Pagina 1 din 1
Game Maker (6.1) Un programator pt NOOBi
Scris 04 June 2005 - 10:43 PM
am cautat pe subforumul de programare si am constatat ca nu este nici un program usor de folosit pe care noobii se pot baza pentru a creea jocurile sau programele care doreau de mult sa faca dar nu aveau experienta in C++,Java,Delphi etc. Sistemul lui nou (nu chiar...... din 1999 dar foarte updatat) bazat pe actiuni "drag & drop" il fac un program foarte usor de utilizat. Il puteti descarca de pe site-ul lui, care este www.gamemacaer.nl iar daca il aveti dar aveti nevoie si de putin ajtor, intrati pe forums.gamemacaer.nl unde veti gasi tot felul de motoare de baza (engine)pe care va puteti costrui jocul sau programul, sau puteti sa incepeti de jos cu un fisier nou.in forum puteti gasi sau cere muzica,grafici,filme etc. pentru jocurile voastre si mai aveti si tot felul de jocuri terminate sau in construire(WIP=worca in progress) pe care le puteti juca. Nu va limitati doar la descarcarea si jucarea jocurilor, ci construiti-va propriul vostru joc pe care il puteti pune pe site-ul vostru sa il vindeti, sau sa il dati pe forum pentru ca ceilalti sa va laude, sau sa va ajute in urmatoarele voastre proiecte.
astept raspunsuri. Apropo de jocuri, vizitati mysticaalentertainment.bravehost.com si, cum am mai spus, astept raspunsuri.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Virusi
va rog ajutatzi-ma shy pe mine shy explivatzi-mi kum sa fac virsush |
dragoshEL | 1 | 2.831 |
|
problema spatiu | lili g | 3 | 1.532 |
|