Mai intai sa va spun cateva lucruri despre mine ca sa va faceti o idee despre ce este vorba. Sunt casatorita, am 27 ani, stau impreuna cu sotul meu de aproape 7 ani, ne intelegem foarte bine, nu vreau sa ma laud dar arat destul de bine (adica nu ar avea sotul meu motiv sa ma insele din punctul asta de vedere - am defecte si calitati ca toata lumea, nu sunt super femeie dar nici de aruncat nu sunt). Am avut incredere in sotul meu 100%, nici nu m-am gandit ca s-ar putea sa ma insele vreodata, pana cand ne-am luat calculator. Toate bune si frumoase doar ca el statea pana tarziu la calculator, eu banuiam ca se joaca, pana cand intr-o zi primeste mesaj pe skype de la o fata, inchide repede fereastra si Skype-ul. L-am intrebat si normal ca nu stia nimic. In lipsa lui i-am deschis toate messengerele si am ramas surprinsa de cate nume de fete am gasit. Mi-am continuat cercetarea si am descoperit ca intra pe site-uri cu anunturi matrimoniale si avea si un alt cont pe care l-am deschis (intrucat nu l-a dus capul sa puna alta parola decat numele meu
Faza e ca a continuat sa-si faca noi adrese de mail si conturi pe care eu le-am deschis dar nu recunoaste niciodata nimic.
Mentionez ca nu si-a schimbat comportamentul fata de mine in nici un fel, nu exista probleme de comunicare sau incompatibilitate, dar ma intreb mereu daca ramane la stadiul de conversatie sau merge mai departe.
Eu sunt constienta ca nu prea exista barbati care sa nu-si insele sotiile (putinii barbati care fac exceptie ii rog sa ma scuze) si chiar daca l-as prinde cu cineva in pat el tot nu ar recunoaste.
Nu ma pot abtine sa nu ma intreb ce cauta.
Am incercat sa-i platesc cu aceeasi moneda dar nu a dat rezultate, sau pur si simplu nu arata ca-i pasa, si oricum mie nu-mi place sa discut pe chat cu persoane pe care nu le cunosc.
Pe mine ma doare foarte mult chiar si faptul ca ar putea avea cu cineva o discutie cu tenta sexuala. De ce sa nu discutam amandoi si nu cu altii, mai ales ca intre noi nu exista secrete si nici lucruri pe care nu le-am face unul pentru celalalt.
Imi poate spune cineva daca este doar o modalitate de a te distra sau de a invata de la altii, sau o modalitate de a-ti gasi mai usor aventuri?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis