sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cat de usor renunta un barbat la o viitoare casatorie? ...usor? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 01 November 2007 - 08:25 PM

Am o destul de mare problema: mi-am schimbat de cateva luni locul de munca si am inceput din toate punctele de vedere o viata noua. Dar incet-incet, stand 8 ore pe zi acolo, am ajuns sa ma indragostesc de seful meu, care a fost de la inceput un tip dragut si cooperant, m-a ajutat mult sa ma dezvolt din punct de vedere profesional si am lucrat la fel de mult impreuna.

A fost inca de la inceput foarte deschis comunicarii directe desi puteam, fiind cea mai putin experimentata (boboc :jester: ) din firma, sa ii intreb aceleasi lucruri pe alti colegi. Cred ca m-a placut de la bun inceput, eu fiind o fire entuziasta, responsabila si pasionata de ceea ce fac. Am rezolvat multe lucruri impreuna, si stand atatea ore din zi in acelasi loc ne-am apropiat, glumeam despre tot felul de lucruri si cand vorbeam ne priveam adanc in ochi si nici unul nu muta privirea, timp de minute in sir efectiv ne topeam unul in ochii celuilalt. M-a laudat de multe ori chiar si de fata cu ceilalti (si asta pe buna dreptate, ca am investit tot timpul meu in acel job) si are incredere in mine pentru ca mi-a dat multe task-uri care nu prea se dau la incepatori, pe care eu am reusit sa le duc la capat.

Mie imi place foarte mult, e un tip extraordinar dar...am aflat accidental de la altii ca are in plan o casatorie mai mult sau mai putin apropiata... Am ramas socata si suparata, nu il auzisem pomenind nimic de vreo prietena sau ceva mai serios...

Intrebarea este: care sunt sansele sa incepem o relatie, in conditiile in care, oricare ar fi tipa respectiva, noi petrecem mult impreuna si ne-am apropiat mult in sens emotional. Cat de dispus e un barbat sa "dea vrabia din mana pe cioara din par"? Deja cand stii ca e pe cale sa se casatoreasca, cartile par jucate. Dar eu cred ca atat timp cat nu are verigheta, mai e o sansa. Dar as dori sa aud si alte pareri, poate mai obiective....
0

#2 Utilizator offline   IuliaDy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 01 November 2007 - 08:31 PM

Faptul ca nu are verigheta pe deget nu inseamna ca e "liber". Si in plus o relatie la locul de munca e o lama cu doua taisuri.
0

#3 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 November 2007 - 08:35 PM

Vezi postareaIuliaDy, la Nov 1 2007, 08:31 PM, a spus:

Faptul ca nu are verigheta pe deget nu inseamna ca e "liber". Si in plus o relatie la locul de munca e o lama cu doua taisuri.

Asa e, dar el nu se purta ca si cum ar fi avut un angajament serios. Tipii implicati intr-o relatie stabila sunt ceva mai rezervati, am vazut si cred ca pot generaliza. Iar el nu e genul fustangiu, ci, dimpotriva, foarte serios in tot ce face.
0

#4 Utilizator offline   IuliaDy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 01 November 2007 - 08:42 PM

Daca e asa de serios cum spui poate tocmai din acest motiv nu ti-a vorbit despre viata lui in afara serviciului. Are o relatie amical-profesionala cu tine si nimic mai mult. Parerea mea.

Ti-a facut avansuri (nu neparat fizice) ?
0

#5 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 November 2007 - 08:53 PM

Vezi postareaIuliaDy, la Nov 1 2007, 08:42 PM, a spus:

Daca e asa de serios cum spui poate tocmai din acest motiv nu ti-a vorbit despre viata lui in afara serviciului. Are o relatie amical-profesionala cu tine si nimic mai mult. Parerea mea.

Ti-a facut avansuri (nu neparat fizice) ?

Depinde ce intelegi prin avansuri. Eu am spus deja de ceva priviri luuungi cu zambete, glume "complice" doar intre noi, si toate astea nu seamana, ci eu zic ca sunt flirt in toata regula. In plus, mi s-a parut destul de putin uzual ca, noua fiind, sa am de a face atat de mult cu seful, sa lucram impreuna,etc. De obicei mai intai te "lamuresc" colegii cum sta treaba in organizatie, nu isi face seful timp special, cu toate ca e ocupat pana peste cap.

