Trupa Compact a pierdut inca un membru. Vineri seara, chitaristul Emil Valentin Laghia (foto) a fost gasit mort, strapuns cu mai multe lovituri de cutit, intr-un apartament din municipiul Tulcea. Emil locuia cu iubita lui, Elena Ignat, in virsta de 45 de ani, pe care prietenii o stiau drept „Lala”. Traiau impreuna de aproape 20 de ani si aveau un fiu in clasa a XII-a.
Paul Ciuci, vocal si chitara in trupa Compact, a aflat primul vestea mortii lui Emil Laghia, chiar de la concubina acestuia. „M-a sunat azi-noapte (vineri - n.r.), la ora 23.30 si mi-a spus ca Emil e mort si ca ea e la politie. Vorbea incoerent, mi-a zis ca Emil a intrat in casa si a cazut pe jos in fata ei si ca toate astea sa-au intimplat marti, 30 mai. Am intrebat-o de ce n-a chemat salvarea, de ce nu a anuntat pe nimeni atitea zile. Ulterior am aflat ca dimineata a marturisit ca ea la-a ucis”. Toti la-am sunat pe Emil in ultimele zile, dar n-am reusit sa dam de el, avea telefonul inchis”, a precizat Ciuci. Acesta este inca in stare de soc. „De-abia ne revenisem dupa moartea lui Teo, pusesem formatia pe picioare. Iar acum, la exact sase luni, am aflat ca sa-a mai dus unul dintre noi. Poate asa a vrut Dumnezeu, sa-i aiba pe amindoi acolo”, a spus indurerat Paul Ciuci.
Adi Ordean: „Eu la-am adus pe Emil de la Rosu si Negru la Compact. Pentru mine este o nebunie acum. In urma cu citeva zile am fost sa-la vad pentru ultima oara pe Liviu Tudan. Acum o sa merg sa-la vad si pe Emil. O stiam pe Elena. Ii cam placea bautura. Si lui Emil ii cam placea, dar ea il batea la meciuri. Pe parcursul anilor au fost in permanenta discutii intre ei. Eu cred ca aceasta crima a fost o intimplare stupida, petrecuta la bautura”.
Sursa: Evenimentul Zilei
Sa-i fie tarana usoara!
Pagina 1 din 1
Muzica romaneasca a mai pierdut un artist
Scris 09 June 2005 - 07:26 AM
Trupa Compact a fost trupa care a compus"Fata din vis",o melodie care mi-a insotit inceputurile in adolescenta.Mi-au fost si-mi sunt foarte dragi melodiile lor si membrii formatiei.Erau ca niste frati mai mari prin creatiile lor.Dumnezeu sa-la odihneasca!Dumnezeu sa le dea putere celor ramasi sa depaseasca socul piederii unui prieten atat de drag!
Scris 09 June 2005 - 09:14 AM
Sincere condoleante familiilor celor 2 membrii ai formatiei
Adevaratii fani o sa-i aprecieze si dupa disparitia lor !!!
Cu deosebit respect ! dede2004
Adevaratii fani o sa-i aprecieze si dupa disparitia lor !!!
Scris 09 June 2005 - 10:55 AM
Imi pare rau sa aud ca a murit..dar sigur se putea evita ...(am auzit ca betia la-a facut sa treaca in lumea de dincolo ..e f trist pentru ca nici nu era batran).DUMNEZEU SA-la IERTE SI SA-I FIE TARANA USOARA.SA NE RUGAM pentru IERTAREA PACATELOR LUI.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
NISTE BAIETI & Chester @ B'estfest 2011 | timmyT2 | 0 | 482 |
|
muzica de la petrom | sorel 2006 | 1 | 3.693 |
|
80's | fluturas_mov | 0 | 1.806 |
|