sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

am nevoie de un sfat orice ajuta Evaluare topic: - - - - -

#41 Utilizator offline   Dj Might 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-July 05

Scris 07 July 2005 - 10:47 PM

Crystal C, ma bucur ca tii cum mine, dar situatia nu-i chair asa cum spui tu. Nu eu am chemat-o la cabana. Fii atent cum sta treaba:
De la banchet cand am vazut-o prima oara am observat ca se uita la mine cum dansam, recunosc recunosc danzez bine....un fine. Au trecut apoi vreo 3 saptamani....am avut examen...ea la fel...si apoi imi spune varumeo:.

- Vlade! Merem In 11 Iulie La Gura Slata (asa ii spune la loc...numere este si piperat da noi).
- Bine mah, cine mai vine?? Pai vine Cezara (prietena cea mai buna cu Gerogiana si totodata o buna prietena de a mea) asa....cezara mai vine si cu prietena ei....HOPA...cum o cheama ??
- Pai.... o cheama Georgiana.

Aici mi sa luminat fata. Mi-am zis ca la cabana o dau gata. Chestia a fost ca la examenul de Engleza si Franceza (chestii neimportante) am nimerit cu ea in sala. Am rams mirat cand imi stie numele, vorbea cu mine de parca am facut cunostiinta. Bineinteles ca Cezara i-a povestit de mine, ca doar am vorbit si cu ea (cezara). Ea ea dat numarul, etc etc si iaca nimersc cu ea si Cezara dupa examen la un suc. Am vorbit putin cu ea. A doua zii....de dimineata pana seara am fost tot cu ea. Pe la 2 la un suc: Ma intreaba Gina (asa i se spune la Georgiana....desi nu ii place....ii place Georgi):
- Si tu cu cine vii la cabana, cu prietena ??

Am ramas uimit. Eu I-am raspuns zambind.

- Da vin cu prietena...fratele meu de 11 ani.

sa-a uitat si ea la mine si a zambit...Au mai trecut 2 min si ma intreaba din nou:

- Cu Dora vrei sa te combini ??? (dora este o prietena cu care am avut aventuri anul trecut tot la cabana...aventuri ce sa zic...nu am stat cu ea....fata aia era inebunita dupa mine si am vrut sa fiu mitocan, m-am pupat cu ea o zii si gata servus....din nou i-a povestit Cezara, avea si numarul meu de telefon)

Eu i-am raspuns: Din nou amuzat

- Draga, de o mai vad pe Dora fac alergie.

Ea a izbucnit in ras...se vedea ca era incantata.Apoi un prieten de la masa...spune (era galagie...nu au auzit toti de la masa...doar eu, Gina si Cezara):

- Gina, nu pricepi ca tu esti in centrul atentiei.

Aici din nou a izbucnit de fericire. Mi-am dat seama ca ii place de mine. Apoi am plecat sa mananc...ele au ramas in continuare la masa...ma introc si incep sa o iau la discotii...dar nu ezit sa spun ca de fiecare data era si Cezara in preajma...iar subiectul se referea din 100% doar 10% in special la ea. Eram ca un prostanac ce vorbeste despre el....ele ascultau si se mirau..IMI vine sa-mi iau gatul pentru prostia mea, cred ca mi-la si iau la urma urmei.....glumesc. : )

Deci asa.....acum dupa o zii intreaga cu ea...pe la ora 11 aveam sa aflu de la un prieten bun cu ea (cel care a spus ca este in centrul atentie la masa) ca acesta a intrebat-o ce parere are de mine si daca ar vrea sa stea cu mine cat timp eu am fost plecat ( lsa mananc ). Auzi ce idiot....mi-o venit sa-la spanzur. Raspunsul la intrebarea asta nu la-am inteles. O data mi-a spus ca era indecisa....blah blah blah o data ca nu ca etc etc etc blah blah...nu am realizat nimica. DECI EU DE LA ORA 2 MA INVARTEAM IN JURUL EI IAR EA STIAM CE AM EU IN CAP. Distrus. <de> <I> <sa> <te> <R> <U> <sa>. A doua zii am vorbit cu Cezara prin telefon/sms si ute ce mi-a spus dupa ce a inrtebat-o ea ca CEA MAI BUNA prietena ce zice de mine. Uite iti CITEZ SMS-ul :

" Auzi, acum am fost cu Giorgi prin oras si am intrebat-o ce parere are despre tine, deastea. O zis ca bune, da te vede ca pe un amic. De asta imi era fric. Daca te vede asa, nu mai ai nici o sansa. sincer!sa nu o chemi in oras ca nu vine singura, numa cu mine Ce sa mai fac ? O zis ca la Cabana nu vrea sa aiba nici un iubitel Poate cand ne intoarcem. Nu mai am ce sa fac am incercat de toate. nici cum nu vrea. O zis sa vada cum te porti la cabana. Asa ca vezi ce faci..."

Vezi si tu am cazut moral, bineinteles ca mi-am dat seama de gresala. Din toata treaba 50% am stricat eu iar 50% cretinul de MACHO si de pe.I.M.pe si de COMBINATOR DE DOI LEI ca nu am cum sai spun altcumva, care o intrebat-o direct: Tuuuu....faaaah....stai cu asta....baiat misto...sa mor eu. Ce zici...vrei???

Intre timp am mai vorbit cu Cezara care are si ea o parare plus si care vrea sa o ajute pe draga ei prietena...Giorgi uite niste MSG.

<<am intrebato de ce fac asta, adica de ce se implica asa de mult intreaba dintre mine si Gina>> uite cu mi-a raspuns:

- "Sti de ce o fac? pentru ea. Cum ti-am spus nu o mai avut nici un iubitel pana acum si credema, eu cred ca tu esti PERFECT pentru ea. Siincer. Sa nu te umflii in pene :agresiv:),ii parerea mea, nu a ei."

Mai apoi Cezara a ajuns si pe la astre (nebuna si fata asta ca si mine). Culmea Eu TAUR es CAPRICORN...cele mai perfect zodii. Adica se potivesc cel mai bine dintre toate zodiile. Pana acum nu credeam in astre...acum incepe sa ma intereseze. Sunt nebun dupa fata asta...lucrul asta nu i la-am aratat...bine ca asta nu mi-a scapat. Numa asta mai imi trebuia si era GATA GATA.

Doua zile nu am mai vazut-o si le-am spus la toti sa nu ii mai pomeneasca de mine nimica...da nimica...si la cabana voi vedea ce fac....de asta am cerut si sfatul vostru.

<><<><><><><><><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<><

Cam asa sta treaba...sunt nebun...si totusi nu imi vine sa cred cum am putut-o comite asa usor cu fata asta ( bineinteles cu ajutorul remarcabil al lui MACHO, PIMP, etc). Fata asta sa-a intresat foarte mult de mine in perioada dintre BANCHET si Ultimele 10 Zile. sunt sigur ca in acest timp isi facea planuri...asa cum imi fac eu acum...acum stie tot despre mine...prea mult.

Bineinteles ca nu ma las batut...puctul forte la mine este ca sunt Foarte Insistent....atunci cand mi-am pus ceva in minete...treaba aceea sunt sigur ca o voi duca la capat...iar daca nu o duc ma simt prost si imi pare rau aprox o saptamana. Pun prea mult suflet in cea ce fac. Insitenta ma ajuta in multe cazuri dar iata ca in acest caz ma ingropat....acum tot ajutat de insistenta si de ajutorul Vostru trebuie sa ma dezgrop...

As mai dorii sa piperati Ideeile pe care mi le-ati dat...mai ales tu Crystal...care vad ca te pricepi...stii si tu...replici...smecherii de alea ca nu ma pricep...voi ramane fara idei, si acolo nu ma pot ascunde.

