sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Fie roata si patrata ...tot se-nvarte ea o data adevarat sau fals Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dede2004 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-April 05

Scris 03 June 2005 - 02:04 PM

In tot ceea ce fac ...pun inainte de toate aceasta vorba ....
In viata ...de fiecare data cand am fost dezamagita ....m-am gandit la replica asta
Cand greseam eu ....de asemenea ....si chiar are un sambure de adevar....

Cand vezi cate se intampla in viata...cand suferi ...cand esti desiluzionat....cand persoana iubita iti distriuge toate sperantele ....in loc sa te razbuni ....nu preferi sa-ti spui replica asta in gand ?

FIE ROATA SI PATRATA TOT SE-NVARTE EA O DATA !

Voi ce parere aveti ...e adevarat sau fals? Vi sa-a intors vreodata roata ? ...sau celor care v-au ranit ???

Aceasta postare a fost editata de dede2004: 03 June 2005 - 02:31 PM

0

#2 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 05 June 2005 - 06:44 PM

poate ca e adevarata.....depinde mult de situatii :good:
0

#3 Utilizator offline   giovi 

• Life`s Good ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 05 June 2005 - 06:55 PM

cateodata e placut sa crezi asta; de ex daca cineva iti face ceva rau , zici "lasa ca i se intoarce lui" :Pe

cand eram mica, tati ma invata ceva de genu, dar el zicea :"binele pe care il faci, tie ti`la faci, iar raul pe care il faci, tie ti`la faci"
0

#4 Utilizator offline   AnMar 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-April 05

Scris 05 June 2005 - 09:33 PM

Da de multe ori si in situatii extreme pentru viata lor.E bine sa te feresti intotdeauna sa blestemi sau sa vorbesti de rau pe cineva ca totul se intoarce mai devreme sau mai tarziu ca un bumerang impotriva ta,cand ti-e viata mai draga si ramai... :good:
0

#5 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 06 June 2005 - 02:32 PM

Orice bine sau rau pe care le facem mai devreme sau mai tarziu se intorc asupra noastra. Nimic nu ramane neplatit. Atat doar ca nu trebuie sa ne gandim la asta. De multe ori nici nu luam in seama rasplata faptelor nostre, ci spunem doar ca asa a fost sa fie... bine sau rau :blinca:

Aceasta postare a fost editata de maybe: 06 June 2005 - 02:35 PM

0

#6 Utilizator offline   Marika 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 04-April 05

Scris 06 June 2005 - 02:42 PM

Asta avem tendinta sa spunem cand ( sau ca sa) ne resemnam: "lasa ca se intoarce roata!" . Deoarece nu sunt razbunatoare asa gandesc aproape de fiecare data cand cineva face un rau sau cand nu-mi merge bine!!! I se mai spune si "justitie divina"...
0

#7 Utilizator offline   elli24 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-March 05

Scris 06 June 2005 - 02:54 PM

maricaul, la Jun 6 2005, 03:42 PM, a spus:

Asta avem tendinta sa spunem cand ( sau ca sa) ne resemnam: "lasa ca se intoarce roata!" . Deoarece nu sunt razbunatoare asa gandesc aproape de fiecare data cand cineva face un rau sau cand nu-mi merge bine!!! I se mai spune si "justitie divina"...
[snapbacca]46933[/snapbacca]

mi-a placut mesajul tau.frumos spus....dar cateodata te intrebi:de ce e lumea asa rea,de ce ceilalti sunt atenti la tine si nu la ei,de ce iti poarta tie de grija. eu cred ca ei au de pierdut si ca pierd,de fapt,timp pretios,timp pe care trebuie sa si-la acorde lor,timp care trebuie pretuit.si trebuie pretuit de ei,cei care le poarta de grija altora.eu nu inteleg astfel de persoane si mi se par a fi oameni care nu se respecta pe ei,nu se apreciaza,nu au incredere in fortele proprii si au complexe foarte multe.adica, daca nu se vad pe ei si sunt atat de atenti la ce fac ceilalti.....nu stiu cand mai au timp de ei.am un exemplu destul de bun:eu sunt studenta in ultimul an si am avut exam.azi.un coleg a comentat dupa ce am iesit de la exam. ca trebuie sa fii nebun si ai nevoie de doctor daca se poate copia la exam. si nu copiezi.cea care a incercat sa nu copieze eram eu.am scris un subiect pe care la-am stiut si la urmatoarele 2 nu mi-am mai amintit si m-am uitat pe cursuri,ca sa-mi amintesc despre ce era vb. in subiect,ce trebuia scris.pe mine una m-a lasat masca acest comentariu si sunt curioasa ce va ajunge acest coleg peste vreo 10 ani.ce va face el in viata.va avea oare, tot asa,grija de altii?!?!?!?
0