Si da, a existat si o mana tinuta mult timp pe umarul meu intr-un context destul de putin relevant pentru un asemenea gest neoficial intre doua persoane care nu au vorbit altceva decat despre munca, la munca. Dar nu e genul care ar face gesturi gratuite, mai ales ca mi-a demonstrat in nenumarate randuri ca ma respecta.
0

#6 Utilizator offline   SimpluOana 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-September 07

Scris 01 November 2007 - 09:09 PM

Vezi postareaMalkia, la Nov 1 2007, 09:53 PM, a spus:

Depinde ce intelegi prin avansuri. Eu am spus deja de ceva priviri luuungi cu zambete, glume "complice" doar intre noi, si toate astea nu seamana, ci eu zic ca sunt flirt in toata regula. In plus, mi s-a parut destul de putin uzual ca, noua fiind, sa am de a face atat de mult cu seful, sa lucram impreuna,etc. De obicei mai intai te "lamuresc" colegii cum sta treaba in organizatie, nu isi face seful timp special, cu toate ca e ocupat pana peste cap.

Si da, a existat si o mana tinuta mult timp pe umarul meu intr-un context destul de putin relevant pentru un asemenea gest neoficial intre doua persoane care nu au vorbit altceva decat despre munca, la munca. Dar nu e genul care ar face gesturi gratuite, mai ales ca mi-a demonstrat in nenumarate randuri ca ma respecta.

Sa admoitem ca ar fi o sansa.
Dar te-ai gandit vreodata ca poate va aparea o alta care va crede in sansa ei tot asa cum crezi tu acum?
Crezi ca daca da"pasarea din mana"acuma nu o va da si data viitoare?
Mie,sincer,mi se pare a fi un tip total nehotarat.Asa ca:grija mare!
0

#7 Utilizator offline   Dally 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-May 07

Scris 01 November 2007 - 09:12 PM

Deschide ochii larg si mai bine lasa lucrurile asa cum sunt... (adica nu mergeti prea departe, s-ar putea sa te doara....)

Aceasta postare a fost editata de Hadaly: 01 November 2007 - 09:14 PM

0

#8 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 01 November 2007 - 09:18 PM

Vezi postareaSimpluOana, la Nov 1 2007, 09:09 PM, a spus:

Mie,sincer,mi se pare a fi un tip total nehotarat.

E o remarcă absolut gratuită. Nu poţi avea o astfel de părere pe baza a ceea ce-ţi povesteşte cineva :jester:

Aceasta postare a fost editata de harald: 01 November 2007 - 09:23 PM

0

#9 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 01 November 2007 - 09:22 PM

Vezi postareaharald, la Nov 1 2007, 09:13 PM, a spus:

E o remarcă absolut gratuită. Nu poţi avea o astfel de părere pe baza a ceea ce-ţi povesteşte cineva :P

Sincer mi se pare prea devreme sa spun chiar eu ca "e" cumva...cred ca e destul de greu sa cunosti un om cand toata conversatia se invarte in context strict profesional... E posibil sa fie nehotarat, dar eu zic ca este un "ceva" intre noi, apropos de ceea ce am scris mai sus. Seful nu se ocupa de noii angajati, asta intra in atributiile colegilor mai experimentati. Si sa si lucreze impreuna la proiecte? Plus flirtul...Hmmm... :jester:
0

#10 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 01 November 2007 - 09:23 PM

Vezi postareaMalkia, la Nov 1 2007, 08:53 PM, a spus:

Ştiu pe cineva care discută foarte deschis cu mine despre relaţiile ei foste şi actuale, clasificându-le foarte direct, obiectiv şi sincer.

Iar acea persoană ar spune că şeful "te place". Nu considera că te iubeşte, nu considera că nu poate trăi fără tine, nu considera că nu există o altă femeie cu care face dragoste. Doar atât, "te place". NU ţi-ar face rău niciodată, te respectă şi îi eşti dragă.

Shame on me, I've been there :jester:
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) De ce barbatii calca stramb GiiieeMan  152 13.536
Topic inchis iubirea e de trei feluri
din care doar unul e bun
ellla  16 7.165
Replici noi EXCLUSIV ROMANTICILOR>>>!
super oferta
rasarit_de_soare  2 2.938
Hot Topic (New) ce simt barbati la finalul unei relatii? fluture albastru  45 12.014
Hot Topic (New) o iubire prea perfecta... iubeSK  44 12.896