Increderea
Scris 28 October 2007 - 03:35 PM
Stim cu totii ca increderea se castiga in timp.In cine putem avea incredere?
Cum ne dam seama daca o persoana este de incredere sau nu?
Scris 28 October 2007 - 03:37 PM
Scris 28 October 2007 - 03:41 PM
deea_s, la Oct 28 2007, 04:35 PM, a spus:
Stim cu totii ca increderea se castiga in timp.In cine putem avea incredere?
Cum ne dam seama daca o persoana este de incredere sau nu?
Probabil ca increderea este un fel de loterie . Poti avea incredere intr-un om pana ajungi intr-o situatie limita in care ai mare nevoie de ajutorul acelei persoane si esti lasat singur . Increderea ar trebui sa fie fata de familie in primul rand .
Nu stiu daca exista probe prin care sa poti masura daca o persoana este de incredere sau nu , acest lucru se poate demonstra numai in anumite situatii .
Scris 28 October 2007 - 03:43 PM
Va rog sa postati doar daca aveti intr-adevar ceva de spus despre acest subiect.Propuneti si alte abordari daca doriti.
Scris 28 October 2007 - 03:48 PM
Cine si-a pierdut increderea in semeni e sortit la singuratate si o existenta chinuita.
DA, sunt cazuri cand asteptarile ne sunt inselate, dar nu e decat firea umana de vina prin imperfectiunile ei.
Apoi frecvent se intampla sa nu dam dovada de obiectivitate la aprecierea increderii din cauza egoismului din fiecare, sau din neintelegere.
DA, eu am incredere in oameni si ii consider egali mie, pana la proba contrarie.
Dar cel mai important e sa stii si sa poti ierta!
Scris 28 October 2007 - 04:27 PM
puiu.t, la Oct 28 2007, 03:48 PM, a spus:
Asa este.Nu trebuie sa-ti pierzi increderea in oameni dar nici sa te increzi in oricine nu?
Vi s-a intamplat vreodata ca o persoana care desi va stie de putin timp ,sa va povesteasca niste lucruri mai personale sa le zicem si sa va intrebati de ce va povesteste tocmai voua?Este poate pt faptul ca le inspirati incredere.
Scris 28 October 2007 - 04:42 PM
deea_s, la Oct 28 2007, 07:27 AM, a spus:
Vi s-a intamplat vreodata ca o persoana care desi va stie de putin timp ,sa va povesteasca niste lucruri mai personale sa le zicem si sa va intrebati de ce va povesteste tocmai voua?Este poate pt faptul ca le inspirati incredere.
Da, mi s-a intamplat. Nu e vorba de inspirat incredere. E pur si simplu vorba de oameni singuri care prefera sa se destainuie unui strain ca sa se simta mai bine. Isi arunca mizeriile sau durerile sau chinurile inafara si se relaxeaza. Cam asta fac si mare parte dintre roportalienii cu probleme care isi povestesc vietile pe diverse subiecte de aici. Ii face sa se simta mai bine.
Increderea in oameni o acorzi dupa cum iti dicteaza intuitia. Intuitia se poate dezvolta in timp, poti sa lucrezi la ea.
Scris 17 November 2007 - 08:53 PM
deea_s, la Oct 28 2007, 06:27 PM, a spus:
Pentru mine a devenit o obisnuinta. Dar ciudat este faptul ca tin minte, uneori chiar detaliat ce mi se povesteste, ani intregi. Uneori mi se pare ca persoana care sta si-mi povesteste...se elibereaza de energiile negative. Oare le absorb eu?
Scris 17 November 2007 - 08:59 PM
deea_s, la Oct 28 2007, 04:27 PM, a spus:
Eu numesc persoanele astea altfel"persoane care se baga cu forta in sufletul tau"..
99% gresesc..dar evit sa ma consider"apta"pentru astfel de discutii dupa putin timp..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Radu Gheorghe - rude in viata - Cunoasteti?
In cautare de informatii despre Radu Gheorghe |
Anca Gozman | 5 | 1.520 |
|
Chestionar:
Cine te place... te place asa cum esti
discutii pro si contra acestui concept |
spider | 134 | 23.391 |
|
Idei de iesit in oras
...din partea fetei |
Hija | 78 | 3.647 |
|