Am o destul de mare problema: mi-am schimbat de cateva luni locul de munca si am inceput din toate punctele de vedere o viata noua. Dar incet-incet, stand 8 ore pe zi acolo, am ajuns sa ma indragostesc de seful meu, care a fost de la inceput un tip dragut si cooperant, m-a ajutat mult sa ma dezvolt din punct de vedere profesional si am lucrat la fel de mult impreuna.
A fost inca de la inceput foarte deschis comunicarii directe desi puteam, fiind cea mai putin experimentata (boboc

) din firma, sa ii intreb aceleasi lucruri pe alti colegi. Cred ca m-a placut de la bun inceput, eu fiind o fire entuziasta, responsabila si pasionata de ceea ce fac. Am rezolvat multe lucruri impreuna, si stand atatea ore din zi in acelasi loc ne-am apropiat, glumeam despre tot felul de lucruri si cand vorbeam ne priveam adanc in ochi si nici unul nu muta privirea, timp de minute in sir efectiv ne topeam unul in ochii celuilalt. M-a laudat de multe ori chiar si de fata cu ceilalti (si asta pe buna dreptate, ca am investit tot timpul meu in acel job) si are incredere in mine pentru ca mi-a dat multe task-uri care nu prea se dau la incepatori, pe care eu am reusit sa le duc la capat.
Mie imi place foarte mult, e un tip extraordinar dar...am aflat accidental de la altii ca are in plan o casatorie mai mult sau mai putin apropiata... Am ramas socata si suparata, nu il auzisem pomenind nimic de vreo prietena sau ceva mai serios...
Intrebarea este: care sunt sansele sa incepem o relatie, in conditiile in care, oricare ar fi tipa respectiva, noi petrecem mult impreuna si ne-am apropiat mult in sens emotional. Cat de dispus e un barbat sa "dea vrabia din mana pe cioara din par"? Deja cand stii ca e pe cale sa se casatoreasca, cartile par jucate. Dar eu cred ca atat timp cat nu are verigheta, mai e o sansa. Dar as dori sa aud si alte pareri, poate mai obiective....