sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

nu pot accesa saitul problema Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   anty 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 28-October 07

Scris 28 October 2007 - 01:27 AM

dece nu pot accesa www.torrentfive.com de 2 zile nu mai pot intra pe sit are careva idee dece nu mai pot intra?nu mi se incarca pagina deloc acelas lucru si cu pagina puiu-zone in rest nu am nici o problema cu celelalte saituri merg

Aceasta postare a fost editata de anty: 28 October 2007 - 01:29 AM

0

#2 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 28 October 2007 - 12:31 PM

De ce vi sa ne intrebi pe noi de un site care nu iti merge tie?

SITE-ul merge !
0

#3 Utilizator offline   anty 

• Boboc
  • Pip

Scris 28 October 2007 - 02:30 PM

pai daca nu imi merge va intreb pe voi ca poate stiti ce problema am dar vad ca habar nu aveti nici voi parca vas fi dat in cap ca am intrebat va multumesc sunteti amabili
0

#4 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 28 October 2007 - 05:21 PM

Vezi postareaGigJoe, la Oct 28 2007, 10:31 AM, a spus:

De ce vi sa ne intrebi pe noi de un site care nu iti merge tie?

SITE-ul merge !

Lasa-l sa intrebe...

Incearca cu alt browser.... Si mai incearca o scanare de virusi (unii virusi pot bloca anumite site-uri)
0

#5 Utilizator offline   anty 

• Boboc
  • Pip

Scris 29 October 2007 - 07:47 PM

tot nu imi merge nu stiu ce sa mai fac.daca e cineva care sa ma ajute ii multumesc
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 29 October 2007 - 08:20 PM

Vezi postareaanty, la Oct 28 2007, 02:30 PM, a spus:

pai daca nu imi merge va intreb pe voi ca poate stiti ce problema am dar vad ca habar nu aveti nici voi parca vas fi dat in cap ca am intrebat va multumesc sunteti amabili

Nu orice provider are rută pentru orice site. E posibil ca providerul tău să nu mai aibă rută spre site-ul respectiv. Inclusiv la RDS sau la Romtelecom, se mai īntāmplă, mai ales dacă e un site mai exotic. Uneori se īntāmplă chiar să nu existe rută pentru Google sau pentru Yahoo, dar asta e īn mod clar o stare de avarie şi se rezolvă de-obicei īn cāteva zeci de minute.
Connex avea īntr-o vreme 5 provideri diferiţi prin care ieşea din ţară, tocmai ca să evite astfel de probleme.

Vezi postareaanty, la Oct 29 2007, 07:47 PM, a spus:

tot nu imi merge nu stiu ce sa mai fac.daca e cineva care sa ma ajute ii multumesc

Dacă ţii neapărat să identifici vinovatul, intră pe site la RIPE, vezi unde are hosting site-ul pe care n-ai acces, vezi ce AS are providerul tău şi ce AS are providerul site-ului respectiv, după care foloseşte aplicaţia BGPlay ca să vezi ce s-a īntāmplat īn ultimele zile cu rutele dintre cele două AS-uri. BGPlay stochează date pentru ultimele 3 luni.

De-obicei, īn astfel de situaţii, suni la providerul tău şi spui că nu-ţi merge site-ul respectiv, deşi la alţi provideri merge.

Aceasta postare a fost editata de harald: 29 October 2007 - 08:26 PM

0

#7 Utilizator offline   anty 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 October 2007 - 12:54 AM

sincer nu am inteles nimic de ripe,nu ma prea pricep la calculatoare si habar nu am stiu si eu doar sa accesez saituri in rest nu am cunostinte dar iti multumesc de ajutor.credeam ca e ceva mai simplu dar e cam complicat pt mine si ma depaseste
0

#8 Utilizator offline   GiiieeMan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 23-August 07

Scris 30 October 2007 - 11:27 AM

Vezi postareaharald, la Oct 29 2007, 08:20 PM, a spus:

Nu orice provider are rută pentru orice site. E posibil ca providerul tău să nu mai aibă rută spre site-ul respectiv. Inclusiv la RDS sau la Romtelecom, se mai īntāmplă, mai ales dacă e un site mai exotic. Uneori se īntāmplă chiar să nu existe rută pentru Google sau pentru Yahoo, dar asta e īn mod clar o stare de avarie şi se rezolvă de-obicei īn cāteva zeci de minute.
Connex avea īntr-o vreme 5 provideri diferiţi prin care ieşea din ţară, tocmai ca să evite astfel de probleme.
Dacă ţii neapărat să identifici vinovatul, intră pe site la RIPE, vezi unde are hosting site-ul pe care n-ai acces, vezi ce AS are providerul tău şi ce AS are providerul site-ului respectiv, după care foloseşte aplicaţia BGPlay ca să vezi ce s-a īntāmplat īn ultimele zile cu rutele dintre cele două AS-uri. BGPlay stochează date pentru ultimele 3 luni.

De-obicei, īn astfel de situaţii, suni la providerul tău şi spui că nu-ţi merge site-ul respectiv, deşi la alţi provideri merge.

Wow, vezi ca pe aici sunt si oameni care nu stiu asa ceva.

Cel mai bine suna la provider si gata.
0

#9 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 30 October 2007 - 03:39 PM

Da-i un ping si vezi....
0

#10 Utilizator offline   anty 

• Boboc
  • Pip

Scris 30 October 2007 - 04:19 PM

am incercat si pe mac si aceas problema ca pe windos tot nu pot sa intru pe sait.orcum va multumesc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Blog Florin.bolo  1 272
Replici noi Ajutati-ma sa vad un film pe net Alethia  0 7.178