MARATON...vreau sa va felicit pe toti cea care au avut rabdare sa citeasca acest POst....CONGRATULATIOOOONS !! [claps] [claps] [claps] Am luat-o razna !!
0

#42 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 07 July 2005 - 11:53 PM

Doamne dar mult mai vorbesti...In felul asta isi va pierde interesul pentru tine....Daca vrei sa faci o fata sa te placa arata-i si putin dezinteres. Abia atunci va realiza cat te place (asta in cazul in care intradevar te place).
Multa bafta si tine-ne la curent cu ce vei face...

#43 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 08 July 2005 - 09:35 AM

waw :doh: .. a mai ramas loc si pentru pareri... eu am 17 ani si imi aduc aminte cum gandeam noi la 15 ani...pana in momentul in care ai un prieten orice baiat de pe strada e simpatic..asta nu inseamna ca tr sa te arunci cu capul inainte..

mah baiatule toate lumea critica femeia ca vb mult ..de ce vrei tu sa schimbi acest lucru.. cauta in fiecare zi sa abordezi un singur subiect iar daca e complex lasa ceva si pentru alta zi nu vb prea mult ca asa cum ai zis tu "ramai fara idei" :-

eu din acest motiv il urasc pe prietenul meu ca acum tace si rar mai avem o discutie in care si el sa vb incat sa avem o discutie completa ...

as putea spune ca am fost cam in aceasi situatie ca si voi.. nu in totalitate deoarece eu am mai avut 3-4 prieteni..nimic serios doar asa...trecator sa nu zic ca nu am avut

actualul meu prieten a trecut prin aceasi situatie ca tine..el era cam golan si umbla mult prin cluburi ( acum sa cam ras :- ) noi suntem colegi de clasa..el a pus ochii (se gabdea aiurea) pe mine din clasa a 9 a.. eu ins chimb nici nu stiam ca exista.. in timp el fiind sefu clasii a ajuns sa stea cu mien in banca si atunci a realizat ca eu sunt fata cuminte si am ramas amici..el a plecat in italai si a vb cu maicasa de mien ..de atunci de fiecare data cand era trist sora lui radea de el si ii spuena "te gandesti la ana ::): "

cand a venit in tara si-a dat seama ca ii place de mien si a inceract sa fie cu mien..eu nu am vrut nici in ruptul capului si el era distrus.. eram doar prieteni/colegi pentru mine

in timp ne-am intalnit in afara scolii la insistentele lui dar a fost doar asa intre prietenia m vb juma de ora si am plecat ca aveam treaba..am plecat din localitatea si ma suna si imi trimitea msg zilnic si chiar a vrut sa vina dupa mine dar veneam eu in localitate si nu mai avea rost

apoi am fost la un film cu el si o alta coelga care a insistat sa mergem ca e filmu misto..el ne-a invitat
el incerac sa vb cu mine cu vrajeala ..lucru care nu tine la mine si cand am plecat iam scris acest lucru intr-un msg si a doua zi primesc msg de la acea colega ce vine in vizita la mien..fata nu stia unde stau decat din vedere..deci mi sa parut ciudat msg ei..pana la urma nu a gasit blocul si am coborat eu si jos era ea cu iuli(prietenul meu) care evea o hartie in mana si care cauta blocul meu ca el nu pleaca de la mine de al usa...daorme acolo pana am sa il ascult si am sa il cred ca el chiar tine la mine...in ziua aia ne-am plimbat am vb si am ramas impreuna si sapt viitoare facem 1 an si 3 luni...primele luni au fost pline de surprize..mia facut o petrecere surpriza de ziua mea si multe alte chestii..acum el munceste..e garfician si nu are mult timp da isi face ca fac eu urat :) si e cam bolnavior.. dar multumit si fericit ca a reusit sa imi arate ca tine la mine

