA INSEALA !!!!!!!!!!

Ti se pare ceva ciudat in toata aceasta insiruire ?

Ti-am dat o impresie gresita precum ca fac crize de gelozie degeaba. Eu nu fac astfel de crize, din contra tin totul in mine, doar ii arat ca stiu ce face si i-l intreb de ce. Atat vreau sa stiu. Si nu e o suspiciune. Am vazut cum sotul meu intreaba femei pe net daca vor sa faca sex. Ti se pare nejustificata reactia mea? " Tanar casatorit vreau relatie discreta cu doamna sau domnisoara" - care e faza? sunt eu nebuna? asta e suspiciune de a mea nejustificata? mai ales ca eu habar nu aveam de faptul ca macau stie sa intre pe net.
ce nu intelegeti voi este ca eu am un program care inregistreaza tot ce se intampla la calculator (toate tastele care se apasa, toate site-urile care se acceseaza, la un interval de timp de fotografiaza ceea ce este pe monitor). L-am instalat dupa ce m-am convins de ce face si am vrut sa stiu ce cauta si ce ii lipseste acasa.

Vezi postareaClassicAlina, la Nov 4 2007, 02:01 PM, a spus:

Cred ca ai o problema destul de grava. Barbatul cauta :bye: ... cam asta se face pe chat . Cauta ceva ce nu are acasa ... sa nu crezi ca nu vorbeste despre sex cu respectivele femei. Daca i-a intrat asta in sange .. e mai greu de scos ...
Nu stiu ce sa spun ... dar cu sigurana e ceva mai mult ....

Sunt constienta ca e ceva mai mult. Faza este ca eu tin la casnicia mea foarte mult si nu vreau sa ma cert toata ziua pentru ca nu are rost. Din acesta cauza am decis sa-l iert. Dar nu stiu ce voi face daca continua. La urma urmei chiar daca doar discuta - tot ma inseala, eu asa gandesc

Aceasta postare a fost editata de adina2001adina: 04 November 2007 - 02:27 PM

0

#13 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 04 November 2007 - 02:34 PM

Vezi postareaadina2001adina, la Nov 4 2007, 02:30 PM, a spus:

Sunt constienta ca e ceva mai mult. Faza este ca eu tin la casnicia mea foarte mult si nu vreau sa ma cert toata ziua pentru ca nu are rost. Din acesta cauza am decis sa-l iert. Dar nu stiu ce voi face daca continua. La urma urmei chiar daca doar discuta - tot ma inseala, eu asa gandesc

Poate nu comunicati indeajuns de mult incat tu sa afli ceea ce isi doreste el.
Daca el cauta alta femeie, probabil ca a voastra casnicie are carente.

Aceasta postare a fost editata de heidy_: 04 November 2007 - 08:48 PM

0

#14 Utilizator offline   adina2001adina 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 November 2007 - 02:40 PM

Vezi postareaheidy_, la Nov 4 2007, 02:34 PM, a spus:

Poate nu comunicati indeajuns de mult incat tu sa afli ceea ce isi doreste cu el.
Daca el cauta alta femeie, probabil ca a voastra casnicie are carente.

Nu stiu care e faza, am incercat sa discut cu el. Nu am avut rezultate intrucat sustine ca nu ii lipseste nimic si ca ma iubeste si nu e decat asa o chestie ca nu are ce face in lispsa mea acasa. Dar situatia este ingrozitoare. La inceput am avut fel de fel de idei. Ma intrebam daca nu cumva este homosexual sau o alta varianta era ca poate o face pe bani si eu nu stiu. Acum stiu ca e un afemeiat.
Sunt o groaza de barbati care fac la fel si ceea ce ma uimeste este ca sunt femei care accepta sa fie amante, fara interese materiale, desi stiu de la bun inceput ca nu vor fi altceva decat o partida de sex pentru respectivul. Poate sunt eu demodata la faza asta, dar nu as accepta niciodata sa ma cuplez cu unul insurat.
0

#15 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 04 November 2007 - 02:52 PM

Daca discuta , nu cred ca inseala.

Acu stau si ma gandesc daca si m-as casatori si viitorul sot mi-ar face scandal pentru stat pe forum. :bye:
Noi intelegem programul, doar ca e absolut inutil. Zic eu.
Ai vazut ca intra, ai comunicat problema, a zis ca nu mai intra, o iei de buna, nu are sens sa -l tachinezi. E obositor pentru ambii.
Tu nu trebuie sa tii foarte mult la casnicia ta ( si statutul social ce rezulta din asta) ,ci la sotul tau. Lipseste ceva , ce el comunica mai usor cu altele.
Sau , daca e atat de mare fan al lumii virtuale, sa devii si tu una din fetele pe care le cauta. Deja as deduce ca te pricepi mai bine la navigat decat el, pai intra in joc .
0

#16 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 04 November 2007 - 02:54 PM

Pai ocupa-l, da-i de lucru ca are prea mult timp liber :bye: Nu ca vreau sa fiu indiscret dar cat de des faceti dragoste?
0

#17 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 04 November 2007 - 02:54 PM

Vezi postareaadina2001adina, la Nov 4 2007, 03:30 PM, a spus:

