Probabil va intrebati de unde mi-a venit ideea acestei teme…Raspunsul este scurt si la obiect… Din viata de zi cu zi !
Fostul meu prieten, cu care am trait 4 ani si jumatate a fost plecat in Emirate timp de un an si jumatate.Ne-am despartit in urma cu 2 ani ..Despartirea a fost un act de lasitate din partea lui ….<<ne-am despartit prin telefon>> retineti dupa 4 ani si ceva de relatie!Va imaginati cat am plans si cat am suferit eu din cauza lui.Atunci am slabit 9 cag in doua saăpentruămâni.
Eu sunt genul de femei care iarta dar nu uita …de altfel nu imi place sa „dau eu papucii” unui baiat…insa am talentul de a provoca despartirea…printr-o tactica numai de mine stiuta…cand observ ca relatia nu mai merge (nu insel barbatul…daca la asta va gandeati). Barbatii vor sa fie ei cei care au privilegiul de a parasi o femei asa ca eu le fac la toti pe plac in acest sens.
In timpul relatiei a avut cateva scapari si anume …m-a inselat. Dezavantajul lui a fost ca eu stiam dar nu i-am reprosat niciodata acest lucru. Am preferat sa tac si sa fac pe proasta .
Acum o luna ….minunatul…a revenit acasa. De retinut eu am prieten de 1 an si ceva …cam de cand a plecat el in Emirate. Cand a ajuns acasa m-a cautat…ne-am intalnit intr-un bar (din greseala)…Dupa ce a baut putin…a inceput cu partrile lui de rau in ceea ce priveste FOSTA noastra relatie….scuze …pentru ceea ce facuse….Declaratii de dragoste …doar ne cunoastem foarte bine….
In clipa in care el a inceput cu repertoriul….<<sa-A ÎNTORS ROATA>> iar eu avand prieten (care este placat pe vas…si pe care nu la-am vazut de 9 luni…) mi-am refuzat fostul prieten TACTICOS…si la-am facut sa inteleaga ca sa-au schimbat multe in viata mea .Acum nu mai eram eu cea care plangea pentru o relatie esuata ….ci EL …care dupa foarte mult timp si-a dat seama CE A PIERDUT….si CE NU MAI POATE AVEA! Oricum DUMNEZEU …NU CULCA-TE . (probabil stiti expresia)
In concluzie << Fie roata si patrata …..>>