2. De ce crezi ca e o problema sa mergi la ginecolog daca esti minora ? Sau nu stiu ai tai ca ti-ai inceput viata sexuala ?
3. E posibil ca luna asta sa-ti fi venit mentruatia mai devreme. Nu e regula scrisa in piatra ca trebuie sa vina in fiecare luna la timp sau ca trebuie sa aiba acelasi flux mereu. Cateodata curge mai mult, cateodata putin, cateodata e mai fluid sau mai gros sangele, uneori intarzie, alteori vine mai devreme, uneori tine putin alteori mai mult. Cateodata ai simptome PMS, alteori nu sau nu-s asa pronuntate.Totul depinde de organismul si hormonii fiecareia.
4. In ceea ce priveste BTS-urile, banui ca nu ai vreuna, dar nu fi sigura de chestia asta in viata, pana nu stii sigur de la medic. Sunt boli de care nu stii ca le ai decat mult mai tarziu sau doar prin test de sange. Iti spun asta doar asa ca sa stii pe viitor.
5. Daca are degetele ca Eduard Scissorhands, atunci poate e posibil sa te fi zgariat pe colul uterin, dar chiar in situatia aia, sangele ar fi fost rosu nu maroniu.
Asa la prima ghicire din cate ai explicat tu, cred ca ti-a venit ciclu mai devreme si luna asta se manifesta altfel. Alta posibilitate este ca daca ai mai facut sex neprotejat inainte de aseara, ai ramas insarcinata si de multe ori cand embrionul se implanteaza in uter, apare o sangerare mica de culoare maronie.
Aceasta postare a fost editata de Despicable Me: 24 August 2011 - 12:51 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS