crystyann, la Jun 4 2005, 02:34 PM, a spus:
1.Ati putea sa aveti o relatie cu un om care nu va satisface in pat ?(intrebare si pentru baieti si pentru fete deoarece aceasta este o problema generala)
2.Credeti ca marimea conteaza?(stim noi a cui :"> )
3.Credeti ca multe cupluri nu comunica suficient de mult in ..pat?
PS:Stiu ca este un topic putin cam ..sexual,dar consider ca are o mare legatura cu dragostea... parerea mea...deci si-ar gasi locul in acest loc
Astept raspunsuri!
[snapbacca]46639[/snapbacca]
1. daca ar compensa cu mult mai mult in alte "domenii", raspunsul este DA, si totusi singurul motiv care ar fi "scuzabil" ar fi o boala care nu poate fi tratata, etc...
2. daca ar fi sa raspunda sotul meu ar spune, nu conteaza ptr. ca e "dotat" altfel poate ar conta.... si poate e adevarat, nu stiu, dar stiu sigur ca fiind prea "dotat" nu este mai bine(cel putin in cazul meu).....(nu ma intreba cum stiu, dar crede-ma, stiu!!!) deci pe scurt:daca nu ar fi fost "dotat", poate ar fi contat.
3. nu stiu daca multi comunica ori nu,(dar daca nu, este spre dezavantajul lor) si totusi cred ca multi nu comunica de ajuns....
dar este "tare bine" sa poti comunica deschis orice cu partenerul/sotul tau, si totusi trebuie sa-ti cunosti partenerul bine, sa ai incredere sa-ti impartasesti orice gind !!!