nu stiu ce o sa intelegi din povestea mea dar daca tii cu adevarat la ea si nu faci din incercarile tale o provocare pentru tine in sensul ca la final cand ea cedeaza tu nu mai esti interesat insista si in timp ii inveti micile poalceri si i le faci si ii arati ca merita sa riste pentru tine sa incerce aceasta relatie...daca sentimentele tale sunt adevarate iti urez bafta ..daca nu..renunta la ea..daca nu a mai avut prieten faptul ca va ceda la tine si tu o vei rani o va marac mult si nu e bine pentru viata ei de adolescenta .. oca

te pup dulce si bafta

pe.sa. VEZI CA SI ALTII VB MULT..POATE CA TE-AS INTRECE :agresiv:

Aceasta postare a fost editata de realtv: 08 July 2005 - 09:41 AM

0

#44 Utilizator offline   Dj Might 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-July 05

Scris 08 July 2005 - 12:11 PM

Faina poveste Realtv, as fi vrut sa fie ca si tine si Giorgiana, adica sa priveasca si cat de mult tine baiatul la ea, nu doar ce ar putea face pentru ea. Foarte putine sunt asa.... De fapt cine stie poate si Giorgiana este asa dar nu am descoperit eu. De scris ai scris mult...si cu asta te felicit, dar mai ai pana sa ma ajungi : ). Poti sa mai imi scrii si altceva...de exemplu replici cheie...cu era exemplul lui Crystal...te uiti la inel sau ceva si apoi ii dai drumul brusc...stii tu...ca doar esti fata, cum te-ar putea face un baiat sa te indragostesti de el dupa ce consti multe la el...de fapt...voi fetele va putetipune in pielea Ginei. Eu fac cea ce ziceti...voi sunt ca o masina de test...va promit ca le incerc pe toate...

Ariana...bineinteles ca va tin la curent...chiar dupa ce vin de la cabana o sa va bag o poveste dinaia lunga...stiti voi...asa ca pregatiti-va. :agresiv:.
0

#45 Utilizator offline   realtv 

• ursuletz
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-April 05

Scris 08 July 2005 - 08:53 PM

:doh:" mai vedem noi la faza cu vb ..imi place sa vb cand am ce asa ca nu cred ca o sa am ocazia sa iti demonstrez cat pot vb :De

acum nu stiu ce sa iti spun cu sfaturile..mie imi plac surprizele..defectul meu e ca nu stiu cum sa reactionez..dar a fost o surpriza placuta cand un prieten de al meu a venit la primele trei intalniri cu cate un trandafir rosu..nu cred ca te ajuta asta pentru ca nu sunteti impreuna dar ...

eu in ziua cand am inceput relatia cu iuli i-am spus ca relatia asta nu va tine mai mult de 2 sapt ( stiind ca e golan si ca sigur ..o sa fie complicatii :De ) faza e ca am riscat

in alta ordien de idei prietenii influenteaza mult..eu tocmai am convins-o pe prietena mea sa incerce o relatie cu baiatul care umbla dupa ea de 1 an si cevasi cu care a fost anu trecut de valentine`sa day 1 sapt si acum sunt impreuna si nu mai dau eu de ea :- ce rea e viata.. :agresiv:

acum nu mai stiu ce sa spun ..poate mai revin.. :Pe pa pa

Aceasta postare a fost editata de realtv: 08 July 2005 - 08:55 PM

0

#46 Utilizator offline   suspect 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-July 05

Scris 21 July 2005 - 01:19 AM

probabil povestea se termina o data cu venirea de la munte :) ce ai facut ? :Pe sunt curios :De :blinca: 8)
0

#47 Utilizator offline   rap_girl_4u 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 17-July 05

Scris 21 July 2005 - 08:54 PM

Parerea mea este ca trebuie sa o mai racesti un pic cu ea...Adica sa nu-i mai arati ca esti indragostit pana peste cap de ea(crede-ma ca styu cum e)...Las-o un pic mai rece...Ti-o spun din experienta... :)
0

