Bagherra, la Nov 1 2007, 11:31 PM, a spus:
"Ultimul mohican" cum imi placea mie sa-i spun mai in gluma,mai in serios...a disparut si el! Sau...ma rog...si ea.
Ce se intimpla cu moderatorii "Roportal"-ului? Unde dispar unul cite unul?

Ce-i nemultumeste? Suntem noi mai rai decit userii altor forumuri? Sa fie vina intilnirilor forumiste?
Ultima oara cind i-am citit blogul era trista;se considera tradata...Spunea ca pleaca dar n-am crezut-o.
A "dat cu matura" si prin blog.
Cine sau ce te-a suparat atit de tare EmmaD?

De la mine ai o bila alba.Iertare daca te-am suparat...

Haide...vino inapoi!

Voi,ce spuneti?

-Unde e EmmaD? ...Ea va fi mereu prin preajma, caci roportalul ii va purta amprenta mult timp si ii va datora mult
-Cese intampla cu moderatorii?...Nimic, doar ca sarcina lor uzeaza cumplit din p.d.v moral. Cei mai multi simt nevoia de a-si lua o pauza, fireasca.
E usor sa-si inchipuie oricine cate dialoguri ( nu toate academice) pot macina si darzenia cea mai inversunata.
-Unde dispar?... Nicaieri, caci cel atins de virusul roportalian, va reveni mereu, indiferent sub ce chip (nick). Exceptiile sunt putine.
-Ce-i nemultumeste?...Cred ca cel mai mult realizarea ca munca lor e cumva in zadar, prea putin apreciata si inteleasa.
-Suntem noi mai rai?...Evident ca NU
-Daca e vina intalnirilor Roportal?...NU. Scopul lor a fost si va fi cunoasterea reala a unor oameni, asa cum sunt, fiecare cu caracterul propriu. Doar cei ce isi inchipuie ca realul e un rai vor simti un gust amar.
-Se considera tradata?...DA, si in primul rand de cei mai apropiati ei, cei care in timp au cunoscut-o mai bine.
-Spunea ca pleaca......DA, eu am sfatuit-o sa renunte, macar un timp la moderare, dar nu sa ne paraseasca, caci sarmul, patina ei e mai bine pusa in valoare atunci cand nu poarta roba.
-Cine a suparat-o atat de tare?....EU. Si cu multa sinceritate regret dialogurile cu EmmaD contradictorii. Daca poate sa ma ierte!
p.s. Eu puiu, imi doresc sa o mai intalnesc pe roportal, caci imi lipseste, indiferent sub ce chip