sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

vreau net de la rds acus inplinesc un an de cand ai astept... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   fiorino 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-October 07

Scris 01 November 2007 - 08:24 AM

vreau internet...de la rds!!!!...mai am cateva zile si implinesc un an...,cam asa se plange un coleg de serviciu...au venit si au cablat tot dar uite ca a trecut un an fara cateva zile...si saracul tot asteapta...ce ziceti??? :doh: cica e ceva de legat la o cutie in scara blocului.are facute vre-o cateva reclamatii dar nimic..ca sa vedeti ca este real am sa va dau si niste date, contr.de furnizare servicii nr.732601xxxx din06.11.2006 cod xxxx...locuieste pe xxxxxxxxxxxxx iasi...da...cam asta este trista realitate... :focus: sa speram ca pana de sarbatori va putea intra si el pe acest portal de pe pc.personal....
0

#2 Utilizator offline   Simbiotik 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-April 07

Scris 04 December 2007 - 03:08 PM

Vezi postareafiorino, la Nov 1 2007, 08:24 AM, a spus:

vreau internet...de la rds!!!!...mai am cateva zile si implinesc un an...,cam asa se plange un coleg de serviciu...au venit si au cablat tot dar uite ca a trecut un an fara cateva zile...si saracul tot asteapta...ce ziceti??? :cheer: cica e ceva de legat la o cutie in scara blocului.are facute vre-o cateva reclamatii dar nimic..ca sa vedeti ca este real am sa va dau si niste date, contr.de furnizare servicii nr.732601xxxx din06.11.2006 cod xxxx...locuieste pe xxxxxxxxxxxxx iasi...da...cam asta este trista realitate... :airkiss: sa speram ca pana de sarbatori va putea intra si el pe acest portal de pe pc.personal....

Hmm... Eu in locul lui nu mi-as dori sa ma conectez la RDS. :cheer: Pana si acum regret :doh: ziua in care am facut aceasta greseala :flowers:

Aceasta postare a fost editata de Simbiotik: 04 December 2007 - 03:09 PM

0

#3 Utilizator offline   CONSTANTIN* 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 04-February 07

Scris 04 December 2007 - 03:22 PM

Vezi postareaSimbiotik, la Dec 4 2007, 03:08 PM, a spus:

Hmm... Eu in locul lui nu mi-as dori sa ma conectez la RDS. :flowers: Pana si acum regret :cheer: ziua in care am facut aceasta greseala :airkiss:

Subscriu!
Sa-si caute alt furnizor.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi RASPPPOE 098B? gogo21  2 2.387
Replici noi Nanonet Djlamaiee  1 1.991