Hai sa iti spun ... trebuia sa il sperii bine de prima data cand l-ai prins pe chat.
Si eu mi-am prins prietenul pe chat ... ne certasem intr-o zi si nu am mai vorbit .... asa ca am intrat pe chatul unde ne-am cunoscut si era acolo, vorbea cu fetele ... am spus sa il las in pace si nu i-am spus ca sunt acolo ... L-am luat tare a 2-a zi si i-am spus ca imi e dor de el,.... el a spus ca si lui ii e dor si sa ne impacam ... si l-am luat la rost ... ce a facut in seara respectiva pe chat ? i-am spus ca nu mai vreau sa aud de el .. si o saptamana am refuzat sa mai vorbesc cu el ... Cred ca s-a lecuit dupa.. ca nici yahoo messegerul nu il mai instaleza pe calculator ... :bye:
Iti salvezi casnicia numai daca se lasa de chat ... chatul nu aduce nimic bun intr-o casnicie ...
Aveam un sef care era casatorit si avea si un copil ... isi facuse cont pe matrimoniale cu adresa de mail a firmei ... la care aveam acces :yes: ... am ramas socata cand am vazut mesajele :bye:
0

#18 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 November 2007 - 03:02 PM

Vezi postareaadina2001adina, la Nov 4 2007, 04:40 PM, a spus:

Nu stiu care e faza, am incercat sa discut cu el. Nu am avut rezultate intrucat sustine ca nu ii lipseste nimic si ca ma iubeste si nu e decat asa o chestie ca nu are ce face in lispsa mea acasa. Dar situatia este ingrozitoare. La inceput am avut fel de fel de idei. Ma intrebam daca nu cumva este homosexual sau o alta varianta era ca poate o face pe bani si eu nu stiu. Acum stiu ca e un afemeiat.
Sunt o groaza de barbati care fac la fel si ceea ce ma uimeste este ca sunt femei care accepta sa fie amante, fara interese materiale, desi stiu de la bun inceput ca nu vor fi altceva decat o partida de sex pentru respectivul. Poate sunt eu demodata la faza asta, dar nu as accepta niciodata sa ma cuplez cu unul insurat.

E atat de bun, incat sa o faca pe bani? :bye: :bye:
Bravo! Acu, asa cum am dedus eu de la unii stimati useri , ei nu inseala pentru ca nu au acasa ,ci asa:
1. Un distins user afirma ca restul doamnelor il considera un produs finit si nu incearca sa-l schimbe.
2. Altii da, parca ziceau ca nu prea au sex suficient.

Majoritatea celor care navigheaza pe unde zici tu, sunt casatoriti. Chiar si femeile. Deci toata lumea inseala, in afara de distinsa usera! :yes:

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 04 November 2007 - 03:04 PM

0

#19 Utilizator offline   adina2001adina 

• Boboc
  • Pip

Scris 04 November 2007 - 03:05 PM

Vezi postareaKilkoana, la Nov 4 2007, 02:52 PM, a spus:

Daca discuta , nu cred ca inseala.

Acu stau si ma gandesc daca si m-as casatori si viitorul sot mi-ar face scandal pentru stat pe forum. :bye:
Noi intelegem programul, doar ca e absolut inutil. Zic eu.
Ai vazut ca intra, ai comunicat problema, a zis ca nu mai intra, o iei de buna, nu are sens sa -l tachinezi. E obositor pentru ambii.
Tu nu trebuie sa tii foarte mult la casnicia ta ( si statutul social ce rezulta din asta) ,ci la sotul tau. Lipseste ceva , ce el comunica mai usor cu altele.
Sau , daca e atat de mare fan al lumii virtuale, sa devii si tu una din fetele pe care le cauta. Deja as deduce ca te pricepi mai bine la navigat decat el, pai intra in joc .

Mersi de sfat. Pe mine nu m-a deranjat in principiu ca sta pe net. Ce ma doare este ca s-a ascuns si nu a recunoscut pana nu i-am aratat dovezile. Iti dau dreptate si asta cred si eu, dar nu vreau sa ma gandesc la asta pentru ca ajung la concluzia ca daca lipseste ceva si gaseste la alta si atunci nu mai are rost sa fim impreuna. Stiu ca sunt posesiva dar daca nu gaseste la mine tot ce vreasau nu ma accepta asa cum sunt, punem punct si gata. I-am spus si lui asta si bineinteles ca a facut pe victima. Dupa cum am mai spus, il iubesc mult si nu vreau sa ne despartim, dar nici sa stam impreuna doar de dragul de a fi casatoriti. Am lasat-o mai moale in ultimul timp intrucat nici el nu a mai intrat pe net. Sper sa fie bine in sensul in care eu credeam adica ca nu ne lipseste nimic.
Va multumesc mult pentru ca m-ati tolerat, ceea ce mi-ati spus stiam si eu dar poate ca nu voiam sa recunosc. Oricum face foarte mult bine sa poti vorbi cu cineva si sa primesti sfaturi. Prietenii te condamna in loc sa-ti dea sfaturi -asta stiu ca e offtopic.
0

#20 Utilizator offline   Kilkoana 

• Master of Arts
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 04 November 2007 - 03:07 PM

Vezi postareaClassicAlina, la Nov 4 2007, 04:54 PM, a spus:

chatul nu aduce nimic bun intr-o casnicie ...

Tu Alinuta, daca ai id-ul prietenului si fiind la munca ii faci un erotic chat , in timp ce redactezi cine stie ce document, sa vezi ca va sta toata ziua pe ace la munca si va astepta seara....ca sa puneti in practica. :bye:
Merge si sms, pentru locurile de munca unde nu ai acces la net. :bye: Doar , cere ceva mai mult talent la scris.
0

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis DIVORTUL -Curaj sau lasitate