#48 Utilizator offline   lucia_lia2000 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-July 05

Scris 14 August 2005 - 10:35 AM

qqqanonymusqqq, la Jul 6 2005, 10:26 AM, a spus:

Nu am disparut. Citesc toate raspunsurile. Pana acum nu stiu ce sa zic. M-am despartit de persoana respectiva. Nu stiu daca rezist. Nu stiu cat rezist. Oricum ea a luat-o de buna si deja are alte planuri pentru urmatoarele cateva luni. Probabil ca oricum nu voi avea de ales si va trebui sa dispar.
[snapbacca]53480[/snapbacca]

Stii care e problema? Ca de obicei relatiile astea neexplicate clar nu rezista. Poate ea sa-a plictisit de tine, poate ca nu gaseste in tine acel sprijin moral de care are nevoie. Ca o persoana care a trecut prin doua casnicii, ambele nereusite!!!, pot sa-ti spun ca eu, de exemplu, nu pot accepta sa stau langa cineva care nu-mi ofera acel umar pe care nu neaparat sa plang dar sa ma bazez atunci cand mi-e greu. Daca prima casnicie nu a mers pentru ca chiar a existat acea nepotrivire totala de caracter pe care amandoi am ignorat-o, a doua sa-a stricat pentru ca sotul meu intrase in niste afaceri necurate, il cautau unii pe la usa, primeam amenintari etc. Fiindca din prima casnicie am un copil care tocmai azi a implinit 13 ani, am considerat ca este mai bine sa-la las cu banii si afacerile lui iar eu sa-mi cresc copilul in liniste, fara teama ca mi-la gatuie cineva. Pot sa spun ca ne-am inteles bine, dar starea de nesiguranta cauzata de amenintari si inerentele certuri m-a determinat sa fiu radicala. In cazul tau, nu stiu ce sa spun, doar tu stii ce a fost clar intre voi. Insa daca ea "deja are alte planuri pentru urmatoarele cateva luni"... sorry... cu asa om tare mi-e ca nu poti face casa buna. A fi cu cineva, casatorit sau nu implica anumite responsabilitati, ca sa nu mai vorbesc de dragoste, intelegere, incredere si restul. Ori daca ei nu i-a pasat de tine si sa-a comportat asa... mai bine ca ai rupt relatia. Vorba aia "pour la-amour faut etre deux". O sa treci si peste asta cu certitudine, chiardaca acum ai impresia ca totul e zero fiindca nu e ea. Curaj, sta in puterea oamenilor sa o ia de la capat!
0

#49 Utilizator offline   blimp 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-August 05

Scris 14 August 2005 - 11:25 AM

lucia_lia2000, la Aug 14 2005, 10:35 AM, a spus:

Curaj, sta in puterea oamenilor sa o ia de la capat!
[snapbacca]60301[/snapbacca]

dom-le.. imi ridic basca abundentei in cinstea ta... :soc: e revoltator de tonica o atitudine ca asta..:doh: ma bucur ca mai sunt oameni care sa fie atat de increzatori in ziua de maine...
0

#50 Utilizator offline   Bebela 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-August 05

Scris 15 August 2005 - 05:59 PM

Cred ca mai bine o lasi balta ..... o sa iti vina si randu tau sa gasesti o fata care sa te iubeasca si sa o iubesti ..... ce de acum doar te foloseste....... si decat sa stai cu ea si ea sa se gandeasca la altu mai bine lasa-o balta..... parerea mea ...
0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis prietena mea cea mai buna dena_rbd  13 24.593
Topic inchis help me !
am nevoie de un sfat
TRM  4 3.916
Topic inchis Atasamente Dragostea Adevarata. Anabol  42 13.062
Topic inchis Cum sa stii insa daca si reciproca este adevarata? Vitamin  6 5.869
Topic inchis "strainul chipes" ma face confuza
...please help...
BunicaBateBurta  29 5.088