sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sangerari vaginale in timpul contactului sexual Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 24 August 2011 - 12:33 AM

1. Cati ani ai ? Minora poti fi si la 17 ani, oficial. Tu cati ai ?
2. De ce crezi ca e o problema sa mergi la ginecolog daca esti minora ? Sau nu stiu ai tai ca ti-ai inceput viata sexuala ?
3. E posibil ca luna asta sa-ti fi venit mentruatia mai devreme. Nu e regula scrisa in piatra ca trebuie sa vina in fiecare luna la timp sau ca trebuie sa aiba acelasi flux mereu. Cateodata curge mai mult, cateodata putin, cateodata e mai fluid sau mai gros sangele, uneori intarzie, alteori vine mai devreme, uneori tine putin alteori mai mult. Cateodata ai simptome PMS, alteori nu sau nu-s asa pronuntate.Totul depinde de organismul si hormonii fiecareia.
4. In ceea ce priveste BTS-urile, banui ca nu ai vreuna, dar nu fi sigura de chestia asta in viata, pana nu stii sigur de la medic. Sunt boli de care nu stii ca le ai decat mult mai tarziu sau doar prin test de sange. Iti spun asta doar asa ca sa stii pe viitor.
5. Daca are degetele ca Eduard Scissorhands, atunci poate e posibil sa te fi zgariat pe colul uterin, dar chiar in situatia aia, sangele ar fi fost rosu nu maroniu.

Asa la prima ghicire din cate ai explicat tu, cred ca ti-a venit ciclu mai devreme si luna asta se manifesta altfel. Alta posibilitate este ca daca ai mai facut sex neprotejat inainte de aseara, ai ramas insarcinata si de multe ori cand embrionul se implanteaza in uter, apare o sangerare mica de culoare maronie.

Aceasta postare a fost editata de Despicable Me: 24 August 2011 - 12:51 AM

1

#12 Utilizator offline   Black Passion 

• TROUBLE STARTER
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 10

Scris 24 August 2011 - 12:58 AM

Prezenta sangelui in afara ciclului menstrual poate avea diferite cauze: medicamente, infectii, etc(zic etc, ca sa nu te speriu).
Dar daca tu zici ca acest sange s-a produs in urma masturbarii ma tot intreb: atunci ai facut-o pentru prima data?Daca da atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Sa sti ca iti poate veni ciclul mai repede.Se pot produce astfel de modificari si de la stres, modificari majore.Se poate sa-ti vina si cu 2 saptamani mai repede.
Nu cred ca are rost sa-ti enumar toate posibilitatile, sarcina si alte alea.Nici detalii suficiente nu-s, nici nu-i cazu.
Mai asteapta o zi, vezi daca inca iti curge sange, iar daca da poti intreba si medicul de familie.Daca acesta considera ca nu e ceva grav cu siguranta te va lamuri, si linisti, altfel iti va da trimitere la ginecolog.Si poti merge fara ca parintii tai sa afle, daca asta e temerea ta.
1

#13 Utilizator offline   LemonSweets 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-August 11

Scris 24 August 2011 - 10:30 AM

Am... 15 ani. Ştiu, e o vârstă cam mică şi cred că topicul meu sună la fel ca al fetelor care tot întreabă pe forumuri "sunt însărcinată?" aşteptându-se ca cineva care nici măcar nu le-a văzut vreodată să poată ghici. Şi mama nu ştie că mi-am început viaţa sexuală, de asta am zis că mersul la ginecolog reprezintă o problemă pentru mine.
Sângerarea încă nu s-a oprit, dar curge foarte foarte puţin, ca şi înainte. Şi la început a fost roşu. E probabil să fi fost întâi maro şi pe urmă roşu, dar nu am de unde să ştiu pentru că cel de la început a rămas pe degetele prietenului, care, apropo, nu sunt prea lungi.
Modificare a menstruaţiei... Nu prea pot să cred că ar fi asta, deoarece ar fi trebuit să îmi vină peste vreo două săptămâni (încă nu s-a reglat, dar de fiecare dată vine cu 2-3 zile mai târziu decât data trecută), plus că de fiecare dată am un flux abundent în primele zile şi durează cam 7-8 zile.
O să îmi iau un test de sarcină zilele astea.
0

#14 Utilizator offline   LemonSweets 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-August 11

Scris 24 August 2011 - 03:22 PM

A şi nu, nu am făcut-o pentru prima dată atunci.
Şi sângerarea s-a oprit.
0

#15 Utilizator offline   Darianna 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Administrator
  • Inregistrat: 30-March 05

Scris 24 August 2011 - 03:54 PM

Vezi postareaLemonSweets, la 24 August 2011 - 12:14 AM, a spus:

Bună. Am o (mare) problemă. Ar trebui să consult ginecologul ca să aflu sigur care este problema, dar sunt minoră şi asta e o problemă, de asemenea, aşa că vreau întâi să aflu părerile altor persoane.
Să încep cu începutul, nu?
Noaptea trecută am făcut sex neprotejat cu prietenul meu şi pe urmă el m-a masturbat cu degetele. În toiul acţiunii, el a văzut că are sânge! pe degete. Evident, ne-am oprit şi am început să ne întrebăm care e problema, din moment ce menstruaţia nu îmi vine de pe acum şi nici nu am avut SPM. M-am gândit că poate a zgâriat din greşeală ţesutul din interiorul vaginului dar are unghiile tăiate foarte scurt. Să fie din cauză că a împins prea tare cu degetele? Am simţit puţin discomfort atunci, dar eram concentrată pe partea cu plăcerea aşa că am ignorat.
Sângerarea durează de atunci şi până acum a curs foarte puţin, sângele devenind de o culoare maronie, ca atunci când se termină menstruaţia.
Am căutat pe internet şi am citit că sângerările pot fi cauzate de o rană pe colul uterin sau de diverse BTS-uri. Noi nu avem nici-o boală cu transmitere sexuală şi mi-e frică să nu fie vorba de o rană pe col, cu toate că nu văd cum ar fi ajuns degetele lui până acolo. Voi ce credeţi? Ştiu că nu aveţi cum să ghiciţi aşa, pe net, ce am eu, dar măcar daţi-vă cu părerea.

In primul rand, ti-a scapat faptul ca ai facut sex inainte, deci nu e nevoie sa aiba degete lungi, unghii netaiate sau mainile omului foarfeca.
S-ar fi putut intampla sa iti fi rupt himenul abia acum, mai ales ca zici ca a impins mai tare cu degetele.
Ranile pe col nu sangereaza la modul asta.

Si acum morala: daca ti-ai inceput viata sexuala, e musai sa mergi si la ginecolog. Majoritatea nu cer buletinul decat la interventii serioase, deci ai putea spune ca ai 18. Asta in cazul in care nu arati de 15. Si in cazul in care chiar nu poti vorbi cu mama ta despre asta.
Si apoi, cum faci sex neprotejat la 15 ani?! Vrei sa cresti copii de acum? Sau nu stii cat de traumatizant este un avort? Ca sa nu mai zic de partea financiara, indiferent de alegerea pe care o luati.

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Lichidul seminal paloma25  3 12.979
Replici noi Atasamente Nu am ramas niciodata insarcinata ioana1  6 4.250
Replici noi O doza de siguranta in plus