De la banchet cand am vazut-o prima oara am observat ca se uita la mine cum dansam, recunosc recunosc danzez bine....un fine. Au trecut apoi vreo 3 saptamani....am avut examen...ea la fel...si apoi imi spune varumeo:.
- Vlade! Merem In 11 Iulie La Gura Slata (asa ii spune la loc...numere este si piperat da noi).
- Bine mah, cine mai vine?? Pai vine Cezara (prietena cea mai buna cu Gerogiana si totodata o buna prietena de a mea) asa....cezara mai vine si cu prietena ei....HOPA...cum o cheama ??
- Pai.... o cheama Georgiana.
Aici mi sa luminat fata. Mi-am zis ca la cabana o dau gata. Chestia a fost ca la examenul de Engleza si Franceza (chestii neimportante) am nimerit cu ea in sala. Am rams mirat cand imi stie numele, vorbea cu mine de parca am facut cunostiinta. Bineinteles ca Cezara i-a povestit de mine, ca doar am vorbit si cu ea (cezara). Ea ea dat numarul, etc etc si iaca nimersc cu ea si Cezara dupa examen la un suc. Am vorbit putin cu ea. A doua zii....de dimineata pana seara am fost tot cu ea. Pe la 2 la un suc: Ma intreaba Gina (asa i se spune la Georgiana....desi nu ii place....ii place Georgi):
- Si tu cu cine vii la cabana, cu prietena ??
Am ramas uimit. Eu I-am raspuns zambind.
- Da vin cu prietena...fratele meu de 11 ani.
sa-a uitat si ea la mine si a zambit...Au mai trecut 2 min si ma intreaba din nou:
- Cu Dora vrei sa te combini ??? (dora este o prietena cu care am avut aventuri anul trecut tot la cabana...aventuri ce sa zic...nu am stat cu ea....fata aia era inebunita dupa mine si am vrut sa fiu mitocan, m-am pupat cu ea o zii si gata servus....din nou i-a povestit Cezara, avea si numarul meu de telefon)
Eu i-am raspuns: Din nou amuzat
- Draga, de o mai vad pe Dora fac alergie.
Ea a izbucnit in ras...se vedea ca era incantata.Apoi un prieten de la masa...spune (era galagie...nu au auzit toti de la masa...doar eu, Gina si Cezara):
- Gina, nu pricepi ca tu esti in centrul atentiei.
Aici din nou a izbucnit de fericire. Mi-am dat seama ca ii place de mine. Apoi am plecat sa mananc...ele au ramas in continuare la masa...ma introc si incep sa o iau la discotii...dar nu ezit sa spun ca de fiecare data era si Cezara in preajma...iar subiectul se referea din 100% doar 10% in special la ea. Eram ca un prostanac ce vorbeste despre el....ele ascultau si se mirau..IMI vine sa-mi iau gatul pentru prostia mea, cred ca mi-la si iau la urma urmei.....glumesc. : )
Deci asa.....acum dupa o zii intreaga cu ea...pe la ora 11 aveam sa aflu de la un prieten bun cu ea (cel care a spus ca este in centrul atentie la masa) ca acesta a intrebat-o ce parere are de mine si daca ar vrea sa stea cu mine cat timp eu am fost plecat ( lsa mananc ). Auzi ce idiot....mi-o venit sa-la spanzur. Raspunsul la intrebarea asta nu la-am inteles. O data mi-a spus ca era indecisa....blah blah blah o data ca nu ca etc etc etc blah blah...nu am realizat nimica. DECI EU DE LA ORA 2 MA INVARTEAM IN JURUL EI IAR EA STIAM CE AM EU IN CAP. Distrus. <de> <I> <sa> <te> <R> <U> <sa>. A doua zii am vorbit cu Cezara prin telefon/sms si ute ce mi-a spus dupa ce a inrtebat-o ea ca CEA MAI BUNA prietena ce zice de mine. Uite iti CITEZ SMS-ul :
" Auzi, acum am fost cu Giorgi prin oras si am intrebat-o ce parere are despre tine, deastea. O zis ca bune, da te vede ca pe un amic. De asta imi era fric. Daca te vede asa, nu mai ai nici o sansa. sincer!sa nu o chemi in oras ca nu vine singura, numa cu mine Ce sa mai fac ? O zis ca la Cabana nu vrea sa aiba nici un iubitel Poate cand ne intoarcem. Nu mai am ce sa fac am incercat de toate. nici cum nu vrea. O zis sa vada cum te porti la cabana. Asa ca vezi ce faci..."
Vezi si tu am cazut moral, bineinteles ca mi-am dat seama de gresala. Din toata treaba 50% am stricat eu iar 50% cretinul de MACHO si de pe.I.M.pe si de COMBINATOR DE DOI LEI ca nu am cum sai spun altcumva, care o intrebat-o direct: Tuuuu....faaaah....stai cu asta....baiat misto...sa mor eu. Ce zici...vrei???
Intre timp am mai vorbit cu Cezara care are si ea o parare plus si care vrea sa o ajute pe draga ei prietena...Giorgi uite niste MSG.
<<am intrebato de ce fac asta, adica de ce se implica asa de mult intreaba dintre mine si Gina>> uite cu mi-a raspuns:
- "Sti de ce o fac? pentru ea. Cum ti-am spus nu o mai avut nici un iubitel pana acum si credema, eu cred ca tu esti PERFECT pentru ea. Siincer. Sa nu te umflii in pene
Mai apoi Cezara a ajuns si pe la astre (nebuna si fata asta ca si mine). Culmea Eu TAUR es CAPRICORN...cele mai perfect zodii. Adica se potivesc cel mai bine dintre toate zodiile. Pana acum nu credeam in astre...acum incepe sa ma intereseze. Sunt nebun dupa fata asta...lucrul asta nu i la-am aratat...bine ca asta nu mi-a scapat. Numa asta mai imi trebuia si era GATA GATA.
Doua zile nu am mai vazut-o si le-am spus la toti sa nu ii mai pomeneasca de mine nimica...da nimica...si la cabana voi vedea ce fac....de asta am cerut si sfatul vostru.
<><<><><><><><><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<><
Cam asa sta treaba...sunt nebun...si totusi nu imi vine sa cred cum am putut-o comite asa usor cu fata asta ( bineinteles cu ajutorul remarcabil al lui MACHO, PIMP, etc). Fata asta sa-a intresat foarte mult de mine in perioada dintre BANCHET si Ultimele 10 Zile. sunt sigur ca in acest timp isi facea planuri...asa cum imi fac eu acum...acum stie tot despre mine...prea mult.
Bineinteles ca nu ma las batut...puctul forte la mine este ca sunt Foarte Insistent....atunci cand mi-am pus ceva in minete...treaba aceea sunt sigur ca o voi duca la capat...iar daca nu o duc ma simt prost si imi pare rau aprox o saptamana. Pun prea mult suflet in cea ce fac. Insitenta ma ajuta in multe cazuri dar iata ca in acest caz ma ingropat....acum tot ajutat de insistenta si de ajutorul Vostru trebuie sa ma dezgrop...
As mai dorii sa piperati Ideeile pe care mi le-ati dat...mai ales tu Crystal...care vad ca te pricepi...stii si tu...replici...smecherii de alea ca nu ma pricep...voi ramane fara idei, si acolo nu ma pot ascunde.
MARATON...vreau sa va felicit pe toti cea care au avut rabdare sa citeasca acest POst....CONGRATULATIOOOONS !! [claps] [claps] [claps] Am luat-o razna !!
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis