sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Unde esti EmmaD ? Pro...si contra... EmmaD Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 01 November 2007 - 11:31 PM

"Ultimul mohican" cum imi placea mie sa-i spun mai in gluma,mai in serios...a disparut si el! Sau...ma rog...si ea. :o:
Ce se intimpla cu moderatorii "Roportal"-ului? Unde dispar unul cite unul? :P Ce-i nemultumeste? Suntem noi mai rai decit userii altor forumuri? Sa fie vina intilnirilor forumiste? :o:
Ultima oara cind i-am citit blogul era trista;se considera tradata...Spunea ca pleaca dar n-am crezut-o.
A "dat cu matura" si prin blog.
Cine sau ce te-a suparat atit de tare EmmaD? :doh: De la mine ai o bila alba.Iertare daca te-am suparat... :o:
Haide...vino inapoi! :) Voi,ce spuneti? :)

#2 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 02 November 2007 - 12:04 AM

Pro EmmaD. Si eu am dat cu o matura prin tot ce s-a intamplat.

Sa revina,isi facea bine treaba!

#3 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 02 November 2007 - 12:51 AM

si eu sunt Pro EmmaD ... cu mine s-a purtat frumos de la inceput ...chiar ii simt lipsa ...

#4 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 02 November 2007 - 02:11 AM

Am inceput sa revenim, incet incet... Sincer imi doresc sa se intoarca si ea

#5 Utilizator offline   Mihaita_m 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-August 07

Scris 02 November 2007 - 07:18 AM

Are vreun rost sa spunem ca era singura care stia macar sa caute în dictionar cuvântul "impartialitate" si încerca macar sa se apropie de ceea ce reprezinta el ?
Probabil ca nu.

#6 Utilizator offline   Maŕt 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-July 07

Scris 02 November 2007 - 07:24 AM

Si mie mi-a placut EmmaD .
Probabil ca motive pentru a pleca au fost destule tinand cont de cei care o atacau si-i vorbeau destul de urat .
Sunt PRO revenire EmmaD

#7 Utilizator offline   Mihaita_m 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-August 07

Scris 02 November 2007 - 07:27 AM

Nu e vorba despre personajul emmad, ci despre pojghita de profesionalism cu care întelegea sa-si faca treaba, si despre felul în care ajuta la dezvoltarea forumului.
Actualmente, forumul este doar un fel de gasca de bodega, în care se poate intra si posta numai pe favoritisme si clientelism de cea mai joasa speta;
Cu câteva exceptii, (pe care le pot scrie, nu e o problema), tot ceea ce înseamna moderator / suprem moderator / politist astazi, contribuie la instaurarea unui nivel de mahala si de taverna pe forum, un nivel de coruptie si relatii subterane, pe baza careia se iau toate deciziile.
Spor în continuare !

#8 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 02 November 2007 - 08:00 AM

Vezi postareaBagherra, la Nov 1 2007, 11:31 PM, a spus:

"Ultimul mohican" cum imi placea mie sa-i spun mai in gluma,mai in serios...a disparut si el! Sau...ma rog...si ea. :o:
Ce se intimpla cu moderatorii "Roportal"-ului? Unde dispar unul cite unul? :P Ce-i nemultumeste? Suntem noi mai rai decit userii altor forumuri? Sa fie vina intilnirilor forumiste? :o:
Ultima oara cind i-am citit blogul era trista;se considera tradata...Spunea ca pleaca dar n-am crezut-o.
A "dat cu matura" si prin blog.
Cine sau ce te-a suparat atit de tare EmmaD? :doh: De la mine ai o bila alba.Iertare daca te-am suparat... :o:
Haide...vino inapoi! :) Voi,ce spuneti? :)

-Unde e EmmaD? ...Ea va fi mereu prin preajma, caci roportalul ii va purta amprenta mult timp si ii va datora mult
-Cese intampla cu moderatorii?...Nimic, doar ca sarcina lor uzeaza cumplit din p.d.v moral. Cei mai multi simt nevoia de a-si lua o pauza, fireasca.
E usor sa-si inchipuie oricine cate dialoguri ( nu toate academice) pot macina si darzenia cea mai inversunata.
-Unde dispar?... Nicaieri, caci cel atins de virusul roportalian, va reveni mereu, indiferent sub ce chip (nick). Exceptiile sunt putine.
-Ce-i nemultumeste?...Cred ca cel mai mult realizarea ca munca lor e cumva in zadar, prea putin apreciata si inteleasa.
-Suntem noi mai rai?...Evident ca NU
-Daca e vina intalnirilor Roportal?...NU. Scopul lor a fost si va fi cunoasterea reala a unor oameni, asa cum sunt, fiecare cu caracterul propriu. Doar cei ce isi inchipuie ca realul e un rai vor simti un gust amar.
-Se considera tradata?...DA, si in primul rand de cei mai apropiati ei, cei care in timp au cunoscut-o mai bine.
-Spunea ca pleaca......DA, eu am sfatuit-o sa renunte, macar un timp la moderare, dar nu sa ne paraseasca, caci sarmul, patina ei e mai bine pusa in valoare atunci cand nu poarta roba.
-Cine a suparat-o atat de tare?....EU. Si cu multa sinceritate regret dialogurile cu EmmaD contradictorii. Daca poate sa ma ierte!

p.s. Eu puiu, imi doresc sa o mai intalnesc pe roportal, caci imi lipseste, indiferent sub ce chip

#9 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 02 November 2007 - 10:09 AM

Din pacate are dreptate :P

Si s'a gandit vreunul ca Emma, are, poate, doar probleme cu internetul? Locuieste intr-un sat, unde este la mana providerului de internet. Acum au o disputa cam lunga :o:

Aceasta postare a fost editata de daimon: 02 November 2007 - 10:09 AM

#10 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 02 November 2007 - 11:32 AM

Tao, nu aici e locul pentru acest gen de discutie. O sa-ti sterg totusi mesajele, o sa-ti sterg warn-ul primit de la daimon (pentru ca nu mai este moderator). Dar te rog.. sa nu mai continui.

Kontro, termina ca incepi sa ma enervezi. Si-a luat pedeapsa pentru afirmatia respectiva. Da-i pace.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis inventie Beton
caramida imposibila
mili_n0  10 3.051
Topic inchis Atasamente Intreaba-ma sa-ti raspund
Nimic personal..
kisstiana  97 7.436
Topic inchis Chestionar:    blog Shadowdancer (aka shur' pentru prieteni şi nu numai)
freedom of f****** speech, man!
seraphimovic  21 6.163
Topic inchis Atasamente veşti proaste despre noi
simţim nevoia să le spunem
vesperala  144 11.459
Topic inchis dilica
idei nastrusnice
ellla  0 3.033