am nevoie de un sfat orice ajuta
Scris 04 June 2005 - 08:30 AM
Scris 04 June 2005 - 11:41 PM
Inceteaza sa te mai comporti ca un catelus, esti barbat ce mama naibii.
Nu o sa ai o femeie ca ea decat atunci cand o sa inveti sa te comporti ca un barbat si nu ca un cersetor.
Invata ca in viata nu poti cersi dragostea.
Scris 05 June 2005 - 01:10 AM
Multa bafta iti doresc si....sa fii iubit
Scris 05 June 2005 - 04:20 AM
sau sta cu tine din mila ca te vede disperat poate ,am fost in situatia asta si pana la urma sa-a dovedit a fii un esec ,incearca sa iti gasesti alta fata iesi cu cineva care iti face placere ,inteleg ca tu o vezi doar pe ea si numai pe eadar fa asta fortat iesi cu cineva in felul acesta poate vei observa ceva mult mai frumos mai placut la alta persoana si iti v-a place mai mult ,in felul acesta poate o vei putea sa o uiti gandeste totul la rece,tu vei suferi nu ea asa ca treci la treaba cat mai repede ai sa vezi ca o sa imi dai dreptate ,cd vei iubi din nou alta persoana si ea la fel stii ce o sa zici :<ba dar prost am mai fost ,stateam si sufeream cd erau ataea femei frumoase si care ma placeau ,ee oricum nu imi pare rau a fost o experienta >dc. gresesc scuze,asta este parerea mea.BAFTA si ai incredere in tine
Scris 05 June 2005 - 09:27 AM
gandestete ca numai tu ai dat pana acum si meriti si tu sa fii putin bagat in seama , poate chiar alintat
tr sa simti si tu ca cineva te iubeste...si daca ea nu tine deloc la tine si nu iti va acorda aceste atentii acar putin orgoliu sa ai si sa spui....eu am dat dar nu primesc nimic, pentru ce sa sufar aiurea..,.Incearca asta... BAFTA
Scris 07 June 2005 - 09:50 AM
Pentru cei care nu inteleg postul lui proweb, mesajul anterior, cu o aberatie a cuiva, a fost sters. Proweb, ai dreptate!
Aceasta postare a fost editata de Crystal_C: 08 June 2005 - 12:43 AM
Scris 13 June 2005 - 10:30 PM
Asa ca incearca sa te departezi de ea...ca daca vei fi in preajam ei..nu o ei putea uita..si asta zic din experienta...(deci am doar 17 ani)...la-o pe ea sa-si vada de viata ei..si mai ales tu vezi-ti de viata ta..departe de ea
Scris 14 June 2005 - 07:57 PM
Tu trebuie sa vezi realitatea, sa o accepti si sa mergi mai departe unde o sa fii apreciat, respectat, dorit, iubit etc. all that good stuff .
Mi sa-a parut interesanta fraza "sa ma insor cu ea si sa-o am ptr restul vietii linga mine" ori cel putin suna cam asa,
oare ce te face sa crezi ca o sa vrea sa se marite cu tine sau sa mai spun stea cu tine, oare tu nu ai auzit de cuvintul DIVORt ???
Faptul ca ea ti-a marturisit ca iubeste pe fostul ei prieten, deja tu esti eliminat din poza, poate simte compatimire ptr. tine, si o anumita simpatie, dar dragoste in nici un caz. concluzia mea este ca iti pierzi timpul si te amagesti si te chinuiesti degeaba, sper sa iesi din impas, mult noroc.
Scris 14 June 2005 - 08:56 PM
Nu cred ca ar fi o solutie sa o "obligi" sa stea langa tine fara niciun sentiment. Nu poti pune stapanire pe viata cuiva. Daca ea nu mai vrea asta este!
Acum vreau sa te pui in situatia ei. Cum e sa stai cu cineva care nu te iubeste? Groaznic iti spun eu! La un moment dat tot o sa plece si ai mai pierdut si 10 sau poate 15 ani din viata casatorit cu ea.
Eu zic sa fuuuuugi cat te tin picioarele si sa-ti refaci viata.
Scris 17 June 2005 - 08:59 AM
Omul are doua maini, doua picioare, doi ochi, doua urechi..., dar o singura inima, si o viata pentru ca sa isi gaseasca perechea.
Daca iubesti iar persoana respactiva nu-rti poate raspunde la iubire, inseamna ca este un defect undeva. Cel mai adesea este la cel care crede ca iubeste.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Amant(a)
Greseala sau NU ? |
etileed | 394 | 47.347 |
|
Iubire, dragoste, dezamagire... |
catzelus | 606 | 68.784 |
|