Pagina 1 din 1
As vrea niste sfaturi de la persoane de gen feminin Nu mai stiu ce sa cred despre prietena mea!!!
Scris 01 November 2007 - 10:37 AM
Suntem impreuna de ceva timp si de o bucata de vreme se poarta ciudat,adica asa simt eu,sa schimbat si imi zice ca nu mai e geloasa ca nu mai e posesiva ca ea sa schimbat,daca o intreb daca are pe cineva imi jura ca nu ca ea se comporta asa doar ca sa ma oftice pe mine ca sa scap eu de gelozie.Mentionez ca inainte era super geloasa si super posesiva si acum brusc sa schimbat si ma intreb oare ce sa fie? Am o mare neliniste si nu mai stiu ce sa mai cred asa ca va cer ajutorul poate a mai patit si altcineva acelasi lucru.
Scris 03 November 2007 - 12:26 PM
Care e problema? Ti'ai pierdut increderea in tine? crezi ca nu te mai iubeste?
Scris 10 November 2007 - 04:23 PM
RayBan, la Nov 1 2007, 10:37 AM, a spus:
Suntem impreuna de ceva timp si de o bucata de vreme se poarta ciudat,adica asa simt eu,sa schimbat si imi zice ca nu mai e geloasa ca nu mai e posesiva ca ea sa schimbat,daca o intreb daca are pe cineva imi jura ca nu ca ea se comporta asa doar ca sa ma oftice pe mine ca sa scap eu de gelozie.Mentionez ca inainte era super geloasa si super posesiva si acum brusc sa schimbat si ma intreb oare ce sa fie? Am o mare neliniste si nu mai stiu ce sa mai cred asa ca va cer ajutorul poate a mai patit si altcineva acelasi lucru.
Cred ca totusi ar trebuie sa te duci la un psiholog...Mai degraba problemele sunt la tine decat la ea si tu nu le vezi...Poate chiar s-a saturat de tine...Crezi ca esti cel mai tare din parcare ?
Scris 11 November 2007 - 07:37 PM
Poate i-ai dat tu de inteles ca te deranjeaza comportamentul ei, gelozia ei si atunci ea a incercat sa-ti fie pe plac si...
Scris 17 August 2009 - 07:09 PM
RayBan, la Nov 1 2007, 11:37 AM, a spus:
un om cand e gelos (si depaseste acea gelozie care te flateaza ) chiar posesiv inseamna ca nu are incredere intai in el apoi in functie de cazuri si in partener;daca ea vrea sa se schimbe in bine inseamna ca a constientizat problema ! tie de fapt ce nu-ti convine?sau ai nevoie de o tipa geloasa si doar in felul asta simti ca esti iubit?cred ca problema e la tine!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
credti ca este posibil asa ceva?
am nevoie de un sfat sau o sugestie |
valentin_vl | 5 | 3.138 |
|
ajutor...psihoterapeut | dinu | 22 | 13.208 |
|