#8 Utilizator offline   dede2004 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 26-April 05

Scris 09 June 2005 - 08:13 AM

Probabil va intrebati de unde mi-a venit ideea acestei teme…Raspunsul este scurt si la obiect… Din viata de zi cu zi !
Fostul meu prieten, cu care am trait 4 ani si jumatate a fost plecat in Emirate timp de un an si jumatate.Ne-am despartit in urma cu 2 ani ..Despartirea a fost un act de lasitate din partea lui ….<<ne-am despartit prin telefon>> retineti dupa 4 ani si ceva de relatie!Va imaginati cat am plans si cat am suferit eu din cauza lui.Atunci am slabit 9 cag in doua saăpentruămâni.
Eu sunt genul de femei care iarta dar nu uita …de altfel nu imi place sa „dau eu papucii” unui baiat…insa am talentul de a provoca despartirea…printr-o tactica numai de mine stiuta…cand observ ca relatia nu mai merge (nu insel barbatul…daca la asta va gandeati). Barbatii vor sa fie ei cei care au privilegiul de a parasi o femei asa ca eu le fac la toti pe plac in acest sens.
In timpul relatiei a avut cateva scapari si anume …m-a inselat. Dezavantajul lui a fost ca eu stiam dar nu i-am reprosat niciodata acest lucru. Am preferat sa tac si sa fac pe proasta .
Acum o luna ….minunatul…a revenit acasa. De retinut eu am prieten de 1 an si ceva …cam de cand a plecat el in Emirate. Cand a ajuns acasa m-a cautat…ne-am intalnit intr-un bar (din greseala)…Dupa ce a baut putin…a inceput cu partrile lui de rau in ceea ce priveste FOSTA noastra relatie….scuze …pentru ceea ce facuse….Declaratii de dragoste …doar ne cunoastem foarte bine….
In clipa in care el a inceput cu repertoriul….<<sa-A ÎNTORS ROATA>> iar eu avand prieten (care este placat pe vas…si pe care nu la-am vazut de 9 luni…) mi-am refuzat fostul prieten TACTICOS…si la-am facut sa inteleaga ca sa-au schimbat multe in viata mea .Acum nu mai eram eu cea care plangea pentru o relatie esuata ….ci EL …care dupa foarte mult timp si-a dat seama CE A PIERDUT….si CE NU MAI POATE AVEA! Oricum DUMNEZEU …NU CULCA-TE . (probabil stiti expresia)
In concluzie << Fie roata si patrata …..>> :good:
0

#9 Utilizator offline   timida 

• par increzuta...?
  • PipPip
  • Inregistrat: 23-May 05

Scris 12 June 2005 - 09:59 AM

dede2004, la Jun 9 2005, 10:13 AM, a spus:

...
In clipa in care el a inceput cu repertoriul….<<sa-A ÎNTORS ROATA>> iar eu avand prieten (care este placat pe vas…si pe care nu la-am vazut de 9 luni…) mi-am refuzat fostul prieten TACTICOS…si la-am facut sa inteleaga ca sa-au schimbat multe in viata mea .Acum nu mai eram eu cea care plangea pentru o relatie esuata ….ci EL …care dupa foarte mult timp si-a dat seama CE A PIERDUT….si CE NU MAI POATE AVEA!  Oricum DUMNEZEU …NU CULCA-TE . (probabil stiti expresia)
In concluzie << Fie roata si patrata …..>> :cheer:
[snapbacca]47607[/snapbacca]

Draga Dede!

Probabil ca "fostul"...ti-a provocat rani ce dor si dupa ce se vindeca. (vor trece in timp).Ai procedat corect, refuzandu-la! :cheer:
A fost o "lectie" dura pentru tine! Deschide larg ochii in viitoarele relatii!
Sa auzim numai de bine!
0

#10 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 12 June 2005 - 03:08 PM

Roata se invarte doar daca o invarti tu. Daca esti -predispus' la esecuri printr-o atitudine compatimitoare... atunci fiecare primeste ce merita :cheer:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Inundatii roportal  